Marsa 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ej hvala vam! (*zdaj ze kar v dveh temah jamram pa se morte ukvarjat! ) ej lia, jaz nimam lune v biku (tamal jo ima) - pac pa mam venero. ne res, ko sem 'mela (sum na) trombocitopenijo', je blo sam tko, da sme mroala se privlect vsak dan (x!x) tja, dat kri, cist ded bla... da so rekli, joj ne vemo kako zdravit, najboljs da svoje agrume se dalje furate... in vedno je blo tko....ker ce ne vejo, kaj ti je, ti ne morejo nicesar podturavat, vejo pa ne (zelo velikokrat), vsak sam najboljs lohk razcleni in se poglobi in posteka, v cem je fora. saj sem vedla da je japank. sam saj pravim, se mi je zdel rpevec bedast, nemogoce... zdaj pa vem da je... ker sem ga se zbrcala dol, ker me je motil (pol pa se na hodniku BOSA stala s frendico, ko sem ji se 'nujno morala' neky povedat do konca. :xx!... in vedno sem mela kaj bedastega, nedolocljivega ali tezko dolocljivega (nek uranov stos, pa pluton - poskodbe, opekline, urezi, jajcniki itd.) - sme imela vnetje pokostnice, rebrnega zivca pa vsega boga.. kar nekaj in pol niso vedli, kaj mi je. tud zato sem se pa navadla sama se cajtat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 te čist zastopim,,,sam jst grem...da vzporednice vlečem....pol pa v lekarni strupov tud vzamem ne.... sam kako kri pogledat, pa kaj slikat po moje ni neumno...vsaj veš kaj naj iščeš v zeliščnih priročnikih... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 sej člouk res ne more bit pameten...kaj vse se dogaja letos...sej drgač se tudi...sam letos je pa to spotencirano do konca...vsaj upam....da ne bi blo drugo leto še huje.... silki, a ni nč bolš al kako....? sicer pa poznam eno tako kombinacijo....k tud ni ok...mogoče to en tak selektiven napad....na psiho.... Ma zgleda da je res svašta spotenciran,.....pa sej zdržimo,....sam če veš da se enkrat razpuca,...pa je da je pol mal gmaha! :xx!: Ma ni bolš, še zdeleč ne,....pa težko konkretno pojasnim. Kr neka depra, pa nedepra, jamr, pa jamr, pa kr nč ne sme, pa vse mu neki fali, zdej k so pa izvidi tle, pa res super (vse živo pregledano in preslikano), ...pa ne boš verjela,...razočaranje ker mu nič ni!!!! za popiz.....,.....ma ne vem,.....slutim pa kje je vzrok, .........in kot sem že omenila ne maram neferplaya in čustvenega izsiljevanja. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 o tem se pa 100% strinjam s tabo jasno Lia... - tud pravim na samih straneh moje zdravje, da ce drzuga ne, dohtrarji, zarad diagnoze - sama rada poznam 'sovraznika', 'nasprotnika', ce naj se z njim borim.sam ker sem ze prisla do konca..... tule..... drugac pa mam namen it na eno dozo tehle pregledov... ko ze nisem bla 8 let al kolk.... mal to in ono...sam se moram najprej mal pocajtat oz. k seb spravit (mam jaz take finte hecne) Joj jaz tud sovrazim custveno izsiljevanje, ratam prava prasichka lohk pol... se manj dobi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ej Marsa sem zasledila da si mela vnetje obrebrnega zivca al kaj?! Kje te je to bolel? Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 da ne bi na temo izsiljevanja...lahko napišem tri romane....pa sej ne vem, če se sploh zavedajo...eni že ne.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Liu - ja okol reber, sam ne ves tocno kje, vsakic ko sem vdihnila, me je zverinsko spiknilo, pol na konc me je ze kar 'srce bolelo' pa vse, ogabno boli... za vpit in jokat..... kar nenadoma, clo na/po enem zhuru...zjutraj zacnemo harat, mene zacne spikat okol srca... pol ze dihat nisem vec mogla brez blazotnih bolecin... tko da sem sla, ker me je zaskrbel... pol so pa to ugotovili... da je vnetje zivca...ne spomnim se, kako so mi zdravili, mislim da sploh nic nisem dobila, da sem morala sam pocivat pa v toplo bit ovita al kako je ze blo.... pri nogah prav tako (pokostnica) - tko me je bolel, kot da bi po zlomljenih kosteh hodila - kot da bi v piscalih bili nogi prelomljeni, potem pa bi se ona dva prelomljena konca drug v drugega zazhirala in trla... uh, grozno... enkrat mi je pa kar en bolec hrustanec na roki zrastel, kar taka dodatna kost, tak rozicek.... ** Amis jaz tud!!! :xx!:so me prisilil veckrat, da sem izpadla totalna kruta hladna prasica. prisilil so me, ker NE PRENASAM iz, po, pri, ... siljevanja. se bolj ratam taka... kaj jaz vem... brezcutna.....ne pali, skratka, ce ja, pol v absolutno negativno smer.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 sej bo vse ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 valkira... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Valkira sej bo vse ok!.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Stvar je v tem, da se mi je v soboto ponovila neka bolecina. Na desni strani, takoj pod rebri. Ma tako boli, da je kar za znoret.... Ne mores ne sedeti, ne lezati nic! Vzela 2 spasmexa, sla bruhat pol je blo pa dobr.....ne cist ampak vsaj tok da sem lahko zaspala. To se mi je zgodilo ze kako leto in pol nazaj. Me je mogu bivsi prow v dezurno peljat ponoc po pikico :xx!: . Pa sem sla potem na ultrazvok in to, pa mi niso nic ugotovili, dal so mi sam Spasmex in so rekl pojej to, ko te bo bolel! Nic prej! Se dobr da sem takrat to dobla, da mi ni blo treba spet okrog dezurne skakat :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Drži, določene stvari ne razumejo. Mislim, da smo hladni/e navzven....navznoter pač ne, če druzga ne smo zarad tovrstnih pritiskov razpidene. Jaz že, in potem pod nobenim pogojem ne popustim. Ma hec tole. Včasih mam občutek, kokr da gre za prevlado na čustvenem področju. Tip ve kaj čustveno ima, to tudi dobiva,.....hm sam sprobava meje,....na račun včasih kar krutih hotenih napak,.....seveda sledi reakcija,...se povleče,...pa spet ponovi vajo....tok časa dokler gre.In potem ne gre več. Kr naenkrat na drugi strani totalna skuliranost, neodreagiranje na nič. No pa smo pristal na izsiljevanju,....sej čustva pa ja ne zginevajo zaradi "neumnosti" oz neznanja oz neresnosti jemanja opozoril, pa če jih en ima, jih mora met po difoltu tud drug, ne glede na vse, sej tega se pa ja ne da zapravit. Hja, res ne vem, zakaj tovrstno zadevo prterajo tolk daleč .ma jest sem skulirana total, na jetra mi gre sam inponacija na tist,...sej si ja "dolžna"....ker on brez tega ne more, in ne bo mogu.. :xx!: Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 noo, nikar tako, sej vem da si me pogrešala, lahko to tut lepo poveš poba pač gara No sej, važn, da znaš med vrsticami razbrat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 In potem ne gre več. Kr naenkrat na drugi strani totalna skuliranost, neodreagiranje na nič. No pa smo pristal na izsiljevanju,....sej čustva pa ja ne zginevajo zaradi "neumnosti" oz neznanja oz neresnosti jemanja opozoril, pa če jih en ima, jih mora met po difoltu tud drug, ne glede na vse, sej tega se pa ja ne da zapravit. Hja, res ne vem, zakaj tovrstno zadevo prterajo tolk daleč .ma jest sem skulirana total, na jetra mi gre sam inponacija na tist,...sej si ja "dolžna"....ker on brez tega ne more, in ne bo mogu.. :xx!:a si ti jaz hehe dolžna ja - a ni to tko, kot otrok ki ne dobi svoje igračke :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 so me prisilil veckrat, da sem izpadla totalna kruta hladna prasica. prisilil so me, ker NE PRENASAM iz, po, pri, ... siljevanja. se bolj ratam taka... kaj jaz vem... brezcutna.....ne pali, skratka, ce ja, pol v absolutno negativno smer.... Joj kokrat se je to že men zgodil. Neverjetn a ne k se postaviš zase in poveš svoje si pa najhujši. Sem mela kolegico (sej verjetn sploh o tem ne govorite sam sem se glih spomnla) k me je 10 let poznala pa me zgleda ni, ker ko sem ji povedala svoje je pa tako surlo stegnla, da se več ne pogovarja z mano. Sam men je pol tok grozn k da sem nekoga ubila. :xx!: **** Marsa in Valkira upam, da bo vse kul - držim pesti. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 a si ti jaz hehe dolžna ja - a ni to tko, kot otrok ki ne dobi svoje igračke :xx!: Ja čist,...sam da je bla igrača odložena na polico,....zdej je pa spet aktualna :xx!: Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 in bog ne daj, da ni na tistem mestu kot je bila odložena ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Stvar je v tem, da se mi je v soboto ponovila neka bolecina. Na desni strani, takoj pod rebri. Ma tako boli, da je kar za znoret.... Ne mores ne sedeti, ne lezati nic! Vzela 2 spasmexa, sla bruhat pol je blo pa dobr.....ne cist ampak vsaj tok da sem lahko zaspala. To se mi je zgodilo ze kako leto in pol nazaj. Me je mogu bivsi prow v dezurno peljat ponoc po pikico :xx!: . Pa sem sla potem na ultrazvok in to, pa mi niso nic ugotovili, dal so mi sam Spasmex in so rekl pojej to, ko te bo bolel! Nic prej! Se dobr da sem takrat to dobla, da mi ni blo treba spet okrog dezurne skakat :xx!:grozno, upam da je boljse... sam kaj toplega si daj okol (sam ne prevec, ne sme bit vroce pa tud ni kul da zdaj 'razvadis', pol pa je se hladnejs, kar ne vpliva dobr). Drži, določene stvari ne razumejo. Mislim, da smo hladni/e navzven....navznoter pač ne, če druzga ne smo zarad tovrstnih pritiskov razpidene. Jaz že, in potem pod nobenim pogojem ne popustim. Ma hec tole. Včasih mam občutek, kokr da gre za prevlado na čustvenem področju. Tip ve kaj čustveno ima, to tudi dobiva,.....hm sam sprobava meje,....na račun včasih kar krutih hotenih napak,.....seveda sledi reakcija,...se povleče,...pa spet ponovi vajo....tok časa dokler gre.In potem ne gre več. Kr naenkrat na drugi strani totalna skuliranost, neodreagiranje na nič. No pa smo pristal na izsiljevanju,....sej čustva pa ja ne zginevajo zaradi "neumnosti" oz neznanja oz neresnosti jemanja opozoril, pa če jih en ima, jih mora met po difoltu tud drug, ne glede na vse, sej tega se pa ja ne da zapravit. Hja, res ne vem, zakaj tovrstno zadevo prterajo tolk daleč .ma jest sem skulirana total, na jetra mi gre sam inponacija na tist,...sej si ja "dolžna"....ker on brez tega ne more, in ne bo mogu.. :xx!:a ne, 'dolzen'.... :xx!:pa ko glih nisi, ne puscas na tak nacin odprtih vrat za sabo - saj se glih ocitajo sco, da 'ne ostane dolzen' - kar je v enih smislih zoprno (pac mA KAO pol zadnjo besedo tud pa tko, *na moc* pa to), sam po drugi strani pa je hvale vredno - ne ostaja dolzen... torej, ima odnos do enih stvari, ki so jasne... Joj kokrat se je to že men zgodil. Neverjetn a ne k se postaviš zase in poveš svoje si pa najhujši. Sem mela kolegico k me je 10 let poznala pa me zgleda ni ker ko sem ji povedala svoje je pa tako surlo stegnla, da se več ne pogovarja z mano. Sam men je pol tok grozn k da sem nekoga ubila. :xx!:jaz ne maram zamer, ki so... hm, *posledica* (pravzaprav) sprenevedanja... recimo - ti si me nategnil.jaz ti predocim to...TI MEN zameris!!!!!!! x!x :xx!: :xx!: :xx!: Halooooo??????? ali tud ce gre za 'nepomembno', neskodljivo zadevo - ti men pac nekaj zameris... karkoli.sam - a to pomeni, da... kaj? nisem izpolnil/a tvojih zahtev, pricakovanj???????al kaj?? :xx!:mislim ker ce to, pol mi pa kar zameri.in se vec - ZAMERIM TI, da mi zameris.Halo????kako si upas, mi zamerit - saj ti nisem NIC DOLZNA?????????? v tem smislu... tko da, kar zameri... pol ti pa jaz. x!xTI MEN nimas kaj zamert! x!xce mi zameris, ti jaz - da sploh lohk razmisljas o cem taksnem, da sploh vidis to tko. aja... a ma kej veze s sco? po mojem, v bistvu, pa kar ima. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 jaz ne maram zamer, ki so... hm, *posledica* (pravzaprav) sprenevedanja... recimo - ti si me nategnil.jaz ti predocim to...TI MEN zameris!!!!!!! x!x :xx!: :xx!: :xx!: Halooooo??????? ali tud ce gre za 'nepomembno', neskodljivo zadevo - ti men pac nekaj zameris... karkoli.sam - a to pomeni, da... kaj? nisem izpolnil/a tvojih zahtev, pricakovanj???????al kaj?? :xx!:mislim ker ce to, pol mi pa kar zameri.in se vec - ZAMERIM TI, da mi zameris.Halo????kako si upas, mi zamerit - saj ti nisem NIC DOLZNA?????????? v tem smislu... tko da, kar zameri... pol ti pa jaz. x!xTI MEN nimas kaj zamert! x!xce mi zameris, ti jaz - da sploh lohk razmisljas o cem taksnem, da sploh vidis to tko. aja... a ma kej veze s sco? po mojem, v bistvu, pa kar ima. Ja prov grozn no kok to bedn pol izpade. Ja kr ma z sco čeprav naj bi bila najbolj zamerljiva kozorog in rak, pa ti garentiram da bolj zamerljivega kot vodnarja z luno v biku nisem vidla. No sej druga k mi je zamerla je pa kozorog, k nisem nardila tko k je ona hotla. Kok je to otročij ja hudo. Sam na žalost me ful prizadane. Pa verjetn je tud kej na men k narobe delam, da se mi skoz ene čudne stvari s kolegi dogajajo. Mogoče misljo, da me bodo lah kurcal pa vse za mojim hrbtom jaz bom pa to lepo prenašala. Sej nism nora. :xx!: :xx!: Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Točno tko, mene razpidi,...post festum sprenevedanje, ko se točno z namenom nekaj nardi, reče,...in na reakcijo oz posledice sledi sprenevedanje v izogib odgovornosti za svoje dejanje. Ma jest stojim za tem kar nardim al pa rečem za naprej in za nazaj vedno in se ne izmotavam, da nisem tko mislila. Sem točn tko in nič drugač s posledicami vred. Ma je to tud sco,.....problem je tud v tem, da v takem primeru nehaš "nasprotnika" spoštovat,....in če je le-ta partner,....se zgodi da tista igrača preprosto več ni dosegljiva, pod nobenim pogojem! :xx!: Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Amis jaz tud!!! :xx!:so me prisilil veckrat, da sem izpadla totalna kruta hladna prasica. prisilil so me, ker NE PRENASAM iz, po, pri, ... siljevanja. se bolj ratam taka... kaj jaz vem... brezcutna.....ne pali, skratka, ce ja, pol v absolutno negativno smer.... Zame velja isto. Tudi v sedanjem času, in v prihodnosti bo najverjetneje tako. nekanisemeizsiljevat.comnikarmeneposkušajnafarbat.n(j)etnemebasat.več Vsem bulančkanim en dober veter z morja, poln joda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 problem je tud v tem, da v takem primeru nehaš "nasprotnika" spoštovat,... :xx!: Točno tko!!!! Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 .....problem je tud v tem, da v takem primeru nehaš "nasprotnika" spoštovat,....joj zlo pomembno da si tole izpostavila, kako je res tole!!!!! Zame velja isto. Tudi v sedanjem času, in v prihodnosti bo najverjetneje tako. nekanisemeizsiljevat.comnikarmeneposkušajnafarbat.n(j)etnemebasat.več Vsem bulančkanim en dober veter z morja, poln joda O hej, Ruby, sem v zadnjem cajtu parkrat nate mislila, ker sem dost v skorpijah. (v kratkem dobis -koncno- os). Thanx za morski vetrc, poln joda (in soli). a ne Pinka?tocno to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Bejbe fejst bodte, pocajtite se, pa kej zase naredte,....pa mal se pocrkljajte (jest se bom tud ) Upam da bo tud Valkira javla kak je.No zdej pa šibam deco zabavat, ....pa psihiatra špilat! čikov mam dost na lagerju! lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 jou, mej(te) se! mam res neky tacga v planu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.