Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Valkira javi, kako z malim! Pa mirne živce (kokr se da),....upam na vse dobro! :detelca: xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

Res nisem strokovno poklicana, ampak mularijo sem pa dala skoz.

Prvo kakšen je tvoj "feeling" kot matere? ga najbolje poznaš!,.....drugo ima vročino?, tretje ne glede na vročino se poti? in najbolj pomemno, si preverila oči?,....je jedel in pil zjutraj?, je spal normalno,....lahko da ima "manjko" ali pa se ga kaj loteva, kaka viroza .....lahko tudi da ni povezano s padcem, ali pa je psihološko in ne telesno.

vsekakor javi!

xsrcx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Po vsem povedanem, mislim oz sem skoraj prepričana da je to posledica padca (psihološko),...samo pikica na i,....veš tud otroci se povlečejo občasno, sploh oz še posebej očitno tisti, ki so sicer zelo aktivni. Pusti ga da si sam uravnava ritem, pa daj mu toplino (sej ni treba da bezaš v njega) občutek varnosti in topline mislim.

Joj, sem brihtol a ne? Sam tole, mi ni nič novega, tudi moja dva počneta to oz. imata obdobja "mirovanja", kr tko, na zunej brez vzroka, vsaj nam ni viden, starejši že odrasel še vedno, pa sej tudi mi odrasli. Je pa res da ju poznam, in to tok dober,...mi ju je treba sam v oči pogledat pa vem kje sta.

lp xsrcx

...kar iznenada je zvečer tamal začel mal šepat... sploh nismo paniciral in smo ga dal spat... zjutri je že ful bolj šepu... čez kakšne 2 uri pa sploh na tisto nogo ni mogu stopit... ...

Ej sory, se mi ni dal dons sploh nic pisat, p'ojma nimam, kaj maste, sam tole sem vidla!!! x?x :eek: :eek: :eek: x!x

ej folk, ZVERINSK me noga boli (za zjokat) od vceraj zvecer!!!!

mela vso noc sol gor, vse, dons je se hujs, sploh ne morem stopit na nogo!!!

In point - NIC se nisem poskodovala!!! NIC se ni zgodilo, kar nanekrat me je zacel bolt... :C:

(*sory, ker to tle, sam sem sam tole vidla, pa sam :eek:)

Drugac pa - lep petek in vikend vsem skorpijam in malo manj skorpijam!!! :palec: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ej sory, se mi ni dal dons sploh nic pisat, p'ojma nimam, kaj maste, sam tole sem vidla!!! x?x :eek: :eek: :eek: x!x

ej folk, ZVERINSK me noga boli (za zjokat) od vceraj zvecer!!!!

mela vso noc sol gor, vse, dons je se hujs, sploh ne morem stopit na nogo!!!

In point - NIC se nisem poskodovala!!! NIC se ni zgodilo, kar nanekrat me je zacel bolt... :C:

(*sory, ker to tle, sam sem sam tole vidla, pa sam :eek:)

Drugac pa - lep petek in vikend vsem skorpijam in malo manj skorpijam!!! :palec: x:Xx

marsa...vse tako kaže, da je en tak poseben čas, ko stvari ven sečejo....manifestacija napetosti od kdovekdaj....razen, če se ti ni kakšen živc vnel....en šleper pobožev.... x:Xx

valkira, tvoj tamal je mel nogo, js sem pa mela kot otrok roko...ne mogla uporablat sploh...pa se spomnim, da sem takrat vedla, da je to sam reakcija na sestro....pa jasno, da tastarim nisem nč povedla o tem....sam to mi je blo čist jasno takrat...mela sem pa menda okrog 4leta....

enisečudnižerodimo. press

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

thanx punce ..

ja, do vsega mros itak sam pridt...

zato tud ne grem k dr.

Pr men je najbrz res kak zivec....

(ce sem se razmisljala, ce sem morda v kakem svojem navalu besa kam brcnila, pa da se ne spomnim x:o)x xrolleyesx - sam nisem)...

mah....

ja, amis, v paketku. :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kakšna reakcija na sestro... a si jo dobila al izgubila al... :o|o: ... in kok časa je to trajal (dan, dva)?

ljubosumje...kr so ji več časa posvečali kot meni....je pa dve leti mlajša....

thanx punce ..

ja, do vsega mros itak sam pridt...

zato tud ne grem k dr.

Pr men je najbrz res kak zivec....

(ce sem se razmisljala, ce sem morda v kakem svojem navalu besa kam brcnila, pa da se ne spomnim x:o)x xrolleyesx - sam nisem)...

mah....

ja, amis, v paketku. :xx!:

žal v paketku....šit pa taki paketki...

Zgleda da ma Amis prov! Marsa tud teb :detelca: xgoldfishx xsrcx

Amis se spomniš kako si takrat odreagirala? a je pol samo prešlo al kako?

Jeb.....bejbe! nč šit,...nč k..., to je life, to ste ve,...pa če vam pol noge, roke al pa riti stran visi!!!

Ne delajte proti sebi,....razmišljajte mal bl pozitivno oz ne tlačit "not" stvari ki vam niso pogodu, soočte, sprejmite, tudi negativizem....potem lažje preide, in sčasoma vam ne seka ven na tak boleč način. :palec:

Zgleda da ma Amis prov! Marsa tud teb :detelca: xgoldfishx xsrcx

Amis se spomniš kako si takrat odreagirala? a je pol samo prešlo al kako?

Jeb.....bejbe! nč šit,...nč k..., to je life, to ste ve,...pa če vam pol noge, roke al pa riti stran visi!!!

Ne delajte proti sebi,....razmišljajte mal bl pozitivno oz ne tlačit "not" stvari ki vam niso pogodu, soočte, sprejmite, tudi negativizem....potem lažje preide, in sčasoma vam ne seka ven na tak boleč način. :palec:

roke res nisem mogla uporabljat...čeprav sem se v tistem momentu čist zavedala v čem je keč! jp...prešlo je samo....cca 1 dan

drgač se pa strinjam s tabo, silki....itak...pa sprejemam tud...sam je tud pizdenje del mene....in to včasih počnem tud za šport.... x^x

ma saj bo ok, sam trapast se mi zdi (ker me tud onemogoca).

ma ni psihicno pr men... nic ne tlacim.. saj zato me je pa ob zivce spravilo, ker se je kar pojavilo..

sam je res zivec najbrz - sem ze pomislila na to ze vceraj, pa se mi je zdel prebedast, sam ni druge razlage (nosim namrec japanke ze skoz, ker ne maram copat iz blaga, pol pa na stunfe nosim, pa me vezhe... pa sem zgleda tolk cajta na tisti en zivec pritiskala, da se je pol mal vnel).

Valkira - upam da bo cimprej ok s sinom (ja, mozno bi blo kaj tacga, da se viroza tud kako drugace manifestira). xcrossfingx

Picasso

Čipke gor al dol, x:)x noge, pa predel okol ledvic met na toplem,....ostalo, med drugim oprsje lohka tud ven visi, čist resno bejbe,...to so že naše bakice vedle,...pa nikjer nič tiščat,....udobnost v vsem.

Marsa, kaj če bi si naredila kopel, pa mal z oljem zmasirala pa v tople štunfe pa trenirko pa počivat?! bi šlo? Dej no! pa ne se najedat! :palec:

Valkira kak sta, upam da bolje! x:)x

Zgleda Amis, da se naju še najmanj "prime",...tale tvoja, da pizdiš za šport, x^x ,....jest tud včasih,...še večkrat pa da druzga preusmerim, tja k čem,...stran od tisga k nočem! x:px

Ma sej,....mojga pa psiha j...., in to ornk! Tok da je šel komplet preiskave narest,....zanimivo, po izvidih, res temeljitih je zdrav ko dren,.....! xrolleyesx

:O: huh....kaj dogaja tle ...noro....

:inocent: pri otrocih res nikoli ne veš....bolj dvakrat zastonj kej pokazat kot enkrat prepozno :vio: nimam drgač nobenega pametnega prebliska...pri takih batmanih je res problem najt in porihtat xcivx xrolleyesx smo dali vse to skoz :O: :sick: :madpro: od zmečkanih kosti, tkiva....do viroz in raznoraznih vnetij...

:inocent: hm...marsa, jst bi šla tole pokazat...pri marsah tud nikol ne veš....pa zdajle gre zima not, ne morš bosa okol skakat....za začetek bi ubodla take debele domače volnene nogavice, japanke pa v kanto x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Jo, sam se do konca vse spedenam (se tamalega mam doma, tako da se se z njim ukvarjam), pa v trgovino grem, pol sme pa razmisljala o eni kopeli pa tud o debelih stunfih - mi bi pasala toplota... xyesx

je boljs, ce mal razgibavam, sam to pa zlo tezko.

zoprno je, da tud stati ne morem, ker cim je tezha na nogi, me boli, pa mam pol tko zvito, na stranici stojim, pol me bo pa se kaksen glezenj zabolel, kolkor sem srece zadnje cajte. x:o)x x:Dx

Lia - na kraj pameti mi ne pade, da bi v kakih guzval stala v cakalnicah, pa se kako virozo staknila al kaj...

da mi recejo - pejte pocivat s toplimi stunfi. x:Dx x:px (itak)....

Thanx! x:Xx

Picasso

:inocent: ne vem...kak krompirjev al pa zeljni obkladek..potem za zvečer....z vročim zeljnim listom so tud že čuda teh oteklih sklepov ...probi...mrbit pa prime :sori:
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Marsa, kaj vem, zadnje čase pa se ti res kr naprej nekaj dogaja... :o|o:

Nimam nasveta, kaj nardit, razen da ti zaželim naj hitr mine. xcrossfingx K dohtarjem pa jaz tut neb šla.

Pa še za Tima en pobož, da se kmal pocajta. xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

Nared vse tist kar veš da ti paše, ...pa še tist kar se ti sam zdi da bi ti pasal!,.....pa bo,....mal se posluši!

aja,....virozo pa na mir pust,.........tačko popedeni!! x:)x

Marsa, kaj vem, zadnje čase pa se ti res kr naprej nekaj dogaja... :o|o:

Nimam nasveta, kaj nardit, razen da ti zaželim naj hitr mine. xcrossfingx K dohtarjem pa jaz tut neb šla.

x^x ja poznam to, mam enih par takih kod kuče, ne grejo k dohterju, ampak počakajo, da se jih tja odpelje xcivx

xrolleyesx pa majo luno v biku tui xcivx

sej člouk res ne more bit pameten...kaj vse se dogaja letos...sej drgač se tudi...sam letos je pa to spotencirano do konca...vsaj upam....da ne bi blo drugo leto še huje....

silki, a ni nč bolš al kako....? sicer pa poznam eno tako kombinacijo....k tud ni ok...mogoče to en tak selektiven napad....na psiho....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...