Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

dan SCORPIJE,

vsem se zahvaljujem za prelep večer včeraj. sem med prvimi domov ušla. ker bila totalno zaspana. se najlepše zahvaljujem Valkiri, Amis in Marsi za darilca.

sploh nimam več časa klepetat tlele in se mi kar meša.

no zdaj pa spet letim domov.

lepo pozdravljene vse.

m

na dan mrtvih vedno oživim
Deli na socialnih omrežjih

jest pa se kar cakam in cakam in cakam

kdor caka, docaka... ce si tega prej ne vzamejo tisti, ki ne cakajo ampak grejo in si vzamejo!!! x^x x8Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Jst pa res nism zagrizena sovražnica moških...jst jih obožujem, sam, na žalost, vedno na napačne naletim. :V: Sam sm zdej pogruntala, da je pr vsakmu ena zelo poučna lekcija padla in je blo že prov, da sm jih fasala. x:px

Samsonajtka, ti s pa itak ta prava zame...sam klinc, k s pička! :vragec: x:Dx :inocent: x;)x :lol:

kdor caka, docaka... ce si tega prej ne vzamejo tisti, ki ne cakajo ampak grejo in si vzamejo!!! x^x x8Dx x;)x

pol pa nc....... bom sla pa si bom vzela x;)x pol pa kar bo pa bo...... :vragec: x:Dx x;)x

nc pridni bodite se naprej, jest pa morm delat :xx!: pa se mi ne da

Uspeh je drznim zagotovljen!

Samsonajtka, ti s pa itak ta prava zame...sam klinc, k s pička! :vragec: x:Dx :inocent: x;)x :lol:

...ah, kot da te je to ze kdaj ustavlo... k bi ti vedla kok mam jest spretne prstke pa jezicka.... x:px x:px x:px x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:lol: :lol: :lol:

ti si pa usta umij, ce se mislis tkole smejat... me prav nic ne zanima kerga sosedovga si zdele lizala... :vragec: x:Dx x;)x

Frank Zappa

...ah, kot da te je to ze kdaj ustavlo... k bi ti vedla kok mam jest spretne prstke pa jezicka.... x:px x:px x:px x;)x

Eh, pa kaj morm, če nism tok lepa, k Lejka...pol me pa ne maraš... :C: :C: :C: no, mi vsaj še bobi ostane. x;)x

:lol: :lol: :lol:

A spet nč lupčka?

:V: :C: Eh... :vragec: pol pa nč. :o|o:

xDDx Ja sej,...takoj sme poskenirala! xDDx

Neptun mam res na/v asc. (1.sco), spet maš prow! Ma bejbe so pa res čist vsaka zase posebne ane?

Zanimivo glede parfuma, res kot sem ti rekla, redko kateri "paše" na koži, super!

In pa naslednjič bi lohka mal kuglce tolkle a ne??

Aja, glede barve oblačil, ja to je moja osnovna barva črna - siva, včas sivi dodam umirjeno marelično ali nežno roza, že od nekdaj tko!

Če se pa za pusta dobimo pa "prlezem" blond! To sem že enkrat nardila, sem prišla normalno oblečena v črno (črn puki, črna minica, dobri štunfi, petke), pa bjonda (dolga zelo naravnega izgleda blond lasulja), lase sem si sam spela v čop,......in hajd v službo na kofe (k bivšmu),......hec za popizdit,....swa se ful narežala vsem očitajočim pogledom ki so nanga letel (kao sej maš bejbo doma),...sploh me niso spoznal! x:Dx

Ja, roza tud, se posebej s kako temnosivo, po mojem. xyesx

aha saj se vidi (neptun) xDDx

Hudo!!! xsuperx tisto z blond lasuljo (jaz mam tud take 'zhelje', da bi mela za spremembo kratko crno lasuljo, dolgo rdeco kot vjestica, blond dolgo, kratko... vse zivo.... saj, neptun (tud pri men na delu, sam mal drugac, sem bolj pisane sorte, to mam pa od rib najbrz, pa se aspektu venera/pluton pripsujejo tele barve mocne, pa tud smisel za barve)...

Misoni, nic hudga, saj ocitno se bomo se vecX videli. :) :palec:

Pikica - se spomnis, ko sem ti rekla 1x, da se mi zdi, da bi bla v zivo drugacna, bolj tiha in vse tole?

no natancno taksno sem si te predstavljala, ista si, ne sam kot na fotkah, tud tko.... pa glas mas tud tak kot sem si rpedstavljala.

Tud vse....

nobena me ni prav ono :eek: presenetila, vse normalno, se poznamo ze 100 let. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Eh, pa kaj morm, če nism tok lepa, k Lejka...pol me pa ne maraš... :C: :C: :C:

..sej jest bi te mel vseen rad... ce bi bla vsaj brihtna... pa si tut tm nula... sori... :sori: x;)x

Frank Zappa

Pikica - se spomnis, ko sem ti rekla 1x, da se mi zdi, da bi bla v zivo drugacna, bolj tiha in vse tole?

no natancno taksno sem si te predstavljala, ista si, ne sam kot na fotkah, tud tko.... pa glas mas tud tak kot sem si rpedstavljala.

Ja, tiha voda bregove dere! x;)x Pa sej, ko me enkrat spoznaš, še zdleč nism tih. x:px

..sej jest bi te mel vseen rad... ce bi bla vsaj brihtna... pa si tut tm nula... sori... :sori: x;)x

:eek: Zlomu si mi srce...zbogom LNF, zbogom LUNATKI, na tem svetu mi ni več za živeti, ker me Samson ne mara :C: :V: ...in odšla se je vržt s stolpnice, povzročila pa je samo potres. :lol:

Za Samsonajtko: tok fejst pičkica si ...bejbi, kdaj geva skupi tipčke pecat...

...a da si bom mogla s5 izmisljevat izgovore zakaj vsi tipi hocjo mene in nben tebe v stilu: "Ne valkira, saj nisi grda, sam teh 10.000 tipov ki te nocejo ma pac slab okus...." :vragec: x:Dx x;)x

Frank Zappa

če boš tiho x:Dx

me je na neky spomnil...

en znanec (tud sco) mi je narocil neke ilustracije... pa mava sestank, pa mu pokazem par variant....

pa je bla ena taka graficna, bolj minimal, pa mu je bla vsec, sam sta bili dve verziji....

pravim - a bos rajs to 'z usti' ali to 'brez ust'? xDDx

pa se spogledava in zacneva smejat, ker sva istocasno rekla - brez ust (jasno) - zanj je blo jasno, da mora bit brez ust, jaz pa sem v hipu to postekala, da itak. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Piky, sprobi un CD, pa boš vsa lepa in fit x:o)x

Tale pilates za damije je čist tu mač zame... ostajam pri unih 5 tibetančkih x:o)x

Glihkar sprobavam bor, še nikol vohala tega, pa mi je včer ful zapasal x:)x

Marsa, sem ti mislila že odgovort na tisto - pečena od Tunjic naprej al kaj je že blo, pa pozabla pol.. Ma ja, glih včer enmu frendu razalgala, da sem samo od ene stvari v lajfu odvisna... x:o)x Pa kukr načeloma nisem za takele... blind date v večjih skupinah.. se kar spravim vsake tolk, pa vsaj kar se LN tiče, mi ni blo še nikol žal x:)x

Kamenčki so pa na najvišji možni polici, če jih Tristan zagleda, bodo v par minutkah končal pod omaro x:o)x

Hmm.. sam zdej so pa strelke na vrst, če se jaz kaj spoznam na to... Grem schekirat horoskop kok se lahk tja zraven uštulm x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

xokx mi je vsec, ko 'vedno' (pac, ce se da in tko) uletis! xokx

ja, saj nisi tak tip... res ne... saj jaz tud nisem, ves... :)

sam pac, saj po eni strani pa je jasno...

kdo pa ve tolk o teb, s kom pa prezivis tolk casa... in tako dalje... ni tako nenavadno, vseeno... :)

azhurna aliana, ze gleda dalje... strelke. :P :P ;)

Picasso

...ja itak, da hočjo tebe in jih čist zmešaš, če pa s svojo otroško ritko v gej baru migaš...

...sej bi tit tut lahko, ce bi bla mal bl fit... sej neb nben pogruntu daz baba... x:Dx :vragec: x;)x

... a una suha griža še ni pojedla kosila...

..jaz hitr pojem... a mislis, da 2 ure jem... sej nism pikica, da bi mogu 10.000 Kcal na dan pojest.... :vragec: x:Dx :vragec: x;)x

Frank Zappa

Pikica glih je in se ji je kit v ustih zaletel!

...bod vesela.. taX k se ti zaleti se ti pol volumen zelodca povaca in lahko se vec pojes!!A ves kok bo to dobr na tvojo kariero vplival.... :vragec: x8Dx

Frank Zappa

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx ...mislim, nad pomanjkanjem originalnosti v tej temi, se pa res ne more noben prtožvat.... x:Dx

pa naštepali ste spet za par strani robe sam od takrat, ko sem šiht končala.... :O: ...jp...še ena sco značilnost.....nobene mere nikjer!

valkira....poslušala cd popoldan ...da ti ne povem u kakšno simbiozo sem padla s kavčem...čista enost, zlitje, ekstaza skuliranosti u nulo.... x:px

silki...naslovi so ful dobri...sam čak, da se mi mal usedejo...sej pol to steče.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

poslušaj ti..... xcivx ...ma kaj horizontala...ej, s kavčem sva bla ENO...če sem se hotla it razmigat, je blo treba prižgat une zadeve za elektrolizo, da se je sploh razločlo, kaj je kavč, kaj pa js....

vidiš kaj nardi en cd...člouk dožvi razsvetlenje...kaj pa zdaj....kaj naj sploh še počnem na tem svetu....šmrc...pa tko nedolžno je zgledalo..... :sori:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx ...mislim, nad pomanjkanjem originalnosti v tej temi, se pa res ne more noben prtožvat.... x:Dx

to vse zarad mene... tele picke so brez mene nule... jaz sem MVP... najboljs zabijam pa se playmaker sm... x^x x^x x^x

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...