silki 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Kr nehi!!!! nč se ti ne bo strgal, lepo se v roke vzemi, a ni škoda živcev in energije stran metat,...pršpari jo boš še rabla,.....rezervna opcija pa nikoli ne škodje (služba mislim), pa Batmanu dej še enga za povrh! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 valkira, se čist strinjam s silki...v vseh točkah! batmanu enga ...pa rezervno varianto iskat! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ... ne morem nič ukrent dokler nimam službe Pa prosim, mal več materinske podpore Ježeš, pa sej maš podporo, frendovsko, materinsko,....sam v vsakem pogledu pač škorpijevsko!....smo pač škorpijevske mame. Se trudimo froce usposobit za life, ...samostojen life!Sej tudi solzice brišemo, ....klofnemo pa tudi če se preveč sami sebi smiljo. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 dan bjebike!kako ste? prejšn teden je bil tolk naporen, da še danes komaj dojemam tempo...v glavnem. nimam nč časa, da pridem sem gor. vidm pa, da ste pridne, klofate, ko da ste plačane. :xx!: jaz pa fovš, k nimam cajta, da bi tut!pozdravljene vse! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 vidiš...sem te že hotla dat med pogrešane. ma pride kakšen tak nor teden... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 jutroooo...letim na teren...se beremo potem..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Jutrček! Valkira kako kaj? Amis, zlufti se! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 haj, silki...kolk je pasalo...sam da se lahko zmaknem od tle.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 me veseli, da si ok, valkira....današnji načrti? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Matkurja, ste pa gobčne dons,...kdo vas bo ustavu,..... :xx!: Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 jh...zgleda bolj splošen pojav to danes....je v vseh temah eno tako mrtvilo....predpriprava na polno luno...al pa si planeti asteroide v glave mečejo iz nasprotnih pozicij.... ....se tebi kaj več da, silki? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 daaaan Kako smo kaj danes?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Ma ne boš verjela Amis, ampak nč nisem v "letargičnem" stanju. Ne bom rekla, da se mi full da delat, sploh ne razmišljam o tem, kr delam in nekako mi kr dobr grejo zoprne "škakljive" nekak nedoročene reči. Nekako me nič ne spravi iz tira, ne + in ne - evforija. Kr tko sem šla mal pošpegat tranzite,.....zanimivo al pa tud ne, sam sem ugotovila, da je šel neptun čez nat.saturn (4.bajta),....heh, jutri je pa polna luna pr men v 8.hiški,....bogato! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 haj, liu.... a takle maš....štalasto....pri nas se zgleda pripravlja na dež in je nizek pritisk...tiste dneve se bolj vlečem po svetu...načeloma mi nč ne fali....sam trenutno nimam nobenga zanimivega dela v službi....v bistvu bi najraj šla spat...pol pa par dni dopusta....pa risat in pisat in kaj okrog šibat....konc sanjarjenja...grem slike obešat....to zdej bo bolj zanimivo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 slikce obešat? akte,....tihožitja,....al natur originale? (te bi jest - v oddaljen arhiv) Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 natur originale....he he he...ne bi o asociacijah..... ma ne...tle u službi nam bo nekaj viselo po stenah...zdej je pa to cel projekt...vsaj nekaj zabavnega za delat danes.... .....ej, sem ugotovila kolk močno lahko folk pritiska na nas, brez, da bi se tega zavedali...sem skor pop*....pa poslala nazaj od koder je prišlo....zdej sem pa takoj bolš volje.....bravo js! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 natur originale....he he he...ne bi o asociacijah..... sem skor pop*....pa poslala nazaj od koder je prišlo....zdej sem pa takoj bolš volje.....bravo js! škoda,...kake tvoje asociacije so zlo, no kako bi rekla "ljubke",....škoda ....itak bravo ti,....ne daj se scorpijo, sicer pa kok si lohk sploh upajo.... x!x pr nas se pa neki (že) o novem letu pogovarjajo,.....hm najprej sem bla čist indiferentna, .....pol mi je v glavo kapnel, da ne bi bla doma pod kovtrom pa drnjohala, bi šla na Sicilijo al pa lunjat v Turčijo po trgih.....ma, me je prjel,.....sam bi šla sama, brez psihoanalize.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 heh...danes bi se pa res dalo kake ljubke napisat...sam za vektorski predznak se ne morem odločit....ali bi blo ...al pa mogoče raje pišuka....ej psihoanalize po novem bojkotiram...pa ne moreš verjet kolk se zmer debate končajo na psihoanalitiku...pa folk res nima nč bl pametnega počet, kot se z drugimi ukvarjat al kaj...če bi se s sabo, bi svet mel več od tega....jasno, pol pa rabjo dioptrijo.... ideja je pa itak dbest.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 daannnnn.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Cao Picke!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ooo glej jih...zgodnježe.... valkira...kako batman?samson, kaj pa ti delaš že pokonci ob taki uri....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 samson, kaj pa ti delaš že pokonci ob taki uri....?..ma tok sem navdusen nad zivljenjem, da sploh spat ne morem... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 jupiii...za mami in za batmana..... ....torej že veselo dirka naokrog... ..ma tok sem navdusen nad zivljenjem, da sploh spat ne morem... a ja...to je zarad une ponudbe al kaj....da bi ti uspelo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 a ja...to je zarad une ponudbe al kaj....da bi ti uspelo.... Bohloncki!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ... crkvena miš... ..ti pa mal mirkaj kako se z mano pogovarjas... I'm in the big boys league now!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.