Samson23 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Valkira javi, kako z malim! Pa mirne živce (kokr se da),....upam na vse dobro! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Res nisem strokovno poklicana, ampak mularijo sem pa dala skoz.Prvo kakšen je tvoj "feeling" kot matere? ga najbolje poznaš!,.....drugo ima vročino?, tretje ne glede na vročino se poti? in najbolj pomemno, si preverila oči?,....je jedel in pil zjutraj?, je spal normalno,....lahko da ima "manjko" ali pa se ga kaj loteva, kaka viroza .....lahko tudi da ni povezano s padcem, ali pa je psihološko in ne telesno.vsekakor javi! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 sej ne vem, kaj naj rečem...sam Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Po vsem povedanem, mislim oz sem skoraj prepričana da je to posledica padca (psihološko),...samo pikica na i,....veš tud otroci se povlečejo občasno, sploh oz še posebej očitno tisti, ki so sicer zelo aktivni. Pusti ga da si sam uravnava ritem, pa daj mu toplino (sej ni treba da bezaš v njega) občutek varnosti in topline mislim.Joj, sem brihtol a ne? Sam tole, mi ni nič novega, tudi moja dva počneta to oz. imata obdobja "mirovanja", kr tko, na zunej brez vzroka, vsaj nam ni viden, starejši že odrasel še vedno, pa sej tudi mi odrasli. Je pa res da ju poznam, in to tok dober,...mi ju je treba sam v oči pogledat pa vem kje sta.lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ...kar iznenada je zvečer tamal začel mal šepat... sploh nismo paniciral in smo ga dal spat... zjutri je že ful bolj šepu... čez kakšne 2 uri pa sploh na tisto nogo ni mogu stopit... ...Ej sory, se mi ni dal dons sploh nic pisat, p'ojma nimam, kaj maste, sam tole sem vidla!!! x!x ej folk, ZVERINSK me noga boli (za zjokat) od vceraj zvecer!!!!mela vso noc sol gor, vse, dons je se hujs, sploh ne morem stopit na nogo!!!In point - NIC se nisem poskodovala!!! NIC se ni zgodilo, kar nanekrat me je zacel bolt... (*sory, ker to tle, sam sem sam tole vidla, pa sam ) Drugac pa - lep petek in vikend vsem skorpijam in malo manj skorpijam!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Ej sory, se mi ni dal dons sploh nic pisat, p'ojma nimam, kaj maste, sam tole sem vidla!!! x!x ej folk, ZVERINSK me noga boli (za zjokat) od vceraj zvecer!!!!mela vso noc sol gor, vse, dons je se hujs, sploh ne morem stopit na nogo!!!In point - NIC se nisem poskodovala!!! NIC se ni zgodilo, kar nanekrat me je zacel bolt... (*sory, ker to tle, sam sem sam tole vidla, pa sam )Drugac pa - lep petek in vikend vsem skorpijam in malo manj skorpijam!!! marsa...vse tako kaže, da je en tak poseben čas, ko stvari ven sečejo....manifestacija napetosti od kdovekdaj....razen, če se ti ni kakšen živc vnel....en šleper pobožev.... valkira, tvoj tamal je mel nogo, js sem pa mela kot otrok roko...ne mogla uporablat sploh...pa se spomnim, da sem takrat vedla, da je to sam reakcija na sestro....pa jasno, da tastarim nisem nč povedla o tem....sam to mi je blo čist jasno takrat...mela sem pa menda okrog 4leta.... enisečudnižerodimo. press Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 valkirči Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 thanx punce ..ja, do vsega mros itak sam pridt...zato tud ne grem k dr.Pr men je najbrz res kak zivec....(ce sem se razmisljala, ce sem morda v kakem svojem navalu besa kam brcnila, pa da se ne spomnim - sam nisem)... mah....ja, amis, v paketku. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Kakšna reakcija na sestro... a si jo dobila al izgubila al... ... in kok časa je to trajal (dan, dva)?ljubosumje...kr so ji več časa posvečali kot meni....je pa dve leti mlajša.... thanx punce ..ja, do vsega mros itak sam pridt...zato tud ne grem k dr.Pr men je najbrz res kak zivec....(ce sem se razmisljala, ce sem morda v kakem svojem navalu besa kam brcnila, pa da se ne spomnim - sam nisem)... mah....ja, amis, v paketku. :xx!:žal v paketku....šit pa taki paketki... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Zgleda da ma Amis prov! Marsa tud teb Amis se spomniš kako si takrat odreagirala? a je pol samo prešlo al kako? Jeb.....bejbe! nč šit,...nč k..., to je life, to ste ve,...pa če vam pol noge, roke al pa riti stran visi!!!Ne delajte proti sebi,....razmišljajte mal bl pozitivno oz ne tlačit "not" stvari ki vam niso pogodu, soočte, sprejmite, tudi negativizem....potem lažje preide, in sčasoma vam ne seka ven na tak boleč način. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Zgleda da ma Amis prov! Marsa tud teb Amis se spomniš kako si takrat odreagirala? a je pol samo prešlo al kako? Jeb.....bejbe! nč šit,...nč k..., to je life, to ste ve,...pa če vam pol noge, roke al pa riti stran visi!!!Ne delajte proti sebi,....razmišljajte mal bl pozitivno oz ne tlačit "not" stvari ki vam niso pogodu, soočte, sprejmite, tudi negativizem....potem lažje preide, in sčasoma vam ne seka ven na tak boleč način. roke res nisem mogla uporabljat...čeprav sem se v tistem momentu čist zavedala v čem je keč! jp...prešlo je samo....cca 1 dan drgač se pa strinjam s tabo, silki....itak...pa sprejemam tud...sam je tud pizdenje del mene....in to včasih počnem tud za šport.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ma saj bo ok, sam trapast se mi zdi (ker me tud onemogoca).ma ni psihicno pr men... nic ne tlacim.. saj zato me je pa ob zivce spravilo, ker se je kar pojavilo..sam je res zivec najbrz - sem ze pomislila na to ze vceraj, pa se mi je zdel prebedast, sam ni druge razlage (nosim namrec japanke ze skoz, ker ne maram copat iz blaga, pol pa na stunfe nosim, pa me vezhe... pa sem zgleda tolk cajta na tisti en zivec pritiskala, da se je pol mal vnel). Valkira - upam da bo cimprej ok s sinom (ja, mozno bi blo kaj tacga, da se viroza tud kako drugace manifestira). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Čipke gor al dol, noge, pa predel okol ledvic met na toplem,....ostalo, med drugim oprsje lohka tud ven visi, čist resno bejbe,...to so že naše bakice vedle,...pa nikjer nič tiščat,....udobnost v vsem.Marsa, kaj če bi si naredila kopel, pa mal z oljem zmasirala pa v tople štunfe pa trenirko pa počivat?! bi šlo? Dej no! pa ne se najedat! Valkira kak sta, upam da bolje! Zgleda Amis, da se naju še najmanj "prime",...tale tvoja, da pizdiš za šport, ,....jest tud včasih,...še večkrat pa da druzga preusmerim, tja k čem,...stran od tisga k nočem! Ma sej,....mojga pa psiha j...., in to ornk! Tok da je šel komplet preiskave narest,....zanimivo, po izvidih, res temeljitih je zdrav ko dren,.....! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 huh....kaj dogaja tle ...noro.... pri otrocih res nikoli ne veš....bolj dvakrat zastonj kej pokazat kot enkrat prepozno nimam drgač nobenega pametnega prebliska...pri takih batmanih je res problem najt in porihtat smo dali vse to skoz od zmečkanih kosti, tkiva....do viroz in raznoraznih vnetij... hm...marsa, jst bi šla tole pokazat...pri marsah tud nikol ne veš....pa zdajle gre zima not, ne morš bosa okol skakat....za začetek bi ubodla take debele domače volnene nogavice, japanke pa v kanto Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Valkira drzim , da bo vse ql!!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Valkira Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Jo, sam se do konca vse spedenam (se tamalega mam doma, tako da se se z njim ukvarjam), pa v trgovino grem, pol sme pa razmisljala o eni kopeli pa tud o debelih stunfih - mi bi pasala toplota... je boljs, ce mal razgibavam, sam to pa zlo tezko.zoprno je, da tud stati ne morem, ker cim je tezha na nogi, me boli, pa mam pol tko zvito, na stranici stojim, pol me bo pa se kaksen glezenj zabolel, kolkor sem srece zadnje cajte. Lia - na kraj pameti mi ne pade, da bi v kakih guzval stala v cakalnicah, pa se kako virozo staknila al kaj...da mi recejo - pejte pocivat s toplimi stunfi. (itak).... Thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ne vem...kak krompirjev al pa zeljni obkladek..potem za zvečer....z vročim zeljnim listom so tud že čuda teh oteklih sklepov ...probi...mrbit pa prime Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Lavor vroce vode, pa domacega jabolcnega kisa not, meni je se to vedno pomagalo, ne glede na to al sem prejsnji dan odlaufal mali maraton ali je bilo kaj drugega, nepojasnljivega z nogami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Marsa ti kar kopel, pa pocivat! Da ne bos se kake hujse pizdarije prdelala! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Marsa, kaj vem, zadnje čase pa se ti res kr naprej nekaj dogaja... Nimam nasveta, kaj nardit, razen da ti zaželim naj hitr mine. K dohtarjem pa jaz tut neb šla. Pa še za Tima en pobož, da se kmal pocajta. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Nared vse tist kar veš da ti paše, ...pa še tist kar se ti sam zdi da bi ti pasal!,.....pa bo,....mal se posluši!aja,....virozo pa na mir pust,.........tačko popedeni!! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Marsa, kaj vem, zadnje čase pa se ti res kr naprej nekaj dogaja... Nimam nasveta, kaj nardit, razen da ti zaželim naj hitr mine. K dohtarjem pa jaz tut neb šla. ja poznam to, mam enih par takih kod kuče, ne grejo k dohterju, ampak počakajo, da se jih tja odpelje pa majo luno v biku tui Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 sej člouk res ne more bit pameten...kaj vse se dogaja letos...sej drgač se tudi...sam letos je pa to spotencirano do konca...vsaj upam....da ne bi blo drugo leto še huje.... silki, a ni nč bolš al kako....? sicer pa poznam eno tako kombinacijo....k tud ni ok...mogoče to en tak selektiven napad....na psiho.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.