Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

...no, pol se pravi pa: We're in the big boys league... x^x x8Dx x;)x

...ekh, ampak a ves, da se je to prov astrolosko nakazovalo??Jaz sem vidu, da se neki velikega prpravlja, nisem pa vedu kaj... sm mislu, da je pac sam to da bom diplomiru(ceprav je (med drugim)sonce na uranu... se prav neki nepricakovanga... tko da se mi je mal cudn zdel, kaj je pr tem da bom diplomiral nepricakovanga)... x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Deal! :palec:

cist sm notr padu... I CAN'T STOP RAVING, I CAN'T STOP RAVING... :hepko: :onfire:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

aamis... ce bos ti se take zgodbice fajne pisala... kmal sploh vec ne bos rabla redne sluzbe!! :palec: x8Dx

Frank Zappa

iz tvojih ust...v...realizacijo...če bi to šlo, bi bla najbolj srečen člouk...tako moram pa res neko novo službo/delo najt...al pa sponzorja..... x^x

me veseli, da ti je všeč

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jutrček!

Ojla ste zgodni dons! Pridni! xDDx

Super za Batmana! :flower:

Samsonitka, sej bo, bo (ne glede na dvojčka) :palec:

Hja, Amis, chart gor al dol,...deli na tem,...pol se bo pa tud chart ustrezno prilagodu! x:)x

Hm, kwa je pa z Marso, upam da v redu, pa da sam full in to uspešno dela.! :eek:

Heh, jest pa ko bom v penziji, si bom dala duška, pa bom začela violino igrat! x:px

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:wOOt: bogi ljudje.. veš kakšeno hreščanje je to na začetku... je moja sestra igrala in smo vsi skor znorel... :blink:

ja, ja, ja, ......jest že mam srednjo glasbeno narjeno, še v gimnaziji,....pa tud posluh mam, pa feeling za nežno "ubiranje strun",......če jim pa kej ne paše,......pa OUT! brr,brrr....

x^x x^x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:palec: No pol jim pa lahko celo užitek nudiš x:Dx

heh, ......vprašanje,......men je všeč "hudičevi škorpijo",.....Paganinija mislim......tak da,...... :fiju:

Heh, Paganini je bil menda res vražji kar se žensk tiče,......crkvenjaki pa .....ve se,.....pa je "mojster" izjavu,......

.......grša ko je ženska, bolj imam občutek, da počnem Bogu nevšečno delo! x:px

x:Dx x:Dx x:Dx ...kakšne izjave....

sej delam na tem....iščem pa to....sam si je treba ustrezen plan nardit za vse skupaj....kr drgač se mi lahko zgodi, da bom kr tle gnilila...to pa en sco težko požre....bi moralo bit mal bolj zabavno....

valkira...ja kakšno mnenje maš o silki :O: ...veš da bejba obvlada :palec:

x:Dx

a ne, da je bil faca!,....mu je bil lok od violine prekratek (za "podrhtevanje" tonov ), pa kr unga od violončela vzel,....na violini malce drgač zveni,.....bolj globoko,....otožno,.....strastno?.....daljše?,........variacije...variacije,....jp, tud os starih mojstrov se da marsikej naučit,......sicer so pa živčki varirano lohka tud strunce,....pa variacije, variacije..... x^x

....life so ene same variacije,.......več al manj na kožo pisane,........jp,jp, FULL MOON je dons,.....hi,hi men "pade" v 8.bajto v sco,......me zgleda mal "nos",......kwa še bo?? x^x ......variacije,...variacije..... x^x

kje je polna luna....v sco.... :eek:

a čist res al kaj....?

pol je pa veselica...grupni pa to....sonce, merkur, neptun pa luna....hih...kaj bi si človek še lahko želel ( :vragec: :xx!: :o|o: :inocent: )

silki, to o paganiniju ste se učili al kaj?

a ne, ne tko, lunca men "pade" v sco,....sicer je nekje v luftu, menda se sel iz bika v dvojčka xsmokex

O Paganiniju, no en mal smo se že učil,....tist bl uraden (beri dostojen ) del.....ostalo me je pa zanimal,....sem pač sama pobrskala po življenjepisih,.....njegovem,....pa tudi ostalih,......Lizst (še en podoben model) - divja strasnost v melanholiji - je dal par kr hudih izjav o njem (no sej on tud ni kej dost boljš skoz prišel) , pa ostali...... xDDx

se mi je kr zdelo, da je bla tole lastna raziskava.... x^x

men je pa všeč beethovnova temačnost, pa grieg...z mozartom pa nikakor ne prideva skup...

se mi je kr zdelo, da je bla tole lastna raziskava.... x^x

....zdelo?,.....mislim das kr vedla!

x:Dx :xx!:

...sam ziher je ziher.... x:Dx

.....če je ziher? x:Dx

Ajd, bejbe, šibam,....deco pelat na jahanje,....jest pa mal spet učim tovrstno dejavnost,.....mrbit kako novo :opica: na kljusetu dobim!! Fejst bodte, se beremo! xDDx

aiwa...sej si je treba mal fraj uzet...drgač je tumač...

valkira....hm....no...sej......

bejbe, mejte se....vas pridem kaj pokukat zvečer.... x:Xx

Juuutro!! in čao!.....grem na kofee.....

Amis spet zgodna :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...