Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Jutrček bejbe!,...ja no sej vem, da je dan,....pa sem mogla jet na dvojni kofeee,.......jezus bejbe,....kwa zaboga je blo včeri v luftu???? Dizaster!!

Bejbe, ste danes kaj bolje????

Batmanu pa :kiss:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

ja sej...na srečo nič ni večno..... x:Dx

kje pa silki danes?

silkiiiiii.....kavicaaaaa....

Jutrček bejbe!,...ja no sej vem, da je dan,....pa sem mogla jet na dvojni kofeee,.......jezus bejbe,....kwa zaboga je blo včeri v luftu???? Dizaster!!

Bejbe, ste danes kaj bolje????

Batmanu pa :kiss:

glej glej...kakšna usklajenost...haj silki....

...kaj je blo u luftu....hh...nisem ziher, da sploh hočem vedet...dans je mal bolš....sam še zmer odzvanjajo koraki sence......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Amis! joj bejba,....THANKS z dvojni kofee!!! Zlata si! :kiss:

(mačkasta sem)

Ja je blo neki u luftu,....in upam, da se dons "gor" zmenjo kwa bi!!,.....sicer definitivno pošlem vse v ...... :xx!:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

pobož mačkom in tigrčkom...da se umirijo...pa zapredejo.... x;)x

poslat stvari u tri krasne....kakšna milina.... x:px

Amis, ja, tele službe. xrolleyesx Če je pa nimaš, pa tud ni fajn. :o|o: Kdaj bojo začel ta sanjske talat? x:Ix

..men so jo ze ponudl, pa sem rekel da bom razmislil... potem so si pa oni premislili... :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Hi, hi, Amis, thanks za čohanje! xDDx ,.....ja sej poslat v tri.... nekam,....to sem včer nardila,....pa mam! :xx!:

Valkira, ja tud jest mela "spoznavni dan",....bomo vidl kok se me je prjel.

Eh, ja, vem kako je to, s temi službami...jst tud kr cakam, ponucajo me, pa fajn sm, sam bojo kr se ponucaval, pa nc konkretnga povedal. Sam itak vem, da je moj problem nepotrpežljivost, tko da bom kle kr lepo počakala...do novga leta, pol pa dijo. :vragec:

Samsonajt in Valkira, držim pesti, da bo vse kul! :palec:

Jao, kje so pa moja spoznanja? Čeprov, jst sm pa prejšn tedn neki zvedla tazga...mam ful brihtnga sogovornika na radiu, pa vmes ful zanimive debate vedno. :palec: Kok sm pametna. xrolleyesx x:Dx

Drgač sm pa bolš. x:)x

:att: SPOZNAVNI DAN... Vabljeni vsi, ki vam je do spoznanj, toda POZOR!!! prej morate dobiti po buči... bolj fašete - več veste!!!

(kr neki, čeprav je tko!!!)

x:Dx x:Dx x:Dx

čist v slogu..... x:Dx

:att: SPOZNAVNI DAN... Vabljeni vsi, ki vam je do spoznanj, toda POZOR!!! prej morate dobiti po buči... bolj fašete - več veste!!!

(kr neki, čeprav je tko!!!)

x:Dx

se javim,....za ljubezniv sprejem na vratih,....okol kepe znam kar dobr užgat,...brez rekvizitov,..... :xx!:

x:Dx x:Dx

.....itak rabmo še prostovoljke za "razsvetljene" s kupa not odvlečt,....al mislta mi po parih kandidatih pručko podstavlat?!....(al kr z njih pručko narest) :blink:

:palec: x:Dx

:sori: nč ne razumem! kakšno okrašvanje se pa gresta? :xx!: ,....a ni blo govora o razsvetljeni fizkulturi?!,...ja sej,...to je pa to,....če maš xxxmačka x:(x

aaaa, ja to! x^x slišala, slišala, pa delala na tem tud,....do zgodnji jutranjih ur,...kok uspešno boma pa vidl,.... :U:

Čao, bejbe!

Moje razpoloženje bedno dons. :xx!: Kr neki, brez veze. Take fore mi najbl morijo. :o|o:

lia, upam, da s kej bolš dons. Itak sm jst tvoje razpoloženje fasala, tko da morš bit ti prekrasno. :o|o:

:xx!:

:8): nea se hecaj...tak v podni pa tui nea morš bit...

zaj bacam tanjure v ritmu sirtakija x;)x x:Dx :vio:

xsingx xsingx xsingx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:inocent: tam po Pragi letaš...morš u Grčijo...maš na robu plesišča....take krožnike z gipsa...all inclusive pa samo bacaš x;)x

*

sej sm ti sam fauš...še nisn pridrsala do Prage...pa tak si želim pivnico dobrega vojaka Švejka na lastne oči videt x:px

mene so že v Bratislavi zadržali x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...