Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

.....pr teh "luftarjih" x^x

x:Dx x:px

*

joj ne mroem si kaj, Silki, da ne recem - res si wow, cist svoj spesl stil, ki ti ful pase... v bistvu sem si te natancno tko nekak rpedstavljala, razen barve las. Huda bejba!! :palec: xyesx

*

a to je res, da bo kao vsak mesec meeting? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Aja sej res naslovi!,...no men še kr lezejo v glavo,....

npr:

"Neizbežna dojemljivost variabilnih neptunovskih smernic"

"Seksualna razigranost deviških vještic" (če že hočte HOT temo)

če pa mene vprašate mi je pa tale najbl všeč!

""""DEVIŠKA VIRTUOZNOST VODNARSKE NEMOČI""""

..... a še??,...a bo dost?

Amis??

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

hehe... luftarji :eek: sej drugače se na horoskop res ne spoznam nič... tko, da ne bi mogla rečt, da mogoče sama tud nism kakšna luftarka :inocent:

Hudiča bejba!,...a nis rekla, da si scorpi,....kam se med "luftarje" tlačš!!!( vodnarji,strelci,dvojčki)

......eh,...sej boš hiter not!!!

x:Dx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

"Neizbežna dojemljivost variabilnih neptunovskih smernic"

"Seksualna razigranost deviških vještic" (če že hočte HOT temo)

če pa mene vprašate mi je pa tale najbl všeč!

""""DEVIŠKA VIRTUOZNOST VODNARSKE NEMOČI""""

x:Dx x:px :palec:

hehe... luftarji :eek: sej drugače se na horoskop res ne spoznam nič... tko, da ne bi mogla rečt, da mogoče sama tud nism kakšna luftarka :inocent:

x:Dx boma vidl. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hudiča bejba!,...a nis rekla, da si scorpi,....kam se med "luftarje" tlačš!!!( vodnarji,strelci,dvojčki)

......eh,...sej boš hiter not!!!

x:Dx

aaaaaaaaaaa a strelci smo tud luftarji, nismo :sori: Mi smo ogenj x;)x Al nisem dojela fore x:Ix

A uran v škorpjonu tudi velja? :inocent: x:Ix

ma ja seveda da velja, sej jest tud nisem taprav skorpion, pa sem se prslinla zraven x:Dx

Uspeh je drznim zagotovljen!

hehe:) se bom potrudla in dokazala, da škorpijoni pod nobenim pogojem nismo luftarij...

bi pa neki vprašala (ne vem če je ravno prava tema) kako si izračunaš še vse ostale zadeve, ki spadajo zraven horoskopa (neke hiše, lune, ascendenti :eek: )? pa kaj vse to sploh pomeni, al je mogoče že kje na forumu na razumljiv način to vse že povedano?!?

Every man gotta right to decide his own desteny!

Robert Nesta Marley

aaaaaaaaaaa a strelci smo tud luftarji, nismo :sori: Mi smo ogenj x;)x

...seveda mas prav Liu... silki je mal prevec na TI z neptunom pol pa take neumnosti klobasa... tehtnce so se luftarji... :8):

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...seveda mas prav Liu... silki je mal prevec na TI z neptunom pol pa take neumnosti klobasa... tehtnce so se luftarji... :8):

huh sem se ze ustrasla da sem cudna x:Dx joke! Nc osebnga proti luftarjem drugac x:Dx x:o)x

Uspeh je drznim zagotovljen!

pa res, nic opazila, najbrz tud Silki sploh ni bla pozorna....

no ampak, ogenj al pa ne ogenj, ne mormo rect, da je oznaka cist zgresena. ;) :P

Picasso

aja sej res no, ejga tehntce sm čist pozabla, jano,.....se opravičujem strelcem za pomoto,....čeprav roko na srce prow dost razlike ravno ni, no. Sorči!

x^x

to maste prav...strelci sicer tehnicno gledano niso luftarji so pa drgac husji "luftarji" kokr vsi ostali luftarji skup... :vragec: x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Uj Marsa! jest si sicer vizuelno ne predstavljam ljudi, pač bi te po moje tud na cest "prepoznala",....ne vem kako nej ti razložim,...izraz,..tist k najdeš v očeh oz. ko prideš v bližino....tist "šarm",...tega pa ti vsekakor izdatno premoreš! xDDx

Ja upam, da tile kofetki veljajo z mesečno izdajo! x:px

Sej res Marsa, kako se ti je obnesel vonj parfuma?

...tipicno strelsko...

Frank Zappa

Uj Marsa! jest si sicer vizuelno ne predstavljam ljudi, pač bi te po moje tud na cest "prepoznala",....ne vem kako nej ti razložim,...izraz,..tist k najdeš v očeh oz. ko prideš v bližino....tist "šarm",...tega pa ti vsekakor izdatno premoreš! xDDx

Ja upam, da tile kofetki veljajo z mesečno izdajo! x:px

Sej res Marsa, kako se ti je obnesel vonj parfuma?

Jaz tud tebe, saj si vidla da sem prec vedla, da si glih ti (no ceprav je drugac, ker smo bli zmenjeni, sem pricakovala, da prides)... zdaj se tolk bolj stekam valkirino navdusenje tedaj...

jp, a ne, jaz bi tebe po energiji, ker si res tocno taka kot se mi je zdel, pa blazno lepe oci imas. :palec:

mas neptun okol ascendenta?

ker si rekla da nimas nic v 12., sodim da je pol v 1. najbrz - se vidi. xyesx

hec, ceprav si total sco videza, mas nekak bolj neptunovske oci kot jaz (ga mam na asc, v 12. pa sicer)

sarm? no ja, thanx, mi je pa hecno, ko ti to reces men. x:o)x

no ampak saj vem kaj mislis. x:Xx

ej, parfum ful OK! xokx - me je + presenetil, navadno mi ne sedejo tile mocnejsi vonji, se je pa kar lepo zlil z mano, pol po kaki urci, dveh je najleps disal, tko da, thanx da si mi dala mal za probat, da vidim, da je se kaj, ko sploh pomislis ne, da bi ti pasalo, ko bi recimo sam povohal al pa pogledal, kaj za ena mesanica je not....

tko da, kul! :palec:

sam teb jasno 100x bolj pase, je cist 'tvoj'.

Mi je vsec tvoj stil, barva obleke ti blazno pase, se kaj si v tej barvi omisli, nekak naredi skrivnostne tvoje oci, da jim ne mroes dolocit barve... xyesx :palec:

Tko kot amis, ki ima kot tigrovo oko, se bolj kot jaz (ki mam tud mal take - rumenkaste).

Valkira je tud taka posebna, ceprav je videt kozorog, je pa zlo zivahna za slednjega, taka posebna punca. :vio:

Tko da, ful fajn, pa tud plejs je kul, a ne? :)

dost placa, se da dihat (ceprav je zakajeno), ni ono da se nekaj stiskas, jaz rabim dost placa okol...

ja no sem x:Ix sam firbec pa zmaga x:Dx

x;)x x:px vejsde...

Picasso

Joj, ste spet načvekale... xrolleyesx

...Pikica je v živo res angelček... ona je sam virtualni :vragec: ...

xyesx xredx

...ce je pa res... baby you don't know what it's like to love somebody... pararararararapapa...

x:Dx x:Dx

To sploh ni Bolton, butl! :vragec:

saj boby je cist fejst poba, samsona pa ne poznam. xDDx

Jst tud tko pravm, za Samsonajta pa jst garantiram, da je ŠE KR vredi! :lol: x;)x

...blagor teb, jest morm zvet z njemo... :xx!: :xx!: :xx!:

Ja, te čist štekam, revež bogi. :sori:

Joj, kero matranje, se čez vse tole prebit. uf, sm kr vročino fasala. :switz: x;)x xsrcx

xDDx Ja sej,...takoj sme poskenirala! xDDx

Neptun mam res na/v asc. (1.sco), spet maš prow! Ma bejbe so pa res čist vsaka zase posebne ane?

Zanimivo glede parfuma, res kot sem ti rekla, redko kateri "paše" na koži, super!

In pa naslednjič bi lohka mal kuglce tolkle a ne??

Aja, glede barve oblačil, ja to je moja osnovna barva črna - siva, včas sivi dodam umirjeno marelično ali nežno roza, že od nekdaj tko!

Če se pa za pusta dobimo pa "prlezem" blond! To sem že enkrat nardila, sem prišla normalno oblečena v črno (črn puki, črna minica, dobri štunfi, petke), pa bjonda (dolga zelo naravnega izgleda blond lasulja), lase sem si sam spela v čop,......in hajd v službo na kofe (k bivšmu),......hec za popizdit,....swa se ful narežala vsem očitajočim pogledom ki so nanga letel (kao sej maš bejbo doma),...sploh me niso spoznal! x:Dx

To sploh ni Bolton, butl! :vragec:

ORIGINAL BEEGEES...SAM JE TUT BOLTON NAREDU PRIREDBO x8Dx x8Dx x8Dx ... V POP KULTURI ME PA ZE NE MORES NASRAT... TI NE!!!x^x x^x

Jst tud tko, pravm, za Samsonajta pa jst garantiram, da je ŠE KR vredi! :lol: x;)x

EVO... CE PIKICA, ZAGRIZENA SOVRAZNICA MOSKIH RECE, DA JE SE KAR... POL MORE BIT PA RES FANT OD FARE!! x8Dx x:Dx

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...