Pujsita 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Prevec samohvale tudi skodi. :o|o: tako kot kerokoli drugo torej... hehe itak ne obstajajo boljša ali slabša znamenja, sam specifična so in pol je vprašanje kaj dosežeš v svojem znamenju... Midva sva med ta ognjevitimi, that`s what I Like Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 mater ste škorpijoni pametni, pa večini ni videt, se mi včasih zdi, da jim primanjkuje možganov...po mojem pa so možgani sco na enem posebnem nivoju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 ...nekaj definitivno drži, še nobeno znamenje ni razpihnilo toliko pisanja in različnih mnenj... ...ja, res smo grozni ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 take močne osebnosti...vse počnemo s strastjo...in to slabe in dobre stvari...zato pa je toliko za povedati.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 ...nekaj definitivno drži, še nobeno znamenje ni razpihnilo toliko pisanja in različnih mnenj... ...ja, res smo grozni ... Rečeno že nekje drugje (glede Berganta) - pri Škorpijonih ni vmesnih mnenj, si samo zelo proti ali pa zelo za. Čisto kot Pluton - samo skrajna položaja, vmes ni nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 vmes je.....Praznina, Polje, Točka nič Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Hehe Amis, kaj ti si tut "Polje" prebirala? Škorpije... se je veselo, vidim Bern, se popolnoma strinjam s tabo, saj zato sem pa napisala, ko se enkrat naučiš delat s škorpijonom, zna bit čudovito... dokler pa ne, se raje pazi, ker so "smrtonosni" In o mentalnih sposobnostih škorpij... no comment, bistri kot sam vrag. Vsaj tisti, ki jih jaz poznam. Kdo je že luno omenjal v škorpijonu kot nekaj najboljšega za samodestruktivnost? Tudi to sem že pošnofala, pa super deluje, moram priznat. Ni ga čez učinkovitost tega (jaz jo namreč imam v škoorpijonu for the record, če ste pozabli al pa spregledali... lastne izkušnje torej ) Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Nič sončna če si ti sco, pol sm pa tud js;) ASC mars pluton saturn pa še mal podobno tvoji lunci, lunco v konj s plutonom heja škorpijoni pač... na srečo srečujem same pridkane škorpijone (kolkr so le lohk pridkani) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 sej če smo preuč pridkani, nam pa škodi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 kje pa všeč so mi pridkane škorpijonke... (sploh kadar so pridne in poredne)... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Jaz sem pa zadnje cajte riba, samo se ze pocasi levim v skorpijona, sam da pridem v okolja tale... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Jaz sem zadnje čase totalni škorpijon.Popolnoma nič se ne brigam za druge (ej, family izvzeta), pa tudi če se drugi kaj brigajo zame, mi je prav vseeno. Ja, se prav dobro počutim v tem.Tako zelo sem škorpijonska, da se še na LF komaj spravim. Toliko da vas pozdravim. Haj, dragi škorpijoni anonimusi(predlagam SA recimo,,.. ).. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Haaaaj MucMac Mah, vedno bolj kot se spremljam in opazujem in osamosvajam... vedno bolj vidim škorpijo v sebi, Nino Sam mogoče na ven ni tolk očitna Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 oj, mucmac ...mal e pa le še prikaži tle Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ...heja škorpijoni pač... na srečo srečujem same pridkane škorpijone (kolkr so le lohk pridkani)... Tisto v oklepaju je bilo nujno. B. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 seveda.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Škorpije so mi všeč...se ne dajo zlahka, pa pika! Znajo včas uporabit res najpodlejše... sam so borci do konca... to cenim!Mam dve sco doma... mi ni lahko... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Mi boš dala par nasvetov kako pokorit tele borke... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ja ti res ne more bit lahko... kako je šele pri nas k smo kr trije... na kupu... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 saj ne rabijo pokore ...sam dost prostora za dihat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Mi boš dala par nasvetov kako pokorit tele borke...Nino...se jih ne da... nimam recepta... Aiwa...po čudežu sam mam ni Sco...al kako? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Nino...se jih ne da... nimam recepta... ja pismu kaj pa naj zdaj... ... heja, sicer pa sem zadost kreativen da si tud kaj takega zmislim ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Do zdaj uspevam tko, da jim kej obljubim...sam kaj, ko njihove zahteve rastejo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 hja kolk sta že stari 14 pa 9 ne ? lih nekje 23 skupaj, s tem se morem pa js ubadat...., dokler je pridkana ne bom razmišljal.... o tem... kako urejat tole.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ha ha... hmal 15 pa 10... se je Taš včer zapičla, da se gre kopat na bazen in pika!!!! Pa je šla, bazen pa zaprt... sm malček uživala... hi hi... se bo kopala pr 15 stopinjah... Manci pa ne pridem več do konca...matr me zasuje z argumenti... mi gre včas na jok... ne vem kva bo čez 5 let... groza!!!!!!!! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.