Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

ahoj bejbe in bejboti! xDDx :palec:

me ze dolg ni blo tle, no sploh skor nikjer... :vio:

sem vidla za miting, sem rpav razmisljala, ce bo se kaksen. :)

Najbrz se vidimo! :palec: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Kar se moskih skorpijonv tice: So dolgocasni. Ko me vidijo, se zacnejo kar trest. Mene bolj zrajca kos ledu, kot pa oni. Pravijo, da so v postelji zelo velikogrudni, ja, mogoce tiste to pravijo, ki niso spoznale: rib, bika, dvojcka, leva...

Aja, se to, se niti z enim se nism se n'kol pukausala, cudn ne, aja pa tut ne s strelcem, ovnom, rakom, devickom, tehtnico pa sam z 1 vodnarjem, ampak bl zarad nega, kt zarad mene, k sm se ga mal usmil'la, pa se z 1 kozorogom, k glih nisem mela druzga, d sm mojmu mal rugove nabila. No, glih tolk! Cupat mam dost duma! xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

x:Dx x:Dx x:Dx :palec: valkira, a si ti kaj razmišljala o kakem show biznisu...po mojem bi blestela v showih

sej veš, no biznis lajkšoubiznis x:px

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

HOjla, tebe pa ze dolgo ni bilo na spregled

xDDx

Prijazen pozdrav,

Mojca

ja sem mogla mal pogledat če ste še živi in zdravi.

hvala mojca, tudi tebi. x:Xx

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

lia...maš kar prou....valkiri bi šlo to super :palec:

valkira...šit...ne štekam.....kaj je tako zakompliciranga.... :inocent:

tashyka...res že dolgo nisi bla tle.....wb :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Madona mularija, a kr ob 6h že? Upam, da vas bo Amiska uspela kako urco sama krotit! x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

A pol si ti bol fafačica... pa brez zamere, sej sama pišeš, da škorpijoni niso velikogrudni, hkrati pa pišeš, da se z nobenim še nisi pokavsala... nekak si mogla vidit njihovo premoženje, da tkole ocenjuješ... :inocent:

Dej nehi tko zakompliciran govort xrolleyesx

x;)x x:Dx

Valki!

1. Amiska mi je v rebusu odgovorila, mogoce ti mislis,da je nejasno, meni je cisto jasno! Sploh pa so mi vsec taksni dovtipi!

2. Velikogrudni v postelji: nobenega probala, ker so mi nezanimivi, me ne privlacijo, me takoj odbije njihov nacin govorjenja, kar jih poznam pijejo. Vidis, nimam nic proti nikomur, samo ni tistega kontakta med nama, da bi mi sploh na misel prislo, da bi se povaljala. xrolleyesx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Kar se moskih skorpijonv tice: So dolgocasni. Ko me vidijo, se zacnejo kar trest. Mene bolj zrajca kos ledu, kot pa oni. Pravijo, da so v postelji zelo velikogrudni, ja, mogoce tiste to pravijo, ki niso spoznale: rib, bika, dvojcka, leva...

Aja, se to, se niti z enim se nism se n'kol pukausala, cudn ne, aja pa tut ne s strelcem, ovnom, rakom, devickom, tehtnico pa sam z 1 vodnarjem, ampak bl zarad nega, kt zarad mene, k sm se ga mal usmil'la, pa se z 1 kozorogom, k glih nisem mela druzga, d sm mojmu mal rugove nabila. No, glih tolk! Cupat mam dost duma! xrolleyesx

cccccc.......boga dečva! kr pr kavsu "ostajaš", pa še zarad drugih povrh,.......cupatk maš dost doma praviš,....če sebe zraven šteješ, hja verjamem,......pa so mehke?........PA TOPLE?.......al znucane? :xx!:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Madona mularija, a kr ob 6h že? Upam, da vas bo Amiska uspela kako urco sama krotit! x:Dx

ni problema....sej so že veliki..... x:Dx x;)x ...drgač pa kakšne: :att: metode...pa bo....

:C: hja ...jst bi tud pršla...pa čist pridna bi bla...evo,,,,nobenih težav z menoj...čist pr mir sedim, govorim sam kadar me kdo kaj vpraša, drgač pa raj modro molčim x;)x

polivam in lomim kozarce enkrat tedensko v statističnem povprečju ta teden sem že trikrat, tak da juter ziher neb, res pa je da natakarje spotikam kr s pogledom xcivx

*

če pa prletim, ste pa za božič ziher vse okužene s ptičjo gripo x:o)x

men je veter na fogležu ta zgornjo mrežo odprl, evo pa mam vraga x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

kaj zdej to pomeni, lia.....bi rada prišla, pa ne boš...al bi rada prišla in zato tud prideš?????

srčno upam, da velja zadnja možnost...... xrainbowx ...btw: kelnerje je dovoljeno spotikat s pogledi....imajo vpisano v certifikatu.....ISO standard pa to.... x;)x

no, razčiščeno bo šele, ko bo lia odgovorila.....sam vse kaže, da bo to bolj pozno...al pa šele jutri.....liaaaaaaa, kje siiiiiiiii xcivx .....

sam teli tipi...katastrofa...... :vragec:

:switz: še dobro da sn prletela preden vse pobruhata...

pa ne bomo zdaj v lastno skledo...

sta vidve ziher, da sta hetero..... x:o)x

*

če ne me bo strah pridet :vragec:

saj veš še v svetem pismu piše, vsako zlobo , samo ne ženske zlobe xcivx

*

ma kaj vem, jako si želim, samo moj lepi škrlatni nos, pa katranasta pljuča nekam tenko piskajo, da ne bi pol omahnila pod kako pljučnico....pa sam zato ker bi šla ženske gledat...

neb rekla, ajde ...če bi bli slačifantje onda baš riskiram x:Dx x;)x

višek nesramnosti!!!!!.....ne morem pomagat in me ne briga...človek kdaj pač napako nardi in ima pravico do nje...skleda gor al pa dol!.... x^x xcivx

sam tolk se mi pa vseeno niso zamerli, da bi smer prešaltala...tako, da si, kar se mene tiče, čist varna.... x:Dx

za slačifante...hm...to je pa tako....pravila so dost ohlapna...in če jih spotakneš s pogledom, pol jih po moje lahko tud slečeš.... x:o)x x;)x

x;)x bom drugič, k ti nauš mela cajta...vse to brzdat....al pa še mal počakam, če se jih kaj škorpijončkov nabere x:px

xcivx recimo za kak predpustni žur x;)x da bojo lah še ostali zakamuflirano uleteli....

*

:sick: ne vem zakaj si tako izbuljila oči ob mojem dvomu, da več ne vem kam sem usmerjena x:Dx

v nič nisem več 100% prepričana, ako je božja volja, zakaj ne x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...