bela vrtnica 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Jaz nimam nič skupnega z znamenjem škorpijona razen tega, da mam plutona v 1 hiši Protistrup sem tudi že razvila, samo parkrat me je moralo pičiti, tko da so mi postali čisto kul Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 majica ne obupat... z leti na s pomet sreča.... vsaj vse ki jih jaz poznam... ja pri nas je tko... ful nas je. jz sm škorpjončica, pa očim, pa še en brat.... ki jih imam... velik Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ha ha... hmal 15 pa 10... se je Taš včer zapičla, da se gre kopat na bazen in pika!!!! Pa je šla, bazen pa zaprt... sm malček uživala... hi hi... se bo kopala pr 15 stopinjah... Hahaha hehe ona je pa res blond Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Nino... zdej sm pa užaljena... moja hči ni blond...ampak ma svoja prepričanja... Smotko! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ja ninči! nikol ne smeš čez škorpjončke govort... smo hitr užaljeni... uni k nas majo radi pa še prej! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Hehe Nino, ti je Amis dala kar zelo uporaben nasvet, veš - dost prostora za dihat rabijo, pokora pa niti pod razno ne gre pri njih Pol jo šele izkusiš, pokoro, če to poskušaš Bern Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Pa sˇe ena stvar za konec: nekaj je dobro vedeti - cˇe vas je picˇil Sˇkorpijon, vas je picˇil zato, ker ste mu kaj naredili ali pa ker ste ga ogrozˇali. Pomislite o svojih dejanjih, pa vam bo lazˇe. Tu gre za veliko razliko od soseda v zodiaku, Strelca, kjer na njegove pusˇcˇice lahko naletite cˇisto brez veze - nekaj ga je razjezilo in je malo streljal okoli, da mu je lazˇje. Pri Sˇkorpijonu to ne obstaja - on picˇi samo tistega, ki ga je prizadel ali pa za katerega se boji, da ga BO prizadel. Bistvena razlika. Zˇivijo!tole je res, ja... strelci iz cistega uzitka ali frustracije streljajo naokrog...nikoli iz zlobe, ali zato, da bi koga prizadeli...ponavadi je ravno obratno, rajsi ko te imajo, bolj te zezajo. skrpijoni pa...tako, kot si napisal. jaz jih imam rada, zelo, kar jih poznam, mogoce tudi zato, ker vejo, da sem jim totalno nenevarna, pa nimam nikoli tehsoocanj s skorpijonskimi forami...jih samo zabavam, ne ogrozam. je pa super, kadar te imajo skorpijoni radi, se cuti, zelo. mi ocitno pase, mam dosti vode ( asc+ mars, 1.,.2,. 6. hisa, MC) ceprav pojma nimam, kaj to pomeni, sem samo gledala, kako to, da se dosti s skorpijami pa ribami druzim...kljub temu, da sem ogenj drugace, samo ogenj in zrak. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Bern ja kaj je pa pol s tipi, ki so strelci, pa majo ascedent v škorpijonu? Predpostavljam, da sekajo vsepovprek? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Jez mam sco v ascendentu...pa ne sekam vsepovprek... sm zlo zvesta... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 jaz pa enega poznam s tem položajem, pa vem, da ni glih zvest, joj, berem sekam... jaz tud ne, še doma ne sekam drv Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Jez mam sco v ascendentu...pa ne sekam vsepovprek... sm zlo zvesta... Škorpijon v ASC je nekaj drugega. Je le način predstavljanja navzven. Notri so pa druge stvari, a ne? Govorim o Škorpijonovi naravi, kar pa je nekaj več kot ascendent. In z zvestobo to nima veliko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 kaj pa je sco v ascendentu? poznam nekoga, ki je vodnar, sco v asc pa luno ima v ovnu...in ne vem, kaj naj si mislim o tej kombinaciji....sploh glede varanja Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 , škorpijoni ful radi seksajo.. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ampak jaz nisem škorpijonka, imam pa ga doma.. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Jez mam sco v ascendentu...pa ne sekam vsepovprek... sm zlo zvesta... Škorpijon v ASC je nekaj drugega. Je le način predstavljanja navzven. Notri so pa druge stvari, a ne? Govorim o Škorpijonovi naravi, kar pa je nekaj več kot ascendent. In z zvestobo to nima veliko. Bern...odgovorila sem Lii, ki je spraševala, če so sco v asc. nezvesti...hihi... Cotesa prav, da imam toliko sco v karti, da nisem več lev... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 In to čist po levje...ha ha Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 ...taki pa vse obrnejo na smeh, ko grejo do konca... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Ja metuljčki so Mick! Hm, a res, kako naj pa to zadevo z Mickom povežem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 hja 1 in 1 je 11 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 ker Mick pa res nič metuljčkasto ne deluje Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 hehe ja mrbit res bolj kt čebelica.... k pridno obdela vse cvetove na polju.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 a si s tjem na trota mislila , to pa nekak ne gre z inteligenco Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.