Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

x:Dx x:Dx x:Dx ... :palec:

danes.... :o|o: ...edina navdihujoča stvar je fitnes.....pol si lahko misliš....

...ja loh si mislim,....kako že pravjo?,....na zahodu nič novega,.....pr men tud satusquo,.....pa jest na standby,.....mal mi ratuje odveč tole izčrpavanje,......eh jest pa popoldan obnovit garderobo starejšmu, mi je sine pol obljubu kofe, mlajši se bo popoldan pa v tvoj konc zapodil,....za zvečer sem pa tud jest pomislila na fitnes, pa po pravici povedano, da ne vem če ne radi neposlušanja "domačih tez",..... :xx!:

Uf, Valkira pridna,.....lepo slišat, da nekdo v študiju uživa! :palec:

Marsa, pa navita dons (spet),....prpiz...in odpiz.....! Zaspanost jo očitno ne daje! xDDx :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

lupčka batmanu.

silki, sej konc koncu je čist vseeno...tud če zarad neposlušanja tez....(ene učlanimo u težaški klub....ti povem, da bi blo več od tega, če bi vihteli krmp pa lopato.... :vragec: )...važno, da je vsaj tisto urco pa še mal, nekaj miru...pa še telešček se pol dobro počuti....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

A misliš, da je s fizikalci kej drugač.. np... bežim stran in sem se zaklela, da nikol več...

Ja Batman bo pa dobu danes še ful lupčov, ker je tak cuker... x:Xx

he he...sem mislila, da bi enim, ki filozoforajo, teoretizirajo...skratka po domače povedano bluzijo....ful koristlila kramp pa lopata..... x:Dx

batman si pa itak zasluži cel šleper lupčkov....

Amis, kje je težkokategorni klub?,.....tud če nadure delam,plačam članarino! :xx!: .....ja sej to!....kako uro gmah, pa se mal seb posvetit, pač rabmo to!.....men "grozi" da bo začel z mano hodit na jogo,....ma dvomim, da mu bo znesel se tam sam s sabo ubadat dve ure! :xx!:

Hja Valkira, lohk se še tok zaklinjaš,....v lifu ni nič dokončno dorečenga,...vse je variabilno maca!

Aj, Batmanu pa :kiss:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

silki...na zadnji del tvojega prvega odstavka....moje sožalje. kar je preveč je pa preveč. pa sej človek ne more več met nobenga mira nikjer...ej ej...kam gremo.... :switz:

Thanks za razumevanje Amis! xsrcx

Mi je kr mal lažje, če še kdo tko razmišlja :palec:

Ma sej dvomim, da mu bo znesel. Joga je joga, delo na sebi, in ne košarka al pa tenis,.....sam s sabo se pa itak ne sooča, ...drži, da sem ga pa jaz v to soočenje nekako prisilila.

sam veš kaj, silki...vse lepo in prav. tako se mora vsak slej ko prej s sabo soočit....sam takle način, da drugemu piješ kri brez enega poštenega odnosa in načina....po možnosti še tako, da pol pokasiraš vse obtoževanje je do konca otročje....sistem "adijo pamet"....če kdo misli, da se ubada s sabo in gleda sam druzga....mislim....tu mač....poznam to...blesavo do konca....ma sej ne pi* tko zlo kot zgleda.....

ups...prebrala še enkrat...mal čudno izpade. popravek: tole ni šlo nate...sej veš...druga kromosomska vrsta.... x;)x

xDDx

Prebrala brez "popravka", pa čist dobr razumela kam oz na katero kromosomsko vrsto leti! :palec:

Ja vem. A veš, da se včasih vparašam, kaj je na stvari?.....se predobro poznamo,...se preveč brez zadržkov sprejemamo take kakršne smo in kot take posledično smo "premočne" za druge? Zgleda že tako.

u tem, da se dobro poznamo, je dost resnice....sej vem, da lohk na ven blefiramo 100na uro, če se nam glih da...sam sebi pa ne...to enostavno ne gre. pr sebi zmer vemo kaj, zakaj, kako....je vseeno, če to drugim ni jasno. in včasih se mi zdi, da to na nek način"seva" ven...in nehote s tem sproži odziv pri drugih....in ker je soočanje s plutonom bolj kot ne strašljivo, pol je reakcija tistih na drugi strani dokaj smiselna....in če damo zraven še neptuna (voda) pol se zgodi tud špegu...kar je dvakrat šit...za prenašat....

Uh, sem prropotala nazaj!

Ja drži, kar si navedla so dejstva. Je pa tudi to, da je poglabljanje in spoznavanje sebe težko in zahtevno (razen scorpijam :xx!: ), oz drugače povedano,....lažje kot sebe spoznavat in utrjevat,...je drugim kazat kaj jim ni na njih ni všeč,....in to so kao napake,.....mandi,.....meni je to speljevanje pozornosti drugam, nič drugega. Je pa zanimivo, da do konflikta pride, kadar "nasprotna" stran tega ne omogoči. Pa smo spet tam,...pri sebi,....kam pa zdej spelat pozornost?,.....na bolezen?,...to neki časa gre dolgo ne,....na samopomilovanje?....jp in smo tam! x:px

Kakšno je naše življenje, je izbira nas samih.

Vsaka pot, četudi dolga na tisoče korakov, se vedno začne s prvim.

Vztrajnost pa nas vedno pripelje do cilja.

Ej repki, želim vam lep vikend in mnogo vztrajnih korakov!

xDDx

p.s.

da nauste zabušavale,....cheeking (se beremo) v pondelk! x:Dx

Jutroooo! :sleeping: >_>

Ma sej sem spala, ....ampak bi šeeeee! .....tko dremala,....zgleda se še nisem aklimatizirala na tale mraz,....brrr ne maram ga! x:px

kje steeeee....

Madona!! ...ni je,...prleti,...in takoj kje ste?! tipično scorpijevsko!!

TLE SMO!! xDDx

pozdravček,....a te je burja zadržala? xDDx

amis je dns že čist penasta...sam navznoter...bo treba ventil najt...pa novo službo....

(...$##"$%%&&//((/&%$##$#$$%%####...)

eh...grem v ilegalo.....

Amiska, lubika x:Xx ... pidi men bova skupi tulile... pa kozarce metale...

ej...to bi res sedlo včeraj...saj če kaj vem, bo ta teden ziher še kaj v tem slogu....vsaj kar se počutja tiče...

sicer pa: jutroooo repkiiiii.......

x:Dx razbijam čaše....ej za popent...v slovo

nekaj je crknilo v men....fala bogi...zaj pa sam še ,da mi strelc vun fseka x;)x x:Dx

Pupe , bomo zmogle, BOMO JA...

( x;)x moja priljubljena risanka.... x:Dx x:Dx x:Dx )

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:inocent: pusti ga ...pa uživajta....ko se ti bo začel šiht...itak ne bo cajta....

sam prvih šest let si zanimiva zanj...pol itak ne bo več imel cajta ...pa tud teb se bo kolcalo mal po teh cajtih( tu pa tam... x;)x x:Dx )

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

čaše v slovo...hi hi hi....mi je všeč...sam nebi glih u glavo....lia...hvalabogu za strelca...se uklopi smisel za humor...sam glede na to, da mam marsa v strelcu, mars pa retro....mi ostane sam še črni humor.... x^x

no sej...ni panike...sam za pošlihta je u bistvu....no mars, bodi pridkan, pa se sprtavi nazaj, da bo začelo laufat naprej namest v rikverc....(še dobro da obvladam rikverc vožnjo na špegle x:px )

bravo za batmanaaaaaaaaa.....ojla valkira, ko te bojo vzeli lahko mal slediš, če bodo meli še kakšne razpise.... x;)x ...mogoč bi pa rabli črtoljubca.... x^x

ma daj....včeraj mi je blo takoj bolš ko je začela burja pihat...enkrat za spremembo bla takale prevetritev dobrodošla....

Čao, bejbe!

Moje razpoloženje bedno dons. :xx!: Kr neki, brez veze. Take fore mi najbl morijo. :o|o:

Valkira, vesela za batmana. Lupčka še od mene, pokovcu mejhnmu. xsrcx x:Dx

Amis, ja, tele službe. xrolleyesx Če je pa nimaš, pa tud ni fajn. :o|o: Kdaj bojo začel ta sanjske talat? x:Ix

lia, upam, da s kej bolš dons. Itak sm jst tvoje razpoloženje fasala, tko da morš bit ti prekrasno. :o|o:

:xx!:

pejnovrtrazpolozenje.press :V:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...