oona 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Mojim najdražjim ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 a to vsem nam..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 a to vsem nam..... ... mhm ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 ... mhm ... njamiiiiiiii....super! kje se pa ti potikaš zadnje čase, bejba? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 O madona!!,...dons pa sam vzdihijete Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 O madona!!,...dons pa sam vzdihijete ...silki, to je sam vaja, zato, da ne pridemo čist iz prakse.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 ...silki, to je sam vaja, zato, da ne pridemo čist iz prakse.... AAA?! ...in pol ko bo vaje konc?,.....pa rjovenje?! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 jp...tudi to ...sej veš...vse mora bit.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Ja sej,....moj repertoar tud to obsega, poleg toniranega glasu še izdatne "mrke"(ti mi najbl "ležijo"),.......edin joka mi nikakor ne uspe vključit, še unga iz besa ne Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 jh...silki sco in jok ne gre najbolje skupaj...se strinjam..... punce, ura je bistveno bolj normalna! vsaj za tiste k nismo iz lj.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 A tko! Jest mam pa v ponededeljek jogo!.....no ljubavnik me ne bega, tud če ne, je tud druge tedne v dnevu doma! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Veš kva... ti k si tko disciplinirana pa že lahko špricaš... boš nadoknadla kdaj/kje drugič... Ja no ,.....sam ne vem, če čeljustne mišice zmorejo tok kalorij pokurit! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Pri tebi je vse mogoče... pr men pa še bolj, ker zraven še čist vneto migam... Pri enem samem pogovoru, jst pretelovadim, obrazne mišice, roke, trebušne (mini poskakovanja), noge (migetam).... če dobr pomisli, sploh ne rabim druge rekreacije... mene rešuje oz mojo vitkost vzdržuje dejstvo, da možgani največ pokurjo, tak da če še kej telovadim al pa ne Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 njamiiiiiiii....super! kje se pa ti potikaš zadnje čase, bejba?Pr' škorpijonu sem bila.. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 OK, ura ni problem... Bolj je bil dan... pogruntale smo, da imamo v ponedeljkih vse največ časa... na druge dneve so joge, tečaji, obiski ljubavnikov... in pol smo pristale na ponedeljkih... NO, A SE VSE STRINJATE!!! PONEDELJEK, 19.12 OB 18h v KLUBU 300 V LJ. V DRAVLJAH!!! (a je klub 300 - men se zdi - no tam k se bowla)No ja, načeloma lahko pridem, pa sem kakšno uro in pol z vami, pol mam pa spinning! Nč ne bom špricala! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Pr' škorpijonu sem bila.. hm...sodeč po smeških je to mešana scena..... ....sam da ti je fajn... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Mešana in zmešana ti povem iz prve roke! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Mešana in zmešana ti povem iz prve roke! Skor' natančno tko..vroče, hladno, vroče.. ma ja... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Mešana in zmešana ti povem iz prve roke! Skor' natančno tko..vroče, hladno, vroče.. ma ja... Ve že veste beybe! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 jutrooooooooo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Jutro, al pa lep dan! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 in čemu se tako mrščiš, če je lep dan.... tle piha k pr norcih.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 tle piha k pr norcih.... Srečkoti,....lohka bi še tle mal "odpihal"......... :xx!: Mrščim?,.....ma sej se ne več,....sem že preklopla na "delovno",.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 srečkoviči.... ...hm...no ja...recimo...sam kar je preveč je pa preveč....ni samo malček vetra...je kar tapravi... a delovna je bolj vesela... ...no, vsaj nekaj Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ma ja,....sem neki "kuharsko" razpoložena,....pa mislim, da sem se določenih jedi že preobjedla, pa me spet porinejo v "kuharijo",....huh zvečer mam jogo,...vsaj neki Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.