Larsy 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ja ja ti kar izzivi... pol te pa spet ne bo na spregled... prpa... pa ne mi pol (k bo konc) cvilt: "Jst bi pa Lejko rad vidu"... ja pol bo prepozno... heheheSamson, z Lejko prideva okol 20ih. A prideš?? Lepo bi blo Conteso vidt, ja. Se ji moram še zahvalit za šloganje pred časom. Edina s tega foruma, ki so mi šlogali, je zadela. 100%! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 No, to me pa res zanima. Če keri rata, svaka ji čast! Sam ne povedat d jz pridm, pol je zihr ne bo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 jh...kaj vse eni rabijo za stimulacijo in pogum.... conti je pa itak dobrodošla.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Pa novš rekla, da zahtevam preveč! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 bom še dvomla ali si res sco al ne....pa še z luno v dvojčkih....eh....zgleda da pogum pri sco velja sam pri xx kromosomih...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 bom še dvomla ali si res sco al ne....pa še z luno v dvojčkih....eh....zgleda da pogum pri sco velja sam pri xx kromosomih...... Stara ugotovitev,.....še scorpi težko "izvleče" y..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Nope, to pa nou držal js sam hvatam krivine! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Nope, to pa nou držal js sam hvatam krivine! hh...kakšen barbarski slog v hvatanju krivin....sicer pa...noben ti neb zameru, če bi enostavno reku, da te ne bo....sco ponavad ne rabmo izgovorov.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Js sn reku d pridm, če..... ne zezam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ..kakorkoli.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ..kakorkoli.... .....tud po vseh šterih če bo treba, pa ušpičene prekle lohk dol letijo, pa me nou ustavl! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 heheheSamson, z Lejko prideva okol 20ih. A prideš?? ... z najvecjim veseljem... ce le ne bi bil v zadnjem stadiju trebusne gripe... pa nocem, da bi se kdo nalezel in posledicno turboodvajanje asociiral z mano... ..ze tko ma prevec ljudi te asociacije brez tovrstnih izkusenj... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 sem že prav študirala kje si kaj....sam nisem vedla, da tud na sposobnost za pisanje udari.... ....pocajti se.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 sem že prav študirala kje si kaj....sam nisem vedla, da tud na sposobnost za pisanje udari.... ....pocajti se.... ..vpliva. pa se kuko!!!le mirkaj, da ti tega ne fases... pol bos mogla izdajo naslednjga Herija poterja prestavit za kaxno leto!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ti si seronja tko al tko... s trebušno gripo al pa brez nje ..vidim, da si se tut ti ze nalezla... si ze polna dreka... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ..vpliva. pa se kuko!!!le mirkaj, da ti tega ne fases... pol bos mogla izdajo naslednjga Herija poterja prestavit za kaxno leto!! uf...pol pa res bolš, da je ne fašem.... ...sicer pa...moram tako še založnika poiskat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Eh... men je itak čist cool k smo same ženske... sam me pa čudi k moški tko pričajo in se šopirjo, pol pa nič od tega... Jst tud nardim, ne sam pričam! Sej sm reku, sam en mejhn pogoj! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 heheh, Škorpije, danes pa tudi jaz pridem, tokrat zares, ker sem danes ful razpoložena in to levje razpoložena. se vidimo! aja, ponoči sem sanjala svojo prvo ljubezen, ki je bil Škorpijon, tako da še en razlog več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Jao dečki!! pa kje ste se vzel??? škorpijam pogoje postavlat!!! tile dedci dons vse pomešajo! :xx!: Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Jao dečki!! pa kje ste se vzel??? škorpijam pogoje postavlat!!! tile dedci dons vse pomešajo! :xx!: Škorpijon škorpiji, sej to je fer! Luna u Levu, zato mi tok dogaja dans! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Škorpijon škorpiji, sej to je fer! Luna u Levu, zato mi tok dogaja dans! "vatrena" te nos torej,.....heh, mirki da prežviš, da te v devički lohka pohladi! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Luna u Levu, zato mi tok dogaja dans! heheh, tebi tudi? cool! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ... in ta pogoj je ... ??? Da pride tud Conti! "vatrena" te nos torej,.....heh, mirki da prežviš, da te v devički lohka pohladi! Moja devička je čist pridna ji rečm sam šuššš beyba, pa ma da uboga! heheh, tebi tudi? cool! Itak, da mi! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 heh puste ga ....želi si nedosegljivo..... itak vse drugo je že obdelal *** sam malo provocira, tale luna v levu mu je na glasilke fsekala... triplček enga nč osebnega, sam vsi mi rjovejo tle naokol Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 heh puste ga ....želi si nedosegljivo..... itak vse drugo je že obdelal *** sam malo provocira, tale luna v levu mu je na glasilke fsekala...triplček enga nč osebnega, sam vsi mi rjovejo tle naokol Lia srce moje zlato Glasilke delajo ko šus, pa kej druzga tud! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.