Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

ojla mucke, jst pa dans nč zoprna...sem se včeraj čist spucala....

ker me je miklavž pozabu, sem si danes spotoma kr sama naredila ....surprajs di golden gate s kamenčki vat a day...

...je prišo Paule in mi prinesel kvadratni meter najfinijeg gozdnog maheca....diši po gozdu, je mehek ko puhec :2src:

kaj je tale Paule :flower:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

teb se pa res godi, lia..... xcivx

mene so pa dans s pisarne spustili po nekih službovskih dolžnostih....se mi je zdelo, da je cel praznik in sem še zdej dobre volje od tega..... x:px ...kolk mal je treba.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

zanimivo, a ne...za spremembo bi lahko še kakše sco on zraven pršu.... x:Dx

...kdaj pa matre miting?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...heh, jaz se vas ne bojim... :vtz:

Amis... jaz sem sco, za bozjo mater... ne me zaj*****t!!!! :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

x:Dx x:Dx x:Dx .....al pa neodkriti.....ne morem pomagat, danes sem zgleda bolj :vragec: volje....bom trenirala preklop na drugo valovno...skladno z marsinim priporočilom v nasvetu tedna....mogoče mi celo uspe.... x^x

:eek: no se sekirat, sej ni greh če sta sco, no če smo odkriti lepo pa tud ne....

xcivx heh tale Bernova puklasta škorpija mi je čist zagrenila lajf x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

...heh, jaz se vas ne bojim... :vtz:

Amis... jaz sem sco, za bozjo mater... ne me zaj*****t!!!! :o|o:

heh... a sem js kej zaj* al tle neki rahlo ne štima.... :o|o: ...srce, a nisi ti dvojček....in maš sco v asc al neki tacga.... :inocent: ....?

heh... a sem js kej zaj* al tle neki rahlo ne štima.... :o|o: ...srce, a nisi ti dvojček....in maš sco v asc al neki tacga.... :inocent: ....?

..asc. sco... trije OSEBNI planeti(sonce, venera in merkur) v 8. hisi, mars na vrhu T-kvadrat... a to ni zadost sco al kaj??? :eek: :eek: :eek:

Frank Zappa

...jaka prjatlca si mi ti... :C: :C: :C:

Frank Zappa

..asc. sco... trije OSEBNI planeti(sonce, venera in merkur) v 8. hisi, mars na vrhu T-kvadrat... a to ni zadost sco al kaj??? :eek: :eek: :eek:

je kar ok, ja............ x:o)x ..sam osnova je pa še zmer u dvojčkih...

x;)x

je kar ok, ja............ x:o)x ..sam osnova je pa še zmer u dvojčkih...

x;)x

jah osnova je v dvojckih... temelji so tam... pac sco zgrajen iz najboljsega moznega testa... x^x x^x x^x

Frank Zappa

xcivx peace brothers and sisters....it s a wonderfull day....

xloveyx xupx

Hvaljen moj Gospod

z vsemi tvojimi stvarmi

posebno s soncem, velikim bratom,

ki razsvetljuje dneve in nas.

Lepo je in v velikem sijaju žari.

Tebe najvišji odseva.

(Sv,Frančišek)

*on je bil eden od redkih pravih svetnikov zahoda....preden se je osamil in pogovarjal z živalmi, je dobro jedel , pil, plesal , se zabaval in ljubil :2src: xsrcbumx ziher je imel velik sco v horoskopu x:Ix

DOBRO JUUUTROOO! :U:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

jah osnova je v dvojckih... temelji so tam... pac sco zgrajen iz najboljsega moznega testa... x^x x^x x^x

...... :sniky: .......

x:Dx .....no sej...midva sva tako oba mal zmešana...kar se tehle znamenj tiče......

ej, a se ti da tamle u astrotemo pogledat, samson...pod služba/selitev....pa kakšen odgovor napisat mrbit....

ej, a se ti da tamle u astrotemo pogledat, samson...pod služba/selitev....pa kakšen odgovor napisat mrbit....

..mi2 sva res ena spesal zlobodra, jap!! x:Dx x;)x

..kar se pa solarcev tice... tega se ne znam... tut zame zanima... letosnji solar gor rukni, pa ti ob priliki majstor solara Bern interpretiru... x;)x

Frank Zappa

ah ja...saj res...tale zadeva se na solar nanaša...bern je reku, da bo pogledal...sam vse kaže, da je še zaseden.... :sori: .....

žlobodra.... :vragec: ...hi hi...mogoč je pa mineštra...to je vsaj užitno.... x:Dx

silki...spešl zate....izbiraj kar ti je bolj všeč....

.....ali....

Amis zakva si pa ti ... kar se znamenj tiče.... sem mislila, da je sam Samson...

Samson kaj je True Node v Chartu...

...severni lunin vozel...

Amiska je tut sco-dvo-uran/asc. combo kokr Samson... mi2 sva 2 of a kind... x:Dx x;)x

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...