Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 to vse zarad mene... tele picke so brez mene nule... jaz sem MVP... najboljs zabijam pa se playmaker sm... ej mali...da nauš preveč zrastu...pol bo treba pa hlače daljšat pa to..... ...sej ti gre fajn, no.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ...jp...še ena sco značilnost.....nobene mere nikjer!..... ... u kakšno simbiozo sem padla s kavčem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 vidiš... malokdo ima tako srečo, da spozna svojo dušo dvojčico... jebat ga... tvoja je pač kavč... ah...oh....uh.....kolk sem js en srečen člouk... ...sam še zalubim da se (u kavč)... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 A mogoče kdo sliš tisto rit (Samsona), ki kar v tri krasne poje......dej pejt rajsi mal na steper, ce hocs z mano v baru nastopat, fat-ass!!! ...sam še zalubim da se (u kavč)... ...idealno...sploh za scorpio... zmerom bos ti taglavna..zmerom bos ti zgoraj... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Que pasa? Najbrž sploh niste opazili, da me ni bilo Se pa da prebrat, da je bilo živahno chit-chat varijanta with delicious touch of Samson on the top Ne moreš verjeti, kako beden izgovor imam, da se nisem pojavila Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 cosma, da slišmo tvoj izgovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Dej ne svojih frustracij na druge ljudi projecirat... če pač nimaš sexy ritke tko kot jst... jebat ga - prebol že enkrat ...puncka, barok je ze davno mimo... zdaj so drugi trendi.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Ej, ej bi rekla da si blond ... Amis se mora zagovarjat... Dej pejt nazaj mal gledat...kdo je zdej blond, a? Stara mama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 cosma, da slišmo tvoj izgovor. Čiv-čiv, kev-kev Jst sm blond (ampak, to ni bil glavni razlog, da sem manjkala) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Mhm, pol pa kle mene za blondinko zmerjaš...sej prov..nč več tolažbe z moje strani zate, v smislu SEJ BO! Maš unga dahovca raj, k mene. Pa s rekla, da size doesn't matter. Čiv-čiv, kev-kev Jst sm blond (ampak, to ni bil glavni razlog, da sem manjkala)No, zakaj pa? Zdej bomo pa še vlečt mogl s tebe, al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 U suho grižo sm sam , vate pa ... ...valkira, nehi bit zaljubljena v mene!!!! ...ejga, sm te mislu vprasat kwa j zdej z betmenom...kwa je uzanč delu k so une sefe ropal???...tko nau slo vec naprej, to je davkoplacevalski denar... in da bo on vse za cokolade in bonbone zagonu.. tko ne gre... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ne ne Piki, motiš se...U suho grižo sm sam , vate Piki pa ... pa anede da bo... No, ok... ...valkira, nehi bit zaljubljena v mene!!!! ...ejga, sm te mislu vprasat kwa j zdej z betmenom...kwa je uzanč delu k so une sefe ropal???...tko nau slo vec naprej, to je davkoplacevalski denar... in da bo on vse za cokolade in bonbone zagonu.. tko ne gre... hihi Jst ga bom kr prjavla, če nov men eno tono čokoljat nabavu! AJat grem , lupčka moja...najti najt...pa mal pozitivnih misli in zdravja mi pošilita, da se pocajtam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ph, egotripar... vate sploh nisem zalublena, a prov spet projeciraš svoja čustva do mene SAM NE UKOL GUVORT... ... ah betmen pa neki smrka pa kašlja... revež ne more mislit na cel svet, zdele ma cajt sam za čokoladice (mamin denar troši, ne davkoplačevalski)... pa v trgovino bi non-stop hodu... celo omislil si je šparovček in čist divje kovančke not meče... pravi da si bo kupu avto... ..JA KAKO, A BATMOBIL JE ZE PRODAL AL KAJ???ZAMENJAL ZA COKOLADE???LEJGA FRAJERJA... ... A DA SI BO AVTO KUPU Z DNARJEM IZ SPAROVCKA??VIDIS TO JE TO... TOLE RABIMO MI ODRASLI-NEOMAJNI OPTIMIZEM IN OTROSKO NAIVNOST!! OTROSKI DODATEK JE DAVKOPLACEVALSKI DNAR!!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Se pravi si čist nor name... totalno zacopan... ne vec... u roku od pet minuta, zaljubim se deset puta... volim, volim, volim, volim zene... ali one malo manje vole mene... sweet dreams!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ej griža grem jst spat... ti pa svoj smoki najt, da ga boš lahko lulat pelu.....kaj se zdej na lulanje zgovarjas... kar priznaj da si ga zelis... Nic uzivaj... pa kaxn c vitamin pred spanjem pojej-pomaga pri izgubi mascob!!! Nocko! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Po smokiju zvečer dobiš trebušček...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 ej ti škorpič... ..glej da prideš jutr'.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 dobro jutro repkiiiii...haj oona!cosma, še zmer ne vemo, zakaj te ni blo???? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Dobro jutro!!OJ Amis kaj si zgodna! Pridna, jest pa še kr kavo žulim!Jutrček Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 ojla carica...jutro! pih, men bi dans pomagala sam infuzija nečesa budilnega...še čaj ne prime...bo treba več spat namesto rogovilit ponoči.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 ha ha ha...kakšen odličen recept....faca.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 A ne da je čuden, pa kao prvi krajc,..sej ne da sem brez energije to ne,....sam trošla je ne bi danes,....bi jo mela zase pa mal ždela tko sama s sabo, do večera pol pa na yogo.Valkira pa sej to lohk tud med klepetom počneš, poglej naju z Amis, sej sva v službi, a neda?, pa itak popedenava.Včer poslušala CD,...jp zadela si. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 silki....sam ne mi s takimi pregrešnimi idejami ...bo naslov v slogu: raziskovanje skrajnosti uživanja v notranjih svetovih, odklop v bazenu konec galaksije, savna na beta kentavri in posebnosti družabnega življenja v brezzračnem prostoru, ali je tretji notranji livel pomembnejši od tipkanja na računalnik, odvoz strank v asteroidni pas z enosmerno vozovnico......itd..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 dej tistmu k ti pravi, da nisi pozorna eno ...pol ga pa k nam pošlji, da mu mal razčistimo pojme...ne bom povedala s kakšno metodo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Jst se pa še nisem v numerologijo poglobla...sm tok dead, da nism sposobna. Ampak itak, da bom. Čeprov trenutno bi men tud kaka taka nežna, energetska muzka pasala, pa moja postla zravn. :xx!: Jutro, škorpije moje, vas nom nč lupčkala, da novte kej fasale. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.