Amis 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 današnji dan mi je čist mimo....sej ne morem rečt, da mi je slabo al kaj takega...sam na ignor bo ga dala. pa sem mirna v sebi...le odveč mi je.... no, vsaj jogo imaš silki.....js pa jutri fitnes...komaj čakam....vsaj nekaj normalnega..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 jutroooooo..... ...kaj se to pravi...vsi v ilegali..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 lepo podavljeni ližemo rane po bitkah....ni da ni...pol kavč hipohondrov, ki pišejo grozljivke na temo svojih bolezenskih diagnoz.. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 ...in kdo je zmagal v bitki? heh...hipohondri so posebna kategorija....ti privoščim, da bi jih imeli čim manj...drgač pa u ameriko za v trilerje....pa bo mir.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 eh ... sam da tele kontrolke minejo bojo kuj b.p. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 aaaaaaa....tole mularija ...sem mislila da odrasli.....ja ja...štekam..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 pluton in sco...vse na taspodnjih lejerjih al kaj....ja sej.....čas za globinske potope in hibernacijo.....bo treba spet eno neznanstveno fantastiko napisat...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 ku-kuc AMIS A SI DOBRO Sam tolk da te pozdravimm in zaželim VSE DOBRO v decembru in še NAPREJ... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 pišuka, valkira...niti strelčevski december ne pomaga....grozotikaaaaaaaa..... ojla, principesa...ja kje se pa ti skrivaš.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 [ojla, principesa...ja kje se pa ti skrivaš.... saj sem tu in veš, da škorpijonom vedno dogaja, ker če ne dogaja to več nismo mi in čas beži, beži... komaj ga sproti dohajam... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 naj ti ostane še naprej tako pestro in zadovoljno.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 da se ne pozabi: V ponedeljek, 19.12 od 18h naprej vabljeni v klub 300 v Dravljah!!! I'll be there! Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 I'll be there! Me too! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 aha....še je kje kdo živ...haj tinal Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Beybike Triple vs ma use tok rad! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 aha....še je kje kdo živ...haj tinal Uuu Amis, čaw Ja Triple, kok si ti en srček Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Ja Triple, kok si ti en srček Veš de kaj bi jz brez vs! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 uf...3x je tud še živ.... dobro...nekaj nas še miga... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 uf...3x je tud še živ.... dobro...nekaj nas še miga... ... včasih smučam hit, včasih pa počas... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 ... in škorpije so se zavlekle, vsaka v svojo lukno... in planirajo svoj THE day... ej, ampak pod mus se prilimite v ponedeljek v klub 300!!!Razumem, šefica! http://www.avto-magazin.si/forum/images/smiles/icon_salut.gif Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 evo še eno ponosno škorpijonko... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 ... včasih smučam hit, včasih pa počas... jh...ti si kot reka ponikalnica.....prideš...pa zgineš.... .....prideš na srečanje? lia...pa ne, da to pomeni, da se tud ti prikažeš tam?????.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 jh...ti si kot reka ponikalnica.....prideš...pa zgineš.... .....prideš na srečanje?jh... k' pa nisem škorpica mam ene take klešče sicer, samo daleč od škorpijonskih.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Hojla škorpije! cajt da vas mal pozdravim! (.....sem mislila kok bom mela za brat,.....ccccccc) :xx!: Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 seveda...normalno...ko ste pa vse poniknile.... men je pa brezveze met monologe tle.... še dobro, da je kdaj lia prišla naokrog, pa cocci, pa oona....tu pa tam je kdo uletel.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.