Amis 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 probaj v črno lukno,,,,ne daj se AJVI tu pa tango plešemo...ne nam veselja kvart ti znaš salso Amis , bravo aiwi...ti sam reči...pridemo takoj in ga ne glih da znam...mal sem probala...če bi vadla, bi blo pa ok...mi sede tale ritem.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ...jest tud takoj za tango al pa salso svoje nožice pristavim Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 jao, valkira..... ...vaje v slogu..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 aiwa! povej no hiter,.....kdo pa kje?!!......bo ta tud "špilou" po hardovsko! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 jao bejbe rasturate no katera me bo salso naučila pa dobro lahko tud tango malo obnovimo pa nadgradimo, v skrajni sili bomo pa Matejo nažicale da nas trebušnega plesa nauči Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Ha! Valkira! "neviđena" si s temi smeškoti!!!! he,he kwa so dobri Lia, ni problema po moje tlele kr vse odplešemo od tanga do trebušnjakov,...z al brez,.....sam v primeru, da nam kakega kruljavega pred oči ne postaviš! .....vsaj mene v tem primeru nožice pa boki ne "ubogajo" :xx!: Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Čaki še vadim... ... kero mi boš maznila? da ne boš mislila, da sam ti uspešno kradeš.... sam poglej, kaj je sprožu silver..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Valkira!!!!! dej hiter prlep en """""ustrezen"""" smajli k dvojčkom ( beri njihov zadnji post) please!! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 COOLSKI JE!! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 še vprašaš...kruto....mislim da bojo zdaj danes sam še k nam pljuval pripravte bojne črte ....po moje bo huuuudo kaka provokacija...da ne bo povod za tretjo svetovno.... ego do neba.press Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 .............[attachment=8934:attachment]........ .............[attachment=8935:attachment]......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 hehe, lia,....a bojno vrsto nej prpravmo??? bljak,.....pa ne pr "luftarjih",....jest si bom raj smejalni pas prpravla,......ko se bojo menl pa nč zmenl! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 1. pravilo nikoli ne podcenjuj sovražnika pa če je še tak velki luftar Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 1. pravilo nikoli ne podcenjuj sovražnika pa če je še tak velki luftar umesna pripomba..... ....samo danes smo mal pod vplivom lune.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 pipl pipl... i dont nou uat tu du. eh... mi bo že "boh" povedu. sam prašat ga morm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 tralalalala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Hojla bejbike, mejčkite se, šibam!...pa da nauste tiralico za mano poslale,...sam obveščam da sem do kon tedna odsotna!Ostante FAJN!!! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Ej thanksi, ti tudi!!! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 sco sco sco.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 aiwi...kaj pa s tabo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 živce mirim, pa samozavest dvigujem. zakaj? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ej...na uspešen dvig....drži se.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Bejbe, zdele sm naredila GHI... prvič... bomo videl, če je ratal... GHI kaj to je Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 GHI = prečiščeno maslo... ubistvu najbolj simpel stvar za narest... sam nevem če sem prav... Sem ugotovila, da so mi premajhne hlače od lani... se prav spomnim, da sem jih kupila na razprodajah in sem cincala če jih sploh nej kupim, ker so mi ble mal prevelke... zdej hujšam... in bom probala na mal drugačen način... tko da mi bo celo dobro... zdrava prehrana pa to Pravkar sem si naredila za sledico pečeno babano in jabolko na GHIju in z javorjevim sirupom Zelo zanimivo..... Zelim ti uspesno dijeto in hujsanje sej jest bi tud mogla.... pa se mi se ne da Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.