silki 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Joj zamujam za dobro jutro,....tko da kr dober dan!! Valkira vidim, da si se zbezala ven! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 oo silki dan dan Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Hojla Liu-či ...dons zgleda delovno ful našponan dan,.... Jutro silki...... ne, ne še vedno to furam... sam ne več tok drastično in samo to... zdej kar oboje veselje in žalost skupaj... ker jst sm srečen na svoj žalosten način... ej prov kul se mam ... ja sej, po sco.......jest se tud v svoji "mešanci" čist dobr počutim,...no me ma na momente, da bi bi potegnila kako radikalno potezo,....pa jo zgleda še ne bom... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Ma sej glavno je da jo potegneš v sebi,....osatlo je samo tehnična izvedba ko je čas primeren Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Ma maca, dej že s tem jobom.....pa da kake veze za flat napelemo,......ti pa men matko odstopiš Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Lej ga, našga poba! Kva nas zanemarjaš??? Ne maram te več! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 .. a si šla na moj blog kej brat / poslušat musko ne nisem še,.....mam full dela,....popedenale?...itak, še vedno smo! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 sej sm jest cew tvoj blog pregledala...svetski je...za sikat pa za dušo...kva čš bolšga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 valkira...ti bi lahko mela en blog za Batmana, predlagam ime bloga: Gotham City Life... to bi znal bit zanimivo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 nc ne sikate... ahojcek! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 valkira...obvladaš tole z blogi.....prva liga ...nimam cajta se še tega učit....gužva in panika v službi....bljak.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Ahojček Marsa! Ma kako sikanje, vsaj kar se mene tiče sem dons že "postrupla" vse kar sem mislila,....plan sem izpolnila 100 točno kot vedno ...(ojej, pa še domov nisem pršla) Amis! ura že skor za dam it, ti pa še nič bolš volje,....a nis nobenga okol kepe,....tko da si mal koncentracijo dvidneš! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 bo treba zgleda enga.. :P Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 daannnnn..... Amis! ura že skor za dam it, ti pa še nič bolš volje,....a nis nobenga okol kepe,....tko da si mal koncentracijo dvidneš! to bi blo sicer učinkovito, sam se mi še tega ne da več.... .....bo bolj efektivno it u fitnes..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Hojla, doooobro jutro! Kak ste?, Amis kako muskelfiber? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ojla mačka...dobro jutro! heh...ugotavljam, da mi mišice kar dobro služijo in je musklfiber komaj omembe vreden.....veš kolk se mi zdi fajn.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ojla mačka...dobro jutro! heh...ugotavljam, da mi mišice kar dobro služijo in je musklfiber komaj omembe vreden.....veš kolk se mi zdi fajn.... ..povecaj teze za 25%, zmansaj hitrost izvedbe za 50%, povecaj st. ponovitev za 5 in se javi morning after!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Ejga, a pol si fitnisirala?! ne sam zezala!....ej pridna mačka .....še premal se ti fajn zdi, ker nej se ti!!! jest si moram tud neki za dons omislit,....vprašanje, če ne bom tud na fitnesu končala,...čeprav me mika bl topla voda, pa mal se naplavat! Joj, jutri mi pa sledijo drsalke,....me deca gor postavla,....v lifu jih še nisem mela na tacah,.....upam da bom preživela! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ..povecaj teze za 25%, zmansaj hitrost izvedbe za 50%, povecaj st. ponovitev za 5 in se javi morning after!!! glej ga samsonajta...tko zgodaj pa že pol dobrih nasvetov....hi hi hi.....sej maš prou....sam nit pod točko razno nimam namena zgledat kot švarci...zato s kvihtanjem ne bom pretiravala....število vaj pa povečujem.... Ejga, a pol si fitnisirala?! ne sam zezala!....ej pridna mačka .....še premal se ti fajn zdi, ker nej se ti!!! jest si moram tud neki za dons omislit,....vprašanje, če ne bom tud na fitnesu končala,...čeprav me mika bl topla voda, pa mal se naplavat! Joj, jutri mi pa sledijo drsalke,....me deca gor postavla,....v lifu jih še nisem mela na tacah,.....upam da bom preživela! res sem na hece...sam skoz se pa tud ne zezam.... ....drsalke..... ...šmr...fouš. sej po moje bi zgrmela po tleh...sam u življenju tud še nisem stala na drsalkah...ena redkih stvari, ki jih še nisem probala...pišuka, sej do 90ega mi bo enkrat uspelo....bravo, silki....tako se dela Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Thanks za vzbodbudo Amis! ....efekt boš pa v pondelk vidla,....upam da ne bom sam enozložnice klofala! Valkira, ej jo,....z leti se sam vzdržuje in dodaja še kej novga, no?! Samsonite! kam s procenti?,...itak so že na plafonu Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ojla valkira...sva postnili skor istočasno....šele zdej opazla, da si ti tud tle......sej veš kako je s sco...vse na polno...al se ful dela...al pa ful zabušava....vmes je prazno.... silki....pa enozložnice, če ne bo šlo drugače.....čeprou sem ziher, da bo vse ok.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Neki bi "ušpičla" dons, ne vem kaj, ampak neki bi, kr neki.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 glej ga samsonajta...tko zgodaj pa že pol dobrih nasvetov....hi hi hi.....sej maš prou....sam nit pod točko razno nimam namena zgledat kot švarci...zato s kvihtanjem ne bom pretiravala....število vaj pa povečujem....... ...ko vidim kaxno zensko kaj tazga izjavit, se pa res ne morem zadrzat, da se ne bi od srca nasmejal... ... ce bos delala bolj intenzivo bos mela kvecjemu vecji misicni tonus, taka k t arnold, al pa Eva Pogacnik pa niti slucajno ne mores ratat... razen ce si genetski mutant... zenske pa sploh ne... ves kok arnoldov bi po svetu hodilo, ce bi blo to tolk enostavno???? ce hoces ratat taka kot Eva to pomeni, vsaj 5 let extra hard treninga+extra poslihtana prehrana+cikli in cikli anabolicnih steroidov+druge BB droge... in da to vse sploh stima mora bit ze v osnovi tvoja genetika zelo solidna...ce pa hoces met trdo ritko bo treba oreng teze nalozit pa oreng garat... edin ce ne hodis tja TV gledat... you only get what you give... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 te čist zastopim...če še mene napade tako razpoloženje....pol bo kriiiizaaaaaa....da ne bom res upoštevala samsonovga nasveta..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 valkira....sporoči kako je z batmanom! da bi blo vse ok.... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.