Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Jaz nimam nič skupnega z znamenjem škorpijona razen tega, da mam plutona v 1 hiši :vragec:

Protistrup sem tudi že razvila, samo parkrat me je moralo pičiti, tko da so mi postali čisto kul x;)x

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Deli na socialnih omrežjih

majica ne obupat... z leti na s pomet sreča.... vsaj vse ki jih jaz poznam...

ja pri nas je tko... ful nas je. jz sm škorpjončica, pa očim, pa še en brat.... ki jih imam... velik

spet se mi je na bolš poslabšal

Ha ha... hmal 15 pa 10... se je Taš včer zapičla, da se gre kopat na bazen in pika!!!! Pa je šla, bazen pa zaprt...  sm malček uživala... hi hi... se bo kopala pr 15 stopinjah...

Hahaha :D hehe ona je pa res blond :)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino... zdej sm pa užaljena... moja hči ni blond...ampak ma svoja prepričanja... :(

Smotko! :D

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Hehe Nino, ti je Amis dala kar zelo uporaben nasvet, veš - dost prostora za dihat rabijo, pokora pa niti pod razno ne gre pri njih x:Dx Pol jo šele izkusiš, pokoro, če to poskušaš :vragec:

Bern :palec:

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Pa sˇe ena stvar za konec: nekaj je dobro vedeti - cˇe vas je picˇil Sˇkorpijon, vas je picˇil zato, ker ste mu kaj naredili ali pa ker ste ga ogrozˇali. Pomislite o svojih dejanjih, pa vam bo lazˇe. Tu gre za veliko razliko od soseda v zodiaku, Strelca, kjer na njegove pusˇcˇice lahko naletite cˇisto brez veze - nekaj ga je razjezilo in je malo streljal okoli, da mu je lazˇje. Pri Sˇkorpijonu to ne obstaja - on picˇi samo tistega, ki ga je prizadel ali pa za katerega se boji, da ga BO prizadel. Bistvena razlika.

Zˇivijo!

tole je res, ja... strelci iz cistega uzitka ali frustracije streljajo naokrog...nikoli iz zlobe, ali zato, da bi koga prizadeli...

ponavadi je ravno obratno, rajsi ko te imajo, bolj te zezajo.

skrpijoni pa...tako, kot si napisal.

jaz jih imam rada, zelo, kar jih poznam, mogoce tudi zato, ker vejo, da sem jim totalno nenevarna, pa nimam nikoli teh

soocanj s skorpijonskimi forami...jih samo zabavam, ne ogrozam. je pa super, kadar te imajo skorpijoni radi, se cuti, zelo. :palec: xsrcx mi ocitno pase, mam dosti vode ( asc+ mars, 1.,.2,. 6. hisa, MC) ceprav pojma nimam, kaj to pomeni, sem samo gledala, kako to, da se dosti s skorpijami pa ribami druzim...kljub temu, da sem ogenj drugace, samo ogenj in zrak.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Bern

ja kaj je pa pol s tipi, ki so strelci, pa majo ascedent v škorpijonu?

Predpostavljam, da sekajo vsepovprek?

x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Jez mam sco v ascendentu...pa ne sekam vsepovprek... sm zlo zvesta... :)

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Škorpijon v ASC je nekaj drugega. Je le način predstavljanja navzven. Notri so pa druge stvari, a ne? Govorim o Škorpijonovi naravi, kar pa je nekaj več kot ascendent.

In z zvestobo to nima veliko.

x:)x

Škorpijon v ASC je nekaj drugega. Je le način predstavljanja navzven. Notri so pa druge stvari, a ne? Govorim o Škorpijonovi naravi, kar pa je nekaj več kot ascendent.

In z zvestobo to nima veliko.

x:)x

Bern...odgovorila sem Lii, ki je spraševala, če so sco v asc. nezvesti...hihi... :D

Cotesa prav, da imam toliko sco v karti, da nisem več lev... :D

In to čist po levje...ha ha :D

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...