Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Mljac kofi,.....je prjel.....tale zdele je pa že "delovni",....za piko na i,...

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx ...aiwa u totalni formi...nč se ne boš skurla....boš vidla...če ne pa u skrajne primeru greš spet prej spat....sej ritem je treba včasih tud menjat... x;)x

silki tud ful delovna dans....js pa čakam, da mi nekaj na programu pošlihtajo...pol pa dalje.... x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

hi hi hi...si pa res mela podvige.... ma važno, da bo dans bolš....a pr vas tud sonce sije....tle prou paše....sam mrzlo je...zjutraj bil še dež, zdej pa čist jasno.... x:px

mene pa dons moti,...no ne ravno moti,....sam bolj bi se mi "prileglo" megleno ozračje. x:px

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

okusi so različni....men pa danes tolk sonce pašeeeeee....ma sej mi itak skor zmer...odvisna od sonca...kot bi šla na fotosintezo.... x^x

hmmm škorpijonke so čunda bitja x:o)x

Čudna???? :xx!:

...ljubka, mila bitja.... :devil:

Heh, Amis,....sem šla mal pokukat v chart mojih dveh frocev.....(vzrok komentar pr jutranjem kofetu).....pa ugotovim, da imata oba luno v sco,...starejši tud plutona zraven,.....mlajši pa plutona na ascedentu........bljak pa geni,.....sem skoz trdila da mata scoliranost pa "magičnost" po men,....materinski geni jasno,....kwa pa druzga,......na pa mam! x:px

Cao Picke (in Picki)! :palec: xDDx

OOOOOOOO.........lej jo!!! :palec:

.....je bil že cajt!!! xDDx

x:px x:Dx

nekam dolg me ni blo a ne? en dan pa pol! x:o)x x:Dx x;)x

no saj lohk to tle pisem, ker tale je po mojem skorpijonska; skratka, neko blazno pogresanje in skrb, jaz pa namest do stropa skakat od veselja, se kar 'ujezim'.. x:Dx x:o)x

Pol so bli pa morda keri kar mal uzaljeni, a ful mam guzvo, komaj si mal cajta se zase vzamem, vmes doma razturam (gospodinjstvo me je nekaj picil xDDx), rune 'studiram', neko biologijo, sivam, vse zivo...

si sploh ne upam na net - 150 mailov in osev... in osev, da 'kaj je z mano'...

Tko da ze itak sem v krchu pa me tud zato ni (jesen pac, kot vsak let), pol moram pa se ure porabit, da vsakmu razlagam da sem ok. x:o)x x:px

skratka - delovni dopust mam...

dopust z neta, ne pa tud dopust. xDDx

se je samodejno zgodil (net dol padel vmes za vec kot en dan), pa sem izkoristla, zdaj pa not padla pac... x8Dx

pa zdaj mam zaktivirano 1. hiso sele (prej je bla 12., ker jo mam na 5 sco, asc pa na 24)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Dolg? niti ne,......predolg? to pa že! x:Dx

"jezna".....heh poznam to,.....pa kaj, a ne moreš kr po difoltu vsem poslat,......sem OK,..mejčkite se, čao! p.s. hvala za ljubeznivo skrb! :xx!:

Kaj pomen aktivirana 1.bajta, a to, da planetki prlezejo v tvojo 1. natalno gledano? xrolleyesx

Silki - to da je sonce v tvoji natalni prvi hisi....

pri tebi je to se mocneje, ker mas tako sonce kot asc v sco.

'Tvoj' cajt pac... cist.

(moj je se marca)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

vsekakor je ta "čudna" v pozitivnem smislu, definiral pa nea bom x:px x:o)x

no lepo...sam prav škoda, da ne napišeš....mene pa tolk firbc matra....

no dobr, dobr pol pa ne....

Heh, Amis,....sem šla mal pokukat v chart mojih dveh frocev.....(vzrok komentar pr jutranjem kofetu).....pa ugotovim, da imata oba luno v sco,...starejši tud plutona zraven,.....mlajši pa plutona na ascedentu........bljak pa geni,.....sem skoz trdila da mata scoliranost pa "magičnost" po men,....materinski geni jasno,....kwa pa druzga,......na pa mam! x:px

OOOOOOOO.........lej jo!!! :palec:

.....je bil že cajt!!! xDDx

no vidiš...a ni to super! se vsaj štekate...pa ni vam treba 500 let pojasnjevat en drugemu...vse takoj jasno...pa kljub temu, da kdaj poči, ste zihr dobra klapa...

no saj lohk to tle pisem, ker tale je po mojem skorpijonska; skratka, neko blazno pogresanje in skrb, jaz pa namest do stropa skakat od veselja, se kar 'ujezim'.. x:Dx x:o)x

Pol so bli pa morda keri kar mal uzaljeni, a ful mam guzvo, komaj si mal cajta se zase vzamem, vmes doma razturam (gospodinjstvo me je nekaj picil xDDx), rune 'studiram', neko biologijo, sivam, vse zivo...

si sploh ne upam na net - 150 mailov in osev... in osev, da 'kaj je z mano'...

Tko da ze itak sem v krchu pa me tud zato ni (jesen pac, kot vsak let), pol moram pa se ure porabit, da vsakmu razlagam da sem ok. x:o)x x:px

skratka - delovni dopust mam...

dopust z neta, ne pa tud dopust. xDDx

se je samodejno zgodil (net dol padel vmes za vec kot en dan), pa sem izkoristla, zdaj pa not padla pac... x8Dx

pa zdaj mam zaktivirano 1. hiso sele (prej je bla 12., ker jo mam na 5 sco, asc pa na 24)

mi ti čist prvoščimo dejs off....sam kaj, ko smo po naravi skrbni...užaljeni pa ne. je itak jasno, da morš met cajt za lasten lajf in ne sam za se skoz razdajat tle.

ma ne, sam moj nacin... pa sploh tole...

to je tko kot jemanje komplimentov - komu jih ne pase dobivat?

sam vseen... ko ga dobis, pa je vcas skor tecno. x:px x;)x

saj stekate skorpijice.... x;)x x:Xx

tile dnevi, tole obdobje ko je zdaj, je pa men najleps. xrainbowx

Picasso

A Marsa, thanks za pojasnilo! :palec:

Jp, tud men je tale čas najljubši xDDx

Amis, jp res se štekamo,....tud brez besed,.....edina ki jima ne morem svojga razpoloženja čist skrit,....pa vse je jasno brez odvečnega govoričenja......pogledamo se in vemo kje je kdo,.....hec ja. xDDx

kam češ bolše...men je včasih čist odveč, da je treba prevč govort. mi ne paše zmer. če pa rabim, si tud najdem ustreznega sogovornika. sam, da pa naj bi nekomu razlagala čist vsak odtenek svojega počutja, pa še nekakšne razloge za to....ta je pa prehuda....sej če morš nekomu to na dolgo in široko razlagat, pol je itak že v osnovi jasno, da ne šteka ama niente....in da tud nikol ne bo, ker je očitno drgačen....

glih študiram, kaj je meni to obdobje...tako na splošno....mi ni blo nikol glih tu mač fajn...zanimivo....ko bi mi moralo bit ubistvu....bo treba spremenit tole, že vidim....jp...zavihat rokave, pa gremo naši.... :vtz:

Men je pomemben tist "feeling" pri razumevanju.......brez odvečnih besed.....

Morm povedat, da je moj dons naredu še eno (zadnjo) preiskavo,...in nič,.....vse total bp,.....in vse total isto.

uh sem se spomnila, da mam dons jogo,....yes!

aja, včer nisem fasala "opice" na konju,.....soliden dečko,....sam strah pred padci (je parkrat dobr dol letu),....no pa mislim, da smo ga kr precej ublažil,...mi je fajn tkole pomagat.

evo...se takoj podpišem pod tvojo prvo vrstico....

....za drugo je pa jasno....sej ne more bit drugače....če pa tale mesec vleče ven vse "taspodne" lejerje folku...kaj šele tistim, ki so navajeni bit sam navzgor in nič se ubadat s plutonsko neptunovskim fundamentalizmom...sam luft.... x;)x ...enkrat jih trofi, ane....

bravo zate in za vajenca!...sej, če ga bo kdo odvadu straha, ga boš ziher ti....na čarovniški fakulteti te itak čaka katedra....(tole je lepo mišljeno)....(ne bom ti smajlija prpopala)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...