Bern 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 heh tale Bernova puklasta škorpija mi je čist zagrenila lajf Čist zares. Samo ŠKORPIJONKA JE LOHKA TOLK ZADRTA DE TO STALNO PONAVLA. Še Kozorog bi pozabil v ene dveh tednih, Devica že v enem, Dvojček pa v pol minute ... Pa vedi s kom maš posla pol ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 bern, sej mi te mamo vseeno radi...pa čeprav si tistga ( :xx!: ) smeška prlimau..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Čist zares. Samo ŠKORPIJONKA JE LOHKA TOLK ZADRTA DE TO STALNO PONAVLA. Še Kozorog bi pozabil v ene dveh tednih, Devica že v enem, Dvojček pa v pol minute ... Pa vedi s kom maš posla pol ... :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 lia, to je prav zanimivo....če bern dobi pohvalo, zahvalo ali rožico...pa kr zgine....a to je za device značilno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 lia, to je prav zanimivo....če bern dobi pohvalo, zahvalo ali rožico...pa kr zgine....a to je za device značilno..... ja no, sej veš devičke ,.....intelektualne pa to,.....k so pa čustva v igri ,...teh se pa ne da zanalirizirat,...pa mrk Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 ne sam časa nima, da bi se nam bol globalno posvetil pa menda nam sam pokaže kje smo šibkih točk ostalo moramo pa sami sej pravzaprav ima fant prav sam ko bi sam mičkeno stran odvzel, tiste hude besede, da škorpijonke pač niso prijetne očem ženska nečimernost... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 sej pravzaprav ima fant prav sam ko bi sam mičkeno stran odvzel, tiste hude besede, da škorpijonke pač niso prijetne očem ženska nečimernost... škorpijonke niso prijetne očem??? Uh jest sem to drgač zastopla :xx!: Namreč, da je tud, oz še tok puklasta škorpija "huda" očem!! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 škorpijonke niso prijetne očem??? Uh jest sem to drgač zastopla :xx!: Namreč, da je tud, oz še tok puklasta škorpija "huda" očem!! ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 (Dobro jutro vsem pikajočim! ) lia, to je prav zanimivo....če bern dobi pohvalo, zahvalo ali rožico...pa kr zgine....a to je za device značilno..... Hehe, še bolj zanimivo je pa to, da Bern zgine ravno v trenutku, ko je treba ugasnit računalnik in se spraviti v avto pa na cesto. Čudak! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 ma daj...saj veš, da te hecamo....za sco je itak značilna provokacija... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 bip bip Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Jutrček vsem! Berni ni problema, saj vemo kaj je pomankanje časa Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 ma daj...saj veš, da te hecamo....za sco je itak značilna provokacija... Saj moj post ni bil nič drugega bip bip Tale post je pa res dober: v ikonci je Union pivo (se pravi reklama), v tekstu pa samo "bip bip", kar pa je reklama za eno drugo pivo (BIP Beograd). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Hojla, Amiska,.....dons si pe neki poskočna! Cool! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 jh...spet so me s pisarne spustili...pol mi je pa tako fajn...sam da je dinamika, pa letat naokrog...izbirat, urejat....to je prav zame ...če moram pa po cele dneve v pisarni čepet....pol je pa obsedena od zdrave doze kaosa....u bistvu se me lahko čist nekaznovano umori v kakšnih 2 mesecih....pošlješ me na finsko v času 24urne teme in mi daš delo za tekočim trakom...al pa tako, da moram bit skoz u pisarni in pri miru in vsak poštirkana....garant škripnem v dveh mesecih.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 ....garant škripnem v dveh mesecih.... Ah dej no,....to se ti sam zdi! Seveda bi preživela,....ne glede na razmere,.....sej si ja sco! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 dons mamo škorpijoni vsega po 5 bingo (SONČKI) Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Hmmm, kwa pa je kej s srečanjem? Če se ne motim je že december!? Al ste vse preveč zasedene z božičnim nakupovanjem??? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 jh...spet so me s pisarne spustili...pol mi je pa tako fajn...sam da je dinamika, pa letat naokrog...izbirat, urejat....to je prav zame ...če moram pa po cele dneve v pisarni čepet....pol je pa obsedena od zdrave doze kaosa....u bistvu se me lahko čist nekaznovano umori v kakšnih 2 mesecih....pošlješ me na finsko v času 24urne teme in mi daš delo za tekočim trakom...al pa tako, da moram bit skoz u pisarni in pri miru in vsak poštirkana....garant škripnem v dveh mesecih.... Amis, pod to se podpisem 100% ( skorpionsko )...moje bistvo si zadela v dveh stavkih Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 jp...sco povemo kratko in jedrnato..... srečanje, ja...hm......bi blo fajn.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 datum????? jutro valkira Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Jutrček, oz lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 ojla..... 19.12....jh....mogoče bi pa šlo....sej kolkr mam zadnje čase zmešan urnik.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.