lia 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ojla mucke, jst pa dans nč zoprna...sem se včeraj čist spucala.... ker me je miklavž pozabu, sem si danes spotoma kr sama naredila ....surprajs di golden gate s kamenčki vat a day... ...je prišo Paule in mi prinesel kvadratni meter najfinijeg gozdnog maheca....diši po gozdu, je mehek ko puhec kaj je tale Paule Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 teb se pa res godi, lia..... mene so pa dans s pisarne spustili po nekih službovskih dolžnostih....se mi je zdelo, da je cel praznik in sem še zdej dobre volje od tega..... ...kolk mal je treba..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 to pa res ni boljšga gušta...k med delovnim časom kej prvat uštimat....magari sam žejo zgasit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 ...prepovedane sladkosti..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 zanimivo, a ne...za spremembo bi lahko še kakše sco on zraven pršu.... ...kdaj pa matre miting? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 samson...a boš sebe pa še kakšnega sco zraven prpeljal..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 to pa čist ziher...sej neb preživu drgač Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 a ni to zanimivo, lia...kam je šel ves moški pogum.....al sodi to v temo "miti in legende".... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 ne pod "Skriti zakladi" Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 ...heh, jaz se vas ne bojim... Amis... jaz sem sco, za bozjo mater... ne me zaj*****t!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 .....al pa neodkriti.....ne morem pomagat, danes sem zgleda bolj volje....bom trenirala preklop na drugo valovno...skladno z marsinim priporočilom v nasvetu tedna....mogoče mi celo uspe.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 no se sekirat, sej ni greh če sta sco, no če smo odkriti lepo pa tud ne.... heh tale Bernova puklasta škorpija mi je čist zagrenila lajf Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 ...heh, jaz se vas ne bojim... Amis... jaz sem sco, za bozjo mater... ne me zaj*****t!!!! heh... a sem js kej zaj* al tle neki rahlo ne štima.... ...srce, a nisi ti dvojček....in maš sco v asc al neki tacga.... ....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 heh tale Bernova puklasta škorpija mi je čist zagrenila lajf A mislis, da tile tibetanci ne morejo malo poravnati te pukle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 pukl ostane...sam pole si malo bolj gibčno puklast.... kar pa tud ni za stran vržt Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 heh... a sem js kej zaj* al tle neki rahlo ne štima.... ...srce, a nisi ti dvojček....in maš sco v asc al neki tacga.... ....?..asc. sco... trije OSEBNI planeti(sonce, venera in merkur) v 8. hisi, mars na vrhu T-kvadrat... a to ni zadost sco al kaj??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 ...jaka prjatlca si mi ti... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 ..asc. sco... trije OSEBNI planeti(sonce, venera in merkur) v 8. hisi, mars na vrhu T-kvadrat... a to ni zadost sco al kaj??? je kar ok, ja............ ..sam osnova je pa še zmer u dvojčkih... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 je kar ok, ja............ ..sam osnova je pa še zmer u dvojčkih... jah osnova je v dvojckih... temelji so tam... pac sco zgrajen iz najboljsega moznega testa... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 peace brothers and sisters....it s a wonderfull day.... Hvaljen moj Gospodz vsemi tvojimi stvarmiposebno s soncem, velikim bratom,ki razsvetljuje dneve in nas.Lepo je in v velikem sijaju žari.Tebe najvišji odseva. (Sv,Frančišek) *on je bil eden od redkih pravih svetnikov zahoda....preden se je osamil in pogovarjal z živalmi, je dobro jedel , pil, plesal , se zabaval in ljubil ziher je imel velik sco v horoskopu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 DOBRO JUUUTROOO! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 jah osnova je v dvojckih... temelji so tam... pac sco zgrajen iz najboljsega moznega testa... ...... ....... .....no sej...midva sva tako oba mal zmešana...kar se tehle znamenj tiče......ej, a se ti da tamle u astrotemo pogledat, samson...pod služba/selitev....pa kakšen odgovor napisat mrbit.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 ej, a se ti da tamle u astrotemo pogledat, samson...pod služba/selitev....pa kakšen odgovor napisat mrbit......mi2 sva res ena spesal zlobodra, jap!! ..kar se pa solarcev tice... tega se ne znam... tut zame zanima... letosnji solar gor rukni, pa ti ob priliki majstor solara Bern interpretiru... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 ah ja...saj res...tale zadeva se na solar nanaša...bern je reku, da bo pogledal...sam vse kaže, da je še zaseden.... .....žlobodra.... ...hi hi...mogoč je pa mineštra...to je vsaj užitno.... silki...spešl zate....izbiraj kar ti je bolj všeč.... .....ali.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Amis zakva si pa ti ... kar se znamenj tiče.... sem mislila, da je sam Samson... Samson kaj je True Node v Chartu......severni lunin vozel... Amiska je tut sco-dvo-uran/asc. combo kokr Samson... mi2 sva 2 of a kind... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.