Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

a bo po 10h še kdo tam? Mam varstvo, pa če pridem, pridem bolj pozno...

(pa se sploh ne bom zgovarjala na ledvilčne kamne, pa na ptičjo gripo pa na... x:o)x x;)x )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Samsoooooooooooooooooooooonaaaaaaaaaaaajt!!! Kje si ti men? Pogrešam te, k pr norcih. x:px Jebemo, nben me ne žal zadne čase, k tebe ni. :C: Mi bo še ego zrasu. x:px x:Dx

Enga x:Xx , da se pozdravš in hitro vrneš med nas.

xsrcx

Aja, tripl kao pride? Morm dat ta hitre hlačke gor. :lol: :palec:

Se vidjamo, bejbe, ne?

Ja, jst bom una ta tiha, k bo v kotu ždela. :inocent: x:Dx Res, no. :o|o: Kr Valkiro vprašte. x:px

Guest mačona
hej, naj mi kdo pove, v kerem baru je to, ameriškem, bowling ali biljardnem? da ne bom zalutala, ker vas bom že itak morala iskat, saj ne poznam skoraj nikogar.

hej, naj mi kdo pove, v kerem baru je to, ameriškem, bowling ali biljardnem? da ne bom zalutala, ker vas bom že itak morala iskat, saj ne poznam skoraj nikogar.

Bowlin club 300 v dravljah, v prvem štuku...sej ne boš mogla falit, k bojo same bejbe za ta dolgo mizo. x;)x Me te bomo pa tud itak opazle, k boš zihr bukov gledala okol, kje smo. x;)x x:Dx

Samsoooooooooooooooooooooonaaaaaaaaaaaajt!!! Kje si ti men? Pogrešam te, k pr norcih. x:px Jebemo, nben me ne žal zadne čase, k tebe ni. :C: Mi bo še ego zrasu. x:px x:Dx

...zbolu sm... ljubezen do tebe je dosegla kriticno maso in zdej trpim psihosomatske posledice... mi je na prebavila usekal... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Kva!!! V drugem smo ble... :vragec:

A se greš tepst? :vragec: x:Dx Prnesla bom 100 belih listov s sabo, za kazen, da bojo vse pisale, pa boš mogla grafološko ocenjevat! x:px x:Dx

...zbolu sm... ljubezen do tebe je dosegla kriticno maso in zdej trpim psihosomatske posledice... mi je na prebavila usekal... x;)x

Ja, sej veš, kako pravjo...ljubezen gre skozi želodec. x:Dx

ouki douki, zdaj sam še pogledam, s kero trolo se peljem, mislim da z enko. se vidjamo! x;)x

Men se zdi, da s sedmico...

Ok , pridem tud jaz..če pridem popikana nazaj..pol sm' bla s škorpicami... x^x x:Dx x;)x

Dum spiro, spero.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...