Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Hja Krokodil, na tole si boš pa odgovoril sam,....kot mi vsi,.....v skladu s tem kolk sami sebe poznamo!

Npr.jest sebe prekleto dobro poznam! Ločim fizično in psihično bolečino! Definitivno!! Boli me zob, npr.,.....ja sorči no, ampak metalno sem pa ok, pa v duši me tud nč ne boli... x^x heh pa s kluseta ruknem dol, pa me vse boli,....heh ampak sem super,..no kak oljček si bom že prvoščla,....za telo namreč,....pa kopel, mmmm tale je že bl za dušico opa tud za telo mrbit x^x ,....eh, jest sem mal čudna, če me nekdo zeeelo razočara, al pa smrt bližnjega, ....to nima pr men nič z psihično bolečino,...udar mi na,...boli me prst,.... če bi me pa lupl ko čebulo,.....ježeš, raj ne......ne konca ne kraja olupkov...bi se prej naveličal (da ne rečem zgrozil)!! x:px

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

Ti mi raje povej, kaj me bo bolelo xcivx

Covjek samo kad filozofira ne laze, jer kad filozofira, on izmislja.

vopravicilovsemunapisanemu.press x8Dx

:8): kaj zaj mutiš opet....kako opravičilo...zaj si v škorpijonih, mi ne praštamo samo vračamo....

Bolečina je signal , alarm ki ti sporoča da je nekaj v narobe.

xcivx Problem je , ko bolečine ni. Ali pa jo začutiš prepozno.

*

Vsaka bolečina gre do neke meje....če izgubiš prst ali celo roko , bolečina je ista.Najhujša je tista fantomska.Ko jo čutiš, kako ti prst ali celo celo roko , ki je v bistvu fizično sploh ni več....kljuva, stiska , žge

Hec je ker gre bolečina do neke meje, kjer se potem sprevrže v svoje nasprotje, v svojevrstni užitek....in zato večina od nas pestuje svoje fizične in psihične bolečine....pravi mali odvisniki...

Kadar nam gre lepo, pogrešamo tisto nekaj kar nam manjka in si hitro priskrbimo novo obliko.Famozno fajn.V večnem iskanju nove doze, če ne gre drgač pa se sami malo seckamo in kljuvamo ....

kaj te vem kdo si TI.....si ti tvoja roka , noga , telo , glava.....če te na fronti zmasakrirajo to nisi več ti...je samo ostanek tebe......

si šel kdaj koga v Polje obiskat...lupina je ista...človeka pa več v njem ni....čist nekaj drugega pred tabo sedi...

Seveda se vse prepleta...ranjena psiha, telo...čustva , misli...

In dejstvo je da lahko z dodatkom kvasa...etc vitaminov mineralov..izboljšaš fizično telo, ko je telo v boljši kondiciji, maš več energije za šport, glasbo , seks in ples...in to vse sproža več naravnih endorfinov- hormonov sreče...in takrat tudi bolečina ni tako huda, tudi če te kresnem po prsti.

Dejstvo je da so popravljali nesrečne kolke med spolnimi odnosi brezbolečinsko. Dejstvo je da so ženske rojevale spontano brez bolečin, poročale so celo o orgazmičnih občutkih in popolni odsotnosti bolečine.

Medtem ko večina navadnih smrtnikov ob tozadevnih opravilih, občuti blazne bolečine in vohajo smrt.

eh pa komu jz spet lupam nekam v tri tuhinjske doline xrolleyesx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:8): a si ti ziher da nimaš kaj v devici....tak mi malo na mickenega ličiš..picajzlast pa to...

xcivx da se nemo zaj na celično raven spustli x:o)x

a celico kaj boli al nič xrolleyesx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:O: ja to je pa res hudooooooooooooo, kje pa ?

Zgoraj, spodaj vmes

pred uporabo

po uporabi

samo pri nepravilni uporabi x:Dx x:Dx x:Dx :vragec:

x:Dx ne ljubavi namo te zgrizli, sam ne vprašat kaj bolj boli ....

eto da vas polubčkam, pocukram , objamem pa da dignem svojo leno rt, da bo še kaj od dneva x:Xx xsrcx xwizardx :onfire: :2src: xlove2x :farb: xsrcbumx xloveyx :wub: :flowers: :love:

Razdvojena, nerazdvojena,....celovita,...enovita,....psihosomatsko zatežena in ločena od svoje fizične "celote"

sporočam, da grem DAM (domov),.....v svoji koži,....enotni, še celi, psihično zelo občuteni......in neverjetno zlo mi "pristoji" psihično in fizično!! xDDx

Čavči in lepo se mejčkite! xsrcx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Silki že k normalno govori ne veš al teži al kva, .....

( x;)x Ej hecam se... da me ne boste prec zgrizl!)

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Jutro vsem skupi! :U:

Amiska! tis pa res frendica, stokrat bohlonej! (še veš ne kok jo dons res rabim)! xsrcx

ziher maš kakšen ful dober razlog za to.... x:Dx :palec:

ja presneto res, da mam :sniky:

p.s.

ampak ko vas tlele "zjutrej", kr mal pozabim :palec:

eh...sem mislila, da je glih kontra narave.....bla skor fouš.... x:Dx x;)x .....no ja....minska polja so še zmer v modi......zdej bi se ful dobro obnesel tist poklic, kjer deaktivirajo take zadeve....ej...to bi bil biznis....vsaj dokler se planetki ne navadjo kakšnega valcerja.... x8Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

no viš,....pejt za inštruktorja xDDx

jeb...bi mogl Marso vprašat, kdaj misljo planetki hard rock z valčkom zamenjat,....no sej men bi tud tango "sedu",

"drotarjev" pa glih ne najbl. x^x

Sem tko važna k me je Silver nauču tele smajlije uporabljat... jih zdej kradem iz vsepovsod - ta je ful mega!

:eek: rasturaš valkira.... x:Dx x:Dx x:Dx

hm silki jst bi tud tango....da bi me mal pogrel v tej žloferci x:px

amiska pust bombe zdejle je čas pirotehnike ...mrbit bi kak ognjemet fsekal, bi šlo, maš smajlija :inocent:

a za deaktivacijo..... :inocent: ............ x:Dx x:Dx x:Dx ...ta bi bla svetovna....mine bi od smeha crknile...

če bi bil hard rok, bi blo še ok...je še za silo spevno....tole zdej je bolj nek avantgarden disharmoniče poizkus.... :vragec:

tango bi bil tud ok...al pa kakšna salsa in kaj v ritmičnem slogu....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...