Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Prevec samohvale tudi skodi. :o|o:

tako kot kerokoli drugo :D torej... :D hehe itak ne obstajajo boljša ali slabša znamenja, sam specifična so in pol je vprašanje kaj dosežeš v svojem znamenju...

Midva sva med ta ognjevitimi, that`s what I Like :onfire: :onfire: :onfire:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx ...nekaj definitivno drži, še nobeno znamenje ni razpihnilo toliko pisanja in različnih mnenj... x:Dx

...ja, res smo grozni ... :vragec: x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:Dx  x:Dx  x:Dx ...nekaj definitivno drži, še nobeno znamenje ni razpihnilo toliko pisanja in različnih mnenj... x:Dx

...ja, res smo grozni ... :vragec:  x;)x

Rečeno že nekje drugje (glede Berganta) - pri Škorpijonih ni vmesnih mnenj, si samo zelo proti ali pa zelo za.

Čisto kot Pluton - samo skrajna položaja, vmes ni nič.

x:)x

Hehe Amis, kaj ti si tut "Polje" prebirala? x;)x

Škorpije... se je veselo, vidim x8Dx

Bern, se popolnoma strinjam s tabo, saj zato sem pa napisala, ko se enkrat naučiš delat s škorpijonom, zna bit čudovito... dokler pa ne, se raje pazi, ker so "smrtonosni" x:Ix

In o mentalnih sposobnostih škorpij... no comment, bistri kot sam vrag. Vsaj tisti, ki jih jaz poznam.

Kdo je že luno omenjal v škorpijonu kot nekaj najboljšega za samodestruktivnost? x:Dx Tudi to sem že pošnofala, pa super deluje, moram priznat. :vragec: Ni ga čez učinkovitost tega x:Dx x:Dx xyesx (jaz jo namreč imam v škoorpijonu x;)x for the record, če ste pozabli al pa spregledali... lastne izkušnje torej :O: x:Dx x:o)x )

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Nič sončna če si ti sco, pol sm pa tud js;) ASC mars pluton saturn :) pa še mal podobno tvoji lunci, lunco v konj s plutonom :D

heja škorpijoni pač... na srečo srečujem same pridkane škorpijone (kolkr so le lohk pridkani)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jaz sem pa zadnje cajte riba, samo se ze pocasi levim v skorpijona, sam da pridem v okolja tale... :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:)x Jaz sem zadnje čase totalni škorpijon.

Popolnoma nič se ne brigam za druge (ej, family izvzeta), pa tudi če se drugi kaj brigajo zame, mi je prav vseeno. Ja, se prav dobro počutim v tem.

Tako zelo sem škorpijonska, da se še na LF komaj spravim.

Toliko da vas pozdravim. Haj, dragi škorpijoni anonimusi(predlagam SA recimo,,.. x8Dx )..

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Haaaaj MucMac x:Dx

Mah, vedno bolj kot se spremljam in opazujem in osamosvajam... vedno bolj vidim škorpijo v sebi, Nino x;)x Sam mogoče na ven ni tolk očitna x:Dx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Škorpije so mi všeč...se ne dajo zlahka, pa pika! Znajo včas uporabit res najpodlejše... sam so borci do konca... to cenim!

Mam dve sco doma... mi ni lahko... ;)

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Mi boš dala par nasvetov ;) kako pokorit tele borke...

Nino...se jih ne da... nimam recepta... xnckrivx

Aiwa...po čudežu sam mam ni Sco...al kako?

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Nino...se jih ne da... nimam recepta... xnckrivx

ja pismu kaj pa naj zdaj... xnckrivx... heja, sicer pa sem zadost kreativen da si tud kaj takega zmislim ;) ...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Do zdaj uspevam tko, da jim kej obljubim...sam kaj, ko njihove zahteve rastejo... :(

hja kolk sta že stari 14 pa 9 ne ? :D lih nekje 23 skupaj, s tem se morem pa js ubadat...., dokler je pridkana ne bom razmišljal.... o tem... kako urejat tole....

Ha ha... hmal 15 pa 10... se je Taš včer zapičla, da se gre kopat na bazen in pika!!!! Pa je šla, bazen pa zaprt... :D sm malček uživala... hi hi... se bo kopala pr 15 stopinjah...

Manci pa ne pridem več do konca...matr me zasuje z argumenti... mi gre včas na jok... ne vem kva bo čez 5 let... groza!!!!!!!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...