Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

to vse zarad mene... tele picke so brez mene nule... jaz sem MVP... najboljs zabijam pa se playmaker sm... x^x x^x x^x

ej mali...da nauš preveč zrastu...pol bo treba pa hlače daljšat pa to..... xrolleyesx

x:o)x ...sej ti gre fajn, no....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

...jp...še ena sco značilnost.....nobene mere nikjer!.....
xcivx xDDx

... u kakšno simbiozo sem padla s kavčem...

x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

vidiš... malokdo ima tako srečo, da spozna svojo dušo dvojčico... jebat ga... tvoja je pač kavč...

ah...oh....uh.....kolk sem js en srečen člouk... x:Dx ...sam še zalubim da se (u kavč)... :2src:

A mogoče kdo sliš tisto rit (Samsona), ki kar v tri krasne poje...

...dej pejt rajsi mal na steper, ce hocs z mano v baru nastopat, fat-ass!!! :vragec: x:Dx x;)x

...sam še zalubim da se (u kavč)... :2src:

...idealno...sploh za scorpio... zmerom bos ti taglavna..zmerom bos ti zgoraj... x8Dx :vragec: x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:wOOt: Que pasa? Najbrž sploh niste opazili, da me ni bilo :inocent: Se pa da prebrat, da je bilo živahno chit-chat varijanta with delicious touch of Samson on the top x:Dx

Ne moreš verjeti, kako beden izgovor imam, da se nisem pojavila

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Dej ne svojih frustracij na druge ljudi projecirat... če pač nimaš sexy ritke tko kot jst... jebat ga - prebol že enkrat :2src: x;)x

...puncka, barok je ze davno mimo... zdaj so drugi trendi.... x:Dx x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

cosma, da slišmo tvoj izgovor. :o|o: :vragec:

Čiv-čiv, kev-kev

Jst sm blond :madpro: (ampak, to ni bil glavni razlog, da sem manjkala)

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Mhm, pol pa kle mene za blondinko zmerjaš...sej prov..nč več tolažbe z moje strani zate, v smislu SEJ BO! :vragec: :vragec: :vragec:

Maš unga dahovca raj, k mene. :C: Pa s rekla, da size doesn't matter. :V: :C: :V: :C: :V: :C:

Čiv-čiv, kev-kev

Jst sm blond :madpro: (ampak, to ni bil glavni razlog, da sem manjkala)

No, zakaj pa? Zdej bomo pa še vlečt mogl s tebe, al kaj? :o|o: x:Dx x;)x

U suho grižo sm sam :2src: , vate pa :2src: xsrcx x:Xx :inlove: xsrcbumx ...

xyesx

...valkira, nehi bit zaljubljena v mene!!!! x:Dx x:Dx x:Dx ...ejga, sm te mislu vprasat kwa j zdej z betmenom...kwa je uzanč delu k so une sefe ropal???...tko nau slo vec naprej, to je davkoplacevalski denar... in da bo on vse za cokolade in bonbone zagonu.. tko ne gre... :o|o: :o|o:

Frank Zappa

ne ne Piki, motiš se...

U suho grižo sm sam :2src: , vate Piki pa :2src: xsrcx x:Xx :inlove: xsrcbumx ...

xyesx

pa anede da bo... x^x

No, ok... xredx x:Xx

...valkira, nehi bit zaljubljena v mene!!!! x:Dx x:Dx x:Dx ...ejga, sm te mislu vprasat kwa j zdej z betmenom...kwa je uzanč delu k so une sefe ropal???...tko nau slo vec naprej, to je davkoplacevalski denar... in da bo on vse za cokolade in bonbone zagonu.. tko ne gre... :o|o: :o|o:

hihi

:palec: Jst ga bom kr prjavla, če nov men eno tono čokoljat nabavu! :vragec:

AJat grem , lupčka moja...najti najt...pa mal pozitivnih misli in zdravja mi pošilita, da se pocajtam! xsrcx x:Xx

ph, egotripar... vate sploh nisem zalublena, a prov :o|o: spet projeciraš svoja čustva do mene x:Dx

SAM NE UKOL GUVORT... :8):

... ah betmen pa neki smrka pa kašlja... revež ne more mislit na cel svet, zdele ma cajt sam za čokoladice (mamin denar troši, ne davkoplačevalski)... pa v trgovino bi non-stop hodu... celo omislil si je šparovček in čist divje kovančke not meče... pravi da si bo kupu avto... x^x

..JA KAKO, A BATMOBIL JE ZE PRODAL AL KAJ???ZAMENJAL ZA COKOLADE???LEJGA FRAJERJA... x8Dx x8Dx ... A DA SI BO AVTO KUPU Z DNARJEM IZ SPAROVCKA??VIDIS TO JE TO... TOLE RABIMO MI ODRASLI-NEOMAJNI OPTIMIZEM IN OTROSKO NAIVNOST!!:palec: :palec:

OTROSKI DODATEK JE DAVKOPLACEVALSKI DNAR!!!!! x^x x^x x^x

Frank Zappa

Se pravi si čist nor name... totalno zacopan... x^x

ne vec... u roku od pet minuta, zaljubim se deset puta... volim, volim, volim, volim zene... ali one malo manje vole mene...

sweet dreams!!! x8Dx

Frank Zappa

ej griža grem jst spat... ti pa svoj smoki najt, da ga boš lahko lulat pelu...

..kaj se zdej na lulanje zgovarjas... kar priznaj da si ga zelis... x:Dx x;)x

Nic uzivaj... pa kaxn c vitamin pred spanjem pojej-pomaga pri izgubi mascob!!! x;)x

Nocko! x:Xx

Frank Zappa

Dobro jutro!!

OJ Amis kaj si zgodna! Pridna, jest pa še kr kavo žulim!

Jutrček x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ojla carica...jutro!

pih, men bi dans pomagala sam infuzija nečesa budilnega...še čaj ne prime...bo treba več spat namesto rogovilit ponoči.... :o|o:

A ne da je čuden, pa kao prvi krajc,..sej ne da sem brez energije to ne,....sam trošla je ne bi danes,....bi jo mela zase pa mal ždela tko sama s sabo, do večera pol pa na yogo.

Valkira pa sej to lohk tud med klepetom počneš, poglej naju z Amis, sej sva v službi, a neda?, pa itak popedenava.

Včer poslušala CD,...jp zadela si. x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

silki....sam ne mi s takimi pregrešnimi idejami xcivx :sniky: ...bo naslov v slogu: raziskovanje skrajnosti uživanja v notranjih svetovih, odklop v bazenu konec galaksije, savna na beta kentavri in posebnosti družabnega življenja v brezzračnem prostoru, ali je tretji notranji livel pomembnejši od tipkanja na računalnik, odvoz strank v asteroidni pas z enosmerno vozovnico......itd.....

dej tistmu k ti pravi, da nisi pozorna eno :blackeye: ...pol ga pa k nam pošlji, da mu mal razčistimo pojme...ne bom povedala s kakšno metodo.... x^x

Jst se pa še nisem v numerologijo poglobla...sm tok dead, da nism sposobna. Ampak itak, da bom. Čeprov trenutno bi men tud kaka taka nežna, energetska muzka pasala, pa moja postla zravn. :o|o: :ill: :xx!: x:Ix

Jutro, škorpije moje, vas nom nč lupčkala, da novte kej fasale. xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...