Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Jeb....Valkira kwa pa toooook pospravlaš,..... ne sam, da te bo od čveka grlo bolelo, zdej te bodo tud roke,..... :sori:

Amis, a s brcnla v rit tisga, kwa že,...aja reto marsa v biku,....skej bolš??? xrolleyesx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

.. ne še vedno sedm na riti za računalnikom in ene fotke tipčkov gledam x:px

Vidm, da hoče Pikica neki tekmovat z vami... x:Dx

OOOO :eek: a nove slikce??.....eeee, sam tist na računalniku.....še v živo slika laže,...tak da.... :xx!:

Ma sej Pika ve kje je,.....no s čiki jo bomo pa že spoprijateljile,....s časoma x:Dx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Nimate šans!!! :vragec: Čiki pa jst nismo prjatli...nikol bli, nikol ne bomo! :vragec: Ne fantazirat klele, bejbe, ker bo pristanek na realna tla trd in boleč! x:px x:Dx

:xx!:

.........brrrr čudn,....kam hudiča ti pa seka un tvoj pluton u škorpiji,....na toast brez namaza???

x^x

jst mam sam uran v škorpijonu. :inocent: Pluton je v tehtnici. :inocent: x:Dx

tud če ne,... xDDx scorpijo znulira zračnga urana,...pluton znulira luftarsko tehntco,........torej ziher maš kej v dvojčkih..... :xx!:

Pika s si kej boljš?? x:)x

o lej jih klepetulje x:Dx

Ojla lej jo, pozdravljena!!

xDDx

Čavči... :cry: izlivam dušo v svojem blogu...

te čist štekam.....kr dej si duška,....izlij vse kar lohk,....sam ne bod preveč mazohistična

:detelca:

xsrcx

ha ha ha...pa to je fantastično....ni slučajev, definitivno.....se mi je rolala celo poletje...štala je bla edin to, da nisem vedla čigava je....vse je v slogu .... x:Dx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

..ta je edini dobr komad v tvojem blogu... in to se od benda, ki je mojo lajfstory uspesnil... ja sam guzonjin sin... x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

pa pazi kje hodiš, da se ne spotakneš x;)x xsrcx

.kaj a ze s5 pijana na kaxnem javnem mestu lezis??? x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

U bistvu je bil to dobrohoten namig, pederčina moja... pazi na svojo sexy ritko x;)x x:Dx

...to pa sploh niso damske besede(po drug strani pa-kdaj je pa se mrtou srou??) ...takoj usta z zajfo umit... fujjj!!!! :xx!: :xx!: x;)x

Frank Zappa

o sis...si se naspala?

in to fuuuuuuul x:Dx ob devetih zvečer zaspala in spala do 6.15.... faaak. pol pa panika, k sm zaspala... ampak še zmer pravočasno pršla u službo x;)x :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...