lia 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 za batmana in njegovo mami Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Ojla bejbe, Batman ima zlomljeno ključnico...o shit! (bogi - to mora ful bolet, res je pol Car - da je tko prenasal, to moras vpit od bolecin, mater!!!!!! svaka cast, vse mozne zdravilne in pozitivne in vse taksne energije tamalemu!!!! ... bogi.... ...) dobil obvezo in bil je taprav heroj... spet toook ponosna nanjga da to ni res... čist sm važna, da mam tazga sinčka... no evo, to glih pravim!!! (rec tamalemu da bo dobil ene par nalepk takih... *zdravilnih* - ko se naslednjic srecamo, ti prinesem - kar spomni me, brez zadrzkov )... faca tamal, dbest da tko jemlje!!! :palec: (*sam kako si je pa lohk kar ZLOMIL kljucnico??? boscek... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Ojoj Valkira, Batman, ena za vaju, da bo čimprej boljš Frajer mali Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 uau..kaj vse ste napisale...se stinjam...kot običajno sami sco zadetki v črno! valkira....čestitke tebi in batmanu....super....sam da se začne zdravit. sam ta tvoj batman je pa totalna faca.... ...tko....zdej grem pa migat....mejte se.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Ojla bejbe, Batman ima zlomljeno ključnico... dobil obvezo in bil je taprav heroj... spet toook ponosna nanjga da to ni res... čist sm važna, da mam tazga sinčka... :OO!: faaak. da bo čimprej bolš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Joj, naš mali batman! Sam, da je vse ok! Mamica, hitr mu dej enga lupčka namest tete Pike! Glede teh zamer...men se dogaja, da človk mene zajebe, pol pa on surlo vleče. ...prov, ne. KO TE JEBE! Reva usrana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 jp...pa je res si si oddahnila, a...zdej ko veš kje je bil problem....sej pravim, dobro da mamam intuicija dela 100na uro Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 še ena sco značilnost.... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 daaannnnnnn Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 amis, ves kaj pa mene zanima, kaj si to ti zadnjic za ene kamencke prinesla?! ojla sori...zadnjič v gužvi pozabla odgovort.....tamali so granati...tista okrogla reč pa barvano steklo.... zdej pa brskam po temi kam neki je že silki napisala neke superske naslove za tekst....pa ne najdem in ne najdem....kažiiiiiiinnnnnnnn.....grem še malo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 nameravam, ja....zraven vsega je bolš da pišem kot da depresiram.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ti vsaj ven daješ...ostali so pa v ilegali....a jih greva z lupo iskat? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Dannnn! :xx!: ....pa lupa, ja, ja.... pozdravljeni vsi skup!!! Ojla Valkira, pa mali, ....res je heroj,..... , pa čim prej nej ozdravi! No, Amis tvoja lupa očitno deluje!.....no bejbe kak ste?? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 no, pa je uspelo...sej ne morš verjet...deluje.... kako....hm...vikend preživela in zdej sem ok...mal sem bloge raziskovala...še ena odvisnost več...čeprav to skrajno dobro vpliva na nove ideje in navdih.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Noro dobr...Silki ni da ni ...ponedeljek pa sivina, kaj češ lepšga še dobro da je vsaj poštar atletsko grajen, da mal oči počijem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 lia, dej ga še mal sem pošlji...saj ga vrnem.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ....men bi tud praw prišlo, da dam mal možgane na pašo.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 naporen vikend....? ej silki....a se spomniš, kje si napisala nove naslove za zgodbe? sem iskala in nisem našla...nekaj zabluzila zgleda.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 lia, dej ga še mal sem pošlji...saj ga vrnem.... de bo čist abnucan nazaj pršu ....men bi tud praw prišlo, da dam mal možgane na pašo.... za minutko jih dej..ne boš verjela ful pomaga k novim delovnim zmagam sej veš lepi spomini in še lepše vizije Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 lia...pol pa sam slikco pošlji...ne bo take škode.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Amis naslovi:::::str 33,34 8.nov. v temi škorpijoni!,......a se boš spravla k delu,, Vikend;? po svoje kr naporen,....po pravic povedan se v službi kr spočijem.(psihično gledano)Aja!!! bla v soboto na drsalkah! Prvič! Definitivno sem bla sama seb všeč!! Mularija pa ponosna na mat!! So jim rekl, da sem talentirana za umetnostno drsanje! Jest?? Svašta?! Užgala sem pa sam enkrat, in to profesionalno, že bl prot konc, k mi je brzina ratala všeč,....no pa jo je blo mal preveč,...pa ovink ni bil prave krivulje.... Sicer pa drsanje?,....no ja tkole s froci mal rekreativno, to že,....zame pa sicer premal adrenalina! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 najprej: hvala da se ti je dalo poiskat strani.... ...jp...se bom počasi spravila k pisanju... bravo za drsanje...pa ti si čist carica...sej se mi je kr zdelo, da bo to u profi slogu. še mal več brzine drugič...pa bo tud bolj adrenalinski....sicer pa, ko smo že glih pr tem: kaj pa je dovolj adrenalinsko? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 .sicer pa, ko smo že glih pr tem: kaj pa je dovolj adrenalinsko? heh, marsikej ...npr. tekmovalni polnokrvni žrebec,.....osedlan,....pa čez drn in strn,....psihološki in fizični adrenalin,....predvsem pa gušt Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 u madonca...ja...to pa res. a se še ukvarjaš s tem? in kaj še...? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 in kaj še...? tud specialka, včasih,......pa konji pod pokrovom (sploh če te preje razpizdijo),.....včasih k grem po malega sama, grem čez Col, pa si dam mal duška,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.