Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

xcivx heh tale Bernova puklasta škorpija mi je čist zagrenila lajf x:o)x

Čist zares. Samo ŠKORPIJONKA JE LOHKA TOLK ZADRTA DE TO STALNO PONAVLA. Še Kozorog bi pozabil v ene dveh tednih, Devica že v enem, Dvojček pa v pol minute ...

Pa vedi s kom maš posla pol ...

:xx!:

Deli na socialnih omrežjih

Čist zares. Samo ŠKORPIJONKA JE LOHKA TOLK ZADRTA DE TO STALNO PONAVLA. Še Kozorog bi pozabil v ene dveh tednih, Devica že v enem, Dvojček pa v pol minute ...

Pa vedi s kom maš posla pol ...

:xx!:

x:Dx x:Dx :palec: :flowers:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

lia, to je prav zanimivo....če bern dobi pohvalo, zahvalo ali rožico...pa kr zgine....a to je za device značilno..... :inocent:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

lia, to je prav zanimivo....če bern dobi pohvalo, zahvalo ali rožico...pa kr zgine....a to je za device značilno..... :inocent:

ja no, sej veš devičke xDDx ,.....intelektualne pa to,.....k so pa čustva v igri :wOOt: ,...teh se pa ne da zanalirizirat,...pa mrk xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

xcivx ne sam časa nima, da bi se nam bol globalno posvetil :o|o: pa menda nam sam pokaže kje smo šibkih točk ostalo moramo pa sami xcivx

x:Dx sej pravzaprav ima fant prav xcivx sam ko bi sam mičkeno stran odvzel, tiste hude besede, da škorpijonke pač niso prijetne očem :sniky: ženska nečimernost...

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx sej pravzaprav ima fant prav xcivx sam ko bi sam mičkeno stran odvzel, tiste hude besede, da škorpijonke pač niso prijetne očem :sniky: ženska nečimernost...

:wOOt: škorpijonke niso prijetne očem???

Uh jest sem to drgač zastopla :xx!: Namreč, da je tud, oz še tok puklasta škorpija "huda" očem!! xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:wOOt: škorpijonke niso prijetne očem???

Uh jest sem to drgač zastopla :xx!: Namreč, da je tud, oz še tok puklasta škorpija "huda" očem!! xDDx

x:Dx x:Dx x:Dx ...... :palec:

(Dobro jutro vsem pikajočim! xDDx )

Hehe, še bolj zanimivo je pa to, da Bern zgine ravno v trenutku, ko je treba ugasnit računalnik in se spraviti v avto pa na cesto. Čudak!

x:Dx x:Dx

Jutrček vsem! xsingx

Berni ni problema, saj vemo kaj je pomankanje časa xDDx

ma daj...saj veš, da te hecamo....za sco je itak značilna provokacija... x;)x x:Xx

Saj moj post ni bil nič drugega x;)x

x:Dx

bip bip x:Xx

Tale post je pa res dober: v ikonci je Union pivo (se pravi reklama), v tekstu pa samo "bip bip", kar pa je reklama za eno drugo pivo (BIP Beograd).

x:Dx x:Dx

xDDx

Hojla, Amiska,.....dons si pe neki poskočna! xDDx Cool! :palec:

jh...spet so me s pisarne spustili...pol mi je pa tako fajn...sam da je dinamika, pa letat naokrog...izbirat, urejat....to je prav zame x:px ...če moram pa po cele dneve v pisarni čepet....pol je pa :sori: :C:

obsedena od zdrave doze kaosa....u bistvu se me lahko čist nekaznovano umori v kakšnih 2 mesecih....pošlješ me na finsko v času 24urne teme in mi daš delo za tekočim trakom...al pa tako, da moram bit skoz u pisarni in pri miru in vsak poštirkana....garant škripnem v dveh mesecih....

....garant škripnem v dveh mesecih....

Ah dej no,....to se ti sam zdi! Seveda bi preživela,....ne glede na razmere,.....sej si ja sco! xDDx

jh...spet so me s pisarne spustili...pol mi je pa tako fajn...sam da je dinamika, pa letat naokrog...izbirat, urejat....to je prav zame x:px ...če moram pa po cele dneve v pisarni čepet....pol je pa :sori: :C:

obsedena od zdrave doze kaosa....u bistvu se me lahko čist nekaznovano umori v kakšnih 2 mesecih....pošlješ me na finsko v času 24urne teme in mi daš delo za tekočim trakom...al pa tako, da moram bit skoz u pisarni in pri miru in vsak poštirkana....garant škripnem v dveh mesecih....

Amis, pod to se podpisem 100% ( skorpionsko x8Dx )...moje bistvo si zadela v dveh stavkih :palec:

Mojca

Jutrček, oz lep dan vsem x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...