Samson23 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ...no, pol se pravi pa: We're in the big boys league... ...ekh, ampak a ves, da se je to prov astrolosko nakazovalo??Jaz sem vidu, da se neki velikega prpravlja, nisem pa vedu kaj... sm mislu, da je pac sam to da bom diplomiru(ceprav je (med drugim)sonce na uranu... se prav neki nepricakovanga... tko da se mi je mal cudn zdel, kaj je pr tem da bom diplomiral nepricakovanga)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Deal! cist sm notr padu... I CAN'T STOP RAVING, I CAN'T STOP RAVING... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 eh...lahko bi blo tud u mojmu chartu kej tacga...menjava službe ...na bolje, jasno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 aamis... ce bos ti se take zgodbice fajne pisala... kmal sploh vec ne bos rabla redne sluzbe!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 iz tvojih ust...v...realizacijo...če bi to šlo, bi bla najbolj srečen člouk...tako moram pa res neko novo službo/delo najt...al pa sponzorja..... me veseli, da ti je všeč Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Jutrček!Ojla ste zgodni dons! Pridni! Super za Batmana! Samsonitka, sej bo, bo (ne glede na dvojčka) Hja, Amis, chart gor al dol,...deli na tem,...pol se bo pa tud chart ustrezno prilagodu! Hm, kwa je pa z Marso, upam da v redu, pa da sam full in to uspešno dela.! Heh, jest pa ko bom v penziji, si bom dala duška, pa bom začela violino igrat! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 bogi ljudje.. veš kakšeno hreščanje je to na začetku... je moja sestra igrala in smo vsi skor znorel... ja, ja, ja, ......jest že mam srednjo glasbeno narjeno, še v gimnaziji,....pa tud posluh mam, pa feeling za nežno "ubiranje strun",......če jim pa kej ne paše,......pa OUT! brr,brrr.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 No pol jim pa lahko celo užitek nudiš heh, ......vprašanje,......men je všeč "hudičevi škorpijo",.....Paganinija mislim......tak da,...... Heh, Paganini je bil menda res vražji kar se žensk tiče,......crkvenjaki pa .....ve se,.....pa je "mojster" izjavu,.............grša ko je ženska, bolj imam občutek, da počnem Bogu nevšečno delo! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ...kakšne izjave.... sej delam na tem....iščem pa to....sam si je treba ustrezen plan nardit za vse skupaj....kr drgač se mi lahko zgodi, da bom kr tle gnilila...to pa en sco težko požre....bi moralo bit mal bolj zabavno.... valkira...ja kakšno mnenje maš o silki ...veš da bejba obvlada Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 a ne, da je bil faca!,....mu je bil lok od violine prekratek (za "podrhtevanje" tonov ), pa kr unga od violončela vzel,....na violini malce drgač zveni,.....bolj globoko,....otožno,.....strastno?.....daljše?,........variacije...variacije,....jp, tud os starih mojstrov se da marsikej naučit,......sicer so pa živčki varirano lohka tud strunce,....pa variacije, variacije..... ....life so ene same variacije,.......več al manj na kožo pisane,........jp,jp, FULL MOON je dons,.....hi,hi men "pade" v 8.bajto v sco,......me zgleda mal "nos",......kwa še bo?? ......variacije,...variacije..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 kje je polna luna....v sco.... a čist res al kaj....?pol je pa veselica...grupni pa to....sonce, merkur, neptun pa luna....hih...kaj bi si človek še lahko želel ( :xx!: ) silki, to o paganiniju ste se učili al kaj? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 a ne, ne tko, lunca men "pade" v sco,....sicer je nekje v luftu, menda se sel iz bika v dvojčka O Paganiniju, no en mal smo se že učil,....tist bl uraden (beri dostojen ) del.....ostalo me je pa zanimal,....sem pač sama pobrskala po življenjepisih,.....njegovem,....pa tudi ostalih,......Lizst (še en podoben model) - divja strasnost v melanholiji - je dal par kr hudih izjav o njem (no sej on tud ni kej dost boljš skoz prišel) , pa ostali...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 se mi je kr zdelo, da je bla tole lastna raziskava.... men je pa všeč beethovnova temačnost, pa grieg...z mozartom pa nikakor ne prideva skup... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 se mi je kr zdelo, da je bla tole lastna raziskava.... ....zdelo?,.....mislim das kr vedla! :xx!: Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ...sam ziher je ziher.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ...sam ziher je ziher.... .....če je ziher? Ajd, bejbe, šibam,....deco pelat na jahanje,....jest pa mal spet učim tovrstno dejavnost,.....mrbit kako novo na kljusetu dobim!! Fejst bodte, se beremo! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 naj ti bodo milostne al pa vsaj zabavne....čestitke za dejavnost....strašna si... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 kuku xrosex škorpice Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ojla sis...ti pa tud leteča zadnje čase..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 a ti pa sam še batmana zabavaš....men pa dolgčas.......sam ne več dolgo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ma ja čist spidi sm. sm si dons kr mal frej uzela da se zrelaksiram. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 aiwa...sej si je treba mal fraj uzet...drgač je tumač... valkira....hm....no...sej...... bejbe, mejte se....vas pridem kaj pokukat zvečer.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 kr spat bi šla. sam ne grem. grem kej počet za kšne 3 urce. pol pa spat. hehe valkirči Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 daaannnnnn...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Juuutro!! in čao!.....grem na kofee..... Amis spet zgodna Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.