Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Sej bo missoni, ......za ziher pa še :palec: pol bo pa gvišenn!!

Sicer se pa ne sekiraj, ko greš na izpit,....dopovej si, da ne greš "delat" izpit, ampak svoje znanje prevert, kok pač znaš,...boš vidla je lažje, pa še dobra ocena običajno "pade".

dobra tehnika....

hvala.

tako pe še nisem gledala na to.....saj imam še nekaj časa za pripravo, ampak raje prej začnem. mal ziheraša v men.... x;)x

na dan mrtvih vedno oživim
Deli na socialnih omrežjih

p.s.

Misoni, kwa pa maš zaen izpit (če lohka poveš oz.če ni preosebno),.....firbčna a ne? xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

A,....soc.in soc.prava,....maš Igličarja,....v tolažbo zelo, res fajn dečko,....nič egovski prfoks,...lepo se da z njim delat :palec:

brez strahu (in pššššš,....povdarek ma na raznih teorijah teoretikov - soc.pr.)

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

sem mela zmer fajn sistem...izpitov nisem šla delat...zmer sem rekla, da ga grem nardit x^x ...še celo, če po mojih kriterijih nisem bla čist za prmej prpravljena.....takrat sem si povedala, da mam da nardim, ker nimam časa ponavljat....še zdej me včasih čudi odkod taka odločenost.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

A,....soc.in soc.prava,....maš Igličarja,....v tolažbo zelo, res fajn dečko,....nič egovski prfoks,...lepo se da z njim delat :palec:

brez strahu (in pššššš,....povdarek ma na raznih teorijah teoretikov - soc.pr.)

ne na LJ pravu, na MB pravu.

mam FLereta. baje je mal zakompleksan, k ga je baje žena pustila in ženske težko skoz pridejo....

sem mela zmer fajn sistem...izpitov nisem šla delat...zmer sem rekla, da ga grem nardit x^x ...še celo, če po mojih kriterijih nisem bla čist za prmej prpravljena.....takrat sem si povedala, da mam da nardim, ker nimam časa ponavljat....še zdej me včasih čudi odkod taka odločenost.....

to je dobra tehnika. jaz si načeloma kaj takega nisem nikoli govorila, razen to, da res nimam časa za še 1x se učit, pa vse do zdaj sem naredila v prvo (na Fakulteti za policijsko varnostne vede), ampak zdaj me pa kar vsi nekaj strašijo, pa da pravo je pa ful težko, pa sploh za ob delu, pa da se bom morala ful učit, pa zdaj ne ve, a naj kr vse že zdaj pustim, al naj bom gluha za te trapaste pripombe? ne štekam folka, da so vsi zdaj tolk pametni. pa se mi zdi, kt d ata moj faks k ga mam narejenga ful podcenjujejo.."ja, saj, ampak zdaj (k je pravo), se boš mogla pa fuuuuuuuuuuuuul bl učit" a veš, k kao prej sem pa kr šla na izpit, pa so mi jih kar šenkal.......mh, mal sem u depri.

ampak hvala punce. za podporo in tople besede ina za navijanje...... x;)x

misoni...glih prejšnji teden je krožla ena zgodba po mejlih...ko so žabe lezle u eno ful strmo steno...navijači spodaj pa s takimi (žabe niso za to narjene, ne bo vam uspelo, prestrmo je.....bla bla...u tem slogu)...ena po ena so odpadle...ena pe je uspela prilezt na vrh......

....ko je prišla nazaj dol in so jo hotli intervjuvat so ugotovili, da je .....GLUHA.....

tako da....prej si že sama napisala.....enih stvari pač ni za poslušat.... x;)x

misoni...glih prejšnji teden je krožla ena zgodba po mejlih...ko so žabe lezle u eno ful strmo steno...navijači spodaj pa s takimi (žabe niso za to narjene, ne bo vam uspelo, prestrmo je.....bla bla...u tem slogu)...ena po ena so odpadle...ena pe je uspela prilezt na vrh......

....ko je prišla nazaj dol in so jo hotli intervjuvat so ugotovili, da je .....GLUHA.....

tako da....prej si že sama napisala.....enih stvari pač ni za poslušat.... x;)x

sem dobila ta mail. sam tolk mi gre na jetra, a veš, k te že v osnovi postavijo v kot, pa rečejo, TOLE JE PA PRAVOOOOOOO, TOLE JE PA TEŽKOOOOOOOO, JOJ......

ja saj bom kar oglušelaza razne take "pametne" pripombe.....

ne na LJ pravu, na MB pravu.

mam FLereta. baje je mal zakompleksan, k ga je baje žena pustila in ženske težko skoz pridejo....

NE SERIIII bejba!!! Pa kwa pol če je do podna zakompleksan,.....a da ženske težko skoz pridejo,.... ma da te neb kr preko foruma okol kepe "užgala",..pa kaj še,.... apol je pa pr tistih "ta toplo usmerjenih" sploh brezveze probavat al kaj!,.....IZGOVOR (z dobro predinformacijo)! Se boš že naučila, da je take najlažje "zmanipulirat",.....povej kar boš imela za povedat, pa ne z žensko-egovskim nastopom,....govori suvereno (tekoče neafektirano),....pogled v oči, nasmešek (nakratko),...in če te vodi po podvprašanjih,....spet nasmešek (unisex ne ženski!!)in seveda thanks za "kao pomoč",......heh, ....pr takih je dovolj (seveda s tem da znaš) da priznavaš njegovo pomembnost,.....prov briga te, ko zapreš vrata za sabo za njegov ego!

NE SERIIII bejba!!! Pa kwa pol če je do podna zakompleksan,.....a da ženske težko skoz pridejo,.... ma da te neb kr preko foruma okol kepe "užgala",..pa kaj še,.... apol je pa pr tistih "ta toplo usmerjenih" sploh brezveze probavat al kaj!,.....IZGOVOR (z dobro predinformacijo)! Se boš že naučila, da je take najlažje "zmanipulirat",.....povej kar boš imela za povedat, pa ne z žensko-egovskim nastopom,....govori suvereno (tekoče neafektirano),....pogled v oči, nasmešek (nakratko),...in če te vodi po podvprašanjih,....spet nasmešek (unisex ne ženski!!)in seveda thanks za "kao pomoč",......heh, ....pr takih je dovolj (seveda s tem da znaš) da priznavaš njegovo pomembnost,.....prov briga te, ko zapreš vrata za sabo za njegov ego!

ma saj jaz se ne vdam. sam slišala sem take govorice. sploh se ne vdam. sem borec! že od rojstva!

sem pa hvaležna za tale nasvet! neafektirano in to!!!!!!!!!!!! :palec: itak, da se ne pustim zmest takim tipom, je pa lažje imet kakšno tako info.....vsaj veš s čim imaš opravka.....

pa ne me tepst no. please x:Dx bom splezala po rjuhi dol s pisarne županje k ma že rjuho namonterano.... x:Dx

Sory missoni, ampak res te bom "dobrohotno" napizdila! PRAVO,....JEŽEŠ BEJŽMO a ne??? NE SERI!!!

Kwa bi šele poslušala če bi vpisala pravo v Lj., k je res 3/4 prfoksov toook pomembnih in tooook egovsko prejudiciranih da ti je res lohka slabo! PA KWA! Zapomni si vedno,.....vsak ki ga imaš na nasprotni strani mize, je bil nekoč na istem,....in pomembno vsi taisti izkazujejo močne komplekse,.......v biti je pa samo človek, ki opravlja svoje delo, in kot takega ga glej, nič drugega. On svoj posel, ti svojega. Glede študija,.....veš kaj si,...kaj zmoreš,......če že kaj dokazuješ, potem to počni sebi,...drugim nimaš kaj dokazovat,....in pa že to da si se lotila je veliko,....namreč nekateri razen jamranja kako je vse teeeeežko in nemogoče (ker ta ne mara žensk, un ne mara vseh študentov kr povprek, un ne mara temnih pa "pali sam na blond) niso sposobni narediti nič, razen da "ovirajo" s svojimi strahovi še druge,....študiraš pač zase, ....ne da "futraš" druge.

In malo več samozavesti punca, in ponosna bodi na to kar si že naredila, vseeno kaj,....policijsko, frizersko, tipkarsko,....smetarsko al pa pravo! tisto kar pa že delaš (vseeno kaj),...v tistem pa bodi dobra!

No tko! :palec:

p.s.

jest sem pa prepričana da boš nardila,.....ne mislim izpit,......ampak faks!!! xDDx

Sory missoni, ampak res te bom "dobrohotno" napizdila! PRAVO,....JEŽEŠ BEJŽMO a ne??? NE SERI!!!

Kwa bi šele poslušala če bi vpisala pravo v Lj., k je res 3/4 prfoksov toook pomembnih in tooook egovsko prejudiciranih da ti je res lohka slabo! PA KWA! Zapomni si vedno,.....vsak ki ga imaš na nasprotni strani mize, je bil nekoč na istem,....in pomembno vsi taisti izkazujejo močne komplekse,.......v biti je pa samo človek, ki opravlja svoje delo, in kot takega ga glej, nič drugega. On svoj posel, ti svojega. Glede študija,.....veš kaj si,...kaj zmoreš,......če že kaj dokazuješ, potem to počni sebi,...drugim nimaš kaj dokazovat,....in pa že to da si se lotila je veliko,....namreč nekateri razen jamranja kako je vse teeeeežko in nemogoče (ker ta ne mara žensk, un ne mara vseh študentov kr povprek, un ne mara temnih pa "pali sam na blond) niso sposobni narediti nič, razen da "ovirajo" s svojimi strahovi še druge,....študiraš pač zase, ....ne da "futraš" druge.

In malo več samozavesti punca, in ponosna bodi na to kar si že naredila, vseeno kaj,....policijsko, frizersko, tipkarsko,....smetarsko al pa pravo! tisto kar pa že delaš (vseeno kaj),...v tistem pa bodi dobra!

No tko! :palec:

p.s.

jest sem pa prepričana da boš nardila,.....ne mislim izpit,......ampak faks!!! xDDx

uffffffffffffffffffff

yes ma'am!

pa saj jaz se sploh ne pustim, da mi futrajo možgane s takimi sranji, sam včasih pa res rabim malo podpore. saj tudi tam na FPVV, je bilo fuuuul težkih izpitov, ki sem jih vedno s prve naredila, ane??? sam, če so rekl, da je težek, sem se kakšen teden prej usedla za knjigo in to je to.....

mene nič ne prestraši.itak je pa faks sam znamenje vztrajnosti ter potrpežljivosti in ne nadarjenosti.

hvala!

:palec:

vem, kam se obrniti, ko mi pade self-confidence. huala! itak, da bo. jaz sem borec.

uffffffffffffffffffff

yes ma'am!

x:Dx x:Dx x:Dx

aaaa ma"am??? x:Dx ,.....tud prow,.....sama si hotla,..... naslednjič se ti bom tok na "mozeg vsedla",...k mojim doma,....ti so že tok verziran, da se tud hudiča več ne bojijo,.....se sam še režijo,....pa itak jim je vse izi,.... xDDx

Ma repki! Vse to je treba po sco jemat! Težje kot so stvari, bolj kot drugi pizdijo in jamrajo,......bl je zanalašč se jo za lotit, narest in o tem nč kej dost razpravljat,.....sej o izi stvareh pa res ni treba kej posebi govort a ne? xDDx

x:Dx x:Dx x:Dx

aaaa ma"am??? x:Dx ,.....tud prow,.....sama si hotla,..... naslednjič se ti bom tok na "mozeg vsedla",...k mojim doma,....ti so že tok verziran, da se tud hudiča več ne bojijo,.....se sam še režijo,....pa itak jim je vse izi,.... xDDx

Ma repki! Vse to je treba po sco jemat! Težje kot so stvari, bolj kot drugi pizdijo in jamrajo,......bl je zanalašč se jo za lotit, narest in o tem nč kej dost razpravljat,.....sej o izi stvareh pa res ni treba kej posebi govort a ne? xDDx

a me posvojiš??????? x:Dx vidiš, tako spodbudo bi jaz rabila skozi srednjo šolo in skozi faks.....pa bi bila dane sže magistra. mah, saj imam še čas.....cel life.... x^x

yea, Valkira, k bom mela jaz enga Batmana za sabo, bom tut bl na izi vse skp počela, do takrat se pa še lohka mal faksiram.......tako, da Valkira, ti si meni vzor.....pa po mojem ne samo meni! saj ne pravim, da se takrat konča, ampak časa je absolutno manj.......tako, da karkoli počneš, česarkoli se lotiš, KAPO DOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :palec: IN VSEM OSTALIM, KI OB OTROCIH ŠE KAJ ŠTUDIRATE IN SE UDEJSTVUJETE! jaz moram prej, ker pol vem ,da ne bom tolk več.... x:Dx

Pih,...zadn cajt, da si spet en mal uletela!.....sej so tud tvoji, (to že doma poslušaš ...... :xx!: ).... a misliš, da se bom sama "jezila" na mularijo! x^x

ma na tako mularijo se nimam veselja jezit.... x:Dx ...sej jim gre fajn! sam je pa tud ok, da povejo kar jih muči, a ne? pišuka, kul mularija.... x:Dx

ma na tako mularijo se nimam veselja jezit.... x:Dx ...sej jim gre fajn! sam je pa tud ok, da povejo kar jih muči, a ne? pišuka, kul mularija.... x:Dx

ja, "zrela mularija"

mal vzpodbude pa včasih res prav pride......ane punce....saj, če bi nas znal mal bolj od malega bodrit.....ufff, kaj vse bi že lahko dosegli, ampak, še vedno lahko.....sky is the limit.....al pa tud sky ne........

sam vidiš, misoni...vse se enkrat nadoknadi... x;)x ...in kar se mene tiče...niti sky ni limit...čeprav včasih zgleda..... x^x

:eek: :vio:

aaa, hm,....."mehka" ma"am h teb paše (sem mislna da mam jest "blago" rokico xsmokex ),.....huh :switz:

joke Amis! xDDx ,.....čist coolski fročki so! :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...