Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Ej švohica... sm mela še 2 CDja muske viška sabo, pa ni nobena nič rekla... nisem hotla turit... naslednič dobiš za migat (telovadbo) pa še musko... in pol čez kakšen mesec maš da si postavna Dalay Lama in razsvetljena in modra kot Alya...x:Dx (obratno)

Jst sm pa misnla, da sm že postavna in modra. :o|o: Ja, zgleda, da bo treba normalne špegle kupt doma, ne pa tistih, k te zožjo. :inocent: Ja, sm pozabla rečt za CD-je. Sej sm ti na začetku rekla, da tist, k ostane, je moje! :vragec: Pozabljivka! x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Amis!,....pregrešne ideje,.....carica...! xDDx

Valkira, ja no, Amis se je s kavčem zlepla x^x ,....heh, jest tud nisem kej dost bolš skoz pršla, sem si dala muzko gor pa hajd yogirat,..... xcivx ........sem se komi odvozlala x^x x^x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Jutrček x:)x

... dons si bom pa prav omejila cajt, ki ga bom preživela kle na forumu... ker to je pa že višek... nič več ne migam, ne pospravljam in ne kuham...

x:Dx x:px

Ahoj skorpije in feni! :palec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hojla Marsa! Jutrček! OOOO si se naspala? xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ojla marsa...jutrooooo.....pišuka, zdej sem šele skužila, da je že sred dneva.....bo treba šiht menjat...to ni več človeško!

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pika Pikica! Dvojno dozo kave, čik,...pa uno tvo Lindovo čokolado v rit,....pa gremo!!!! :palec:

:o|o: Ne pijem kave in ne kadim...a vela, če si dve čokoljat v rit namest tega dam? :inocent: x:Dx

Ne kofetkaš, ne kadiš.....pol pa krehaš! :xx!: ,.....no ja, probi s čokoljad! xDDx

Jest svojmu telešču vse nudim xsmokex ....pol si pa sam vzame tist kar rab,..... x^x

xDDx dons sem se kar spala, sam mal, nisem mogla do kakih 3h, sem se prav prisilit morala. :)

Amis, saj ne vstanem tolk pozno, mava z Mitjo se jutranji obred vedno, ker se pol ves dan ne vidiva, tako da, ce se le da, kavo skup spijeva (res pa je, da ne dela ob 6h...).

Ta mars retro v biku cist ubija sco energije, ze dolg nismo bli tolk ded pa brez energy pri nas doma in sem sklenila, da je to to. glavni krivec. xyesx

tko da ce so kaksni aspektki mal v prid, se ful pozna (pa je tud fajn izkoristit).

tko da danes kanim mal sco aktivirat, mal energy od sebe dat..... xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

moj rabi spanje....je šefica glih rekla, zakaj tako čudno gledam....jasno, ko pa spim pokonci...toliko na temo, kako si telo samo vzame kar rabi.... x^x

a mars v biku....grrrrrrrrrrr

no, sam da poznam razlog...mi je takoj bolš...

sem dobila ful dobro idejo...če aktiviram svojga strelca...pol lahko ustrelim bika....pa marsa postavim kamor spada...recimo..... :inocent:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

fajn k se kar not objav a ne (v prejsnji post)... xDDx x;)x

jp, ja seveda, saj ma vsakdo v chartu ventilcek in to ne enga... za vsako situacijo obstaja tud izhod, ventilcek....

vcasih je to clo cist kontra od tega kar bi se komu zdel...

recimo mas vse planete na eni strani, 'nasprot' pa sam saturn... pa si misli pol oseba, joj, saturn spet shtalo dela, v bistvu pa ne steka, da je tu saturn lohk tud izhod in ventil.....

vcasih se nima smisla upirat, pac pa je boljs se prepustit.

ce pades v vodo, si moker... torej boljs da plavas, kot da se upiras in otepas in vpijes, da noces bit v vod. x:o)x x:Dx

tko nekak.

Picasso

Hm, zanimivo! No jest pa v povprečju malo spim, med tednom redko več kot 4-5 ur, pač pa konec tedna en dan potegnem do 8 ur in to mi je dovolj, jem enkrat na dan zvečer - bol pozn, ko mi "vse dol pade", ...hecn sem narjena. NO če pa začutim da mi "nekaj ni", pol pa probam izklopit, pa je spet ok. xDDx

jaz cist isto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:

(spim in jem mal , prav tko pa rabim eno dozo tedensko, da si prav frej vzamem)... x^x

Picasso

to bi pa bla katastrofa... 3 pjane fejst babe na kup :vragec: x:Dx

x:Dx x:Dx

kokr za koga,....verjetn bi nam blo mal vroče,......pa kostimi pa ostala navlaka bi nam bla odveč,.....no čipke bi menda ostale na koži.... :xx!: xDDx

jaz cist isto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:

(spim in jem mal <jem 1x in to praviloma zvecer>, prav tko pa rabim eno dozo tedensko, da si prav frej vzamem)... x^x

x:Dx

itak!,...sem že kdaj ugotovila, da bi lohka "kožo" premenale! :palec:

a samo menda..... :wOOt:

eh sej veš vsaj na vn mal "finoče" no,....pssss,....kwa sprašuješ, sej obe veva..... ane? x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...