Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

jest ti ga pa bom! x:)x ej carica si!.......mimogrede lohk bi iste klopi "žulile",...že veš kere xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

ti povem, da to bi pa prav z guštom....ma res bi si morala eno bl čarovniško službo omislit....

......resno za razmislit! :palec:

...jest mal to potrebo "ublažim" s kremcami, pomadami, pa tinkturami.

...aja, glede "unga študija" (k sem bla zanč razpizdena),...heh, sem NAJDLA lukjno,......čist uradno,......drug let,,....ampak sem vajena počakat,.... xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

......resno za razmislit! :palec:

...jest mal to potrebo "ublažim" s kremcami, pomadami, pa tinkturami.

...aja, glede "unga študija" (k sem bla zanč razpizdena),...heh, sem NAJDLA lukjno,......čist uradno,......drug let,,....ampak sem vajena počakat,.... xDDx

ej, bravo zate...... :onfire: :onfire: :onfire: ...se mi je kr zdelo, da boš našla nekaj..... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Alo mačkice... sploh vam več ne sledim...

Silki, kva je bp... a kej v zvezi s tem, da je dečko cepnu na izpitu... x;)x

Amis, kaj pa pri tebi... vse po starem? x;)x

Aiwa vidim, da je edina bolj sončne volje, ostale bolj tuhtamo in planiramo... x;)x

Misioni tut sem pa ke kej pokuka sem... čist se u delo zabubila... x;)x

Tinal itak čist sveže zalublena... nima cajta za blesarije x:Dx x;)x

Marsa celo pizdarijo naredila s svojim enodnevnim izginotjem x:Dx x:Dx x:Dx

Pa, nevem no... moram bolj sledit... k bom mal manj okupirana...

x:Xx

Sej, na ta glavno ''škorpijo'' si pa pozabla, a? :o|o: Jst sm pa vosk, ne? :o|o: :C: :C: :C:

xsmx

Ne me preveč pogreešat, bejbike. x;)x

pika pikica... x:Dx x:Dx x:Dx ...kaj sem se narežala.... :palec: ...dej naužij se prage še za nas, ki bomo ostali tle....sam res se fajn obleči....praga je novembra običajno strupeno mrzla....pa zato nič manj lepa.... x:px

valkira...si ti tud skor končala pri pogrešanih....je pa res...vse v planih...za realizacijo se je treba potrudit.... x^x

..kaj pa jest??? :C:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ti pa nisi v mojih mislih. :vragec: Si samo v mojem srcu. :2src: x:Dx x;)x xsrcx

:2src: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii x:Xx x:Xx x:Xx :inlove: xsrcbumx

..ti pa znas z besedami... ne pa valkira... :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...valchi...sej zdej gre pika v prago-zdej bom tvoj...pol k pa nazaj pride pa ud nje... OK??..solidarnost, punca... x;)x

Frank Zappa

Jutro!!! Jutrček!!

JP,.....so mi skenslal zoprn sestanek, sem zarad njega že borbeno vstala,.....na, pol pa folk zboli.......heh, al pa umakne,.....

HALO scorpije, kak ste?! Jest bla včer na jogi,...pa na vseh govorilnih,....skratka vse popedenala,....kot običajno jasno!

xDDx

Amis, kwa pa je s tvojim obrazčkom,...nič kaj sproščeno ne deluje. xrolleyesx

Hoj Valkira, seveda padec na izpitu, problem je v tem, ker jest ne poznam "popravcev"! x:px

NE, NE , IN NE!!!!

ne morem verjet! x!x ,.....pa glih sem hotla napisat komentar, kako si zaposlena in pet posto ne šmirglaš scorpij,.......in ti vpadeš Marsa! Dobro jutro!!! xDDx

civ civ

fačica in obrazček, ja....če pa vsi drnjohate..... :sniky: .... xzobkox ...sej js bi tudi.... x:Dx ....ful se mi zeha danes, pa čeprav je moj najljubši petek..... x:Dx x;)x

Posluš ti mal! zehajoči repek! Prpiz.... zgodi, opraviš dolžnost, da se javiš in spizdjot....!

No , mi smo sicer resda malce kasnejši,.....ampak v formiranem položaju,......tko!

A s nehala zdej vsaj mal zehat? xDDx

Kwa boste počele dons?

x:Dx x:Dx x:Dx ... :palec:

ma z eno stvarjo me nek gnjavijo...ma sej obvladam, sam mal zamudno je. pa še tak program, k zasede ful placa...zraven poslušam še joeja kukrja x^x ...pol si lahk misliš, da mi računalnik dela FUL počasi.....

jp...malček sem pa res nehala zehat...sem si šla po pol litra vode...pa se tle nacejam....pa še sonček je začel svetit skoz okno...evo....fotosinteza spet deluje.... x:Dx

danes.... :o|o: ...edina navdihujoča stvar je fitnes.....pol si lahko misliš....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...