lia 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 sam da dela, kar se ne uporablja zakrni da bi še na mnoga leta Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 sam da dela, kar se ne uporablja zakrni da bi še na mnoga leta Hvala enak! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ni ga ni takega šarmerja, ni ga ni takega bleferjaženskam sem vedno na dušo pihat znalskrbno sem to negoval... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 o škorpike moje... Ker je reku, da škorpjoni niso dobri..fantje? Fulllllllllllll so dobri.... Aja, uživajte dons... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 oona...a prideš tud ti? tko, zdej pa letim....by.....se vidimo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 a bo po 10h še kdo tam? Mam varstvo, pa če pridem, pridem bolj pozno...(pa se sploh ne bom zgovarjala na ledvilčne kamne, pa na ptičjo gripo pa na... ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Samsoooooooooooooooooooooonaaaaaaaaaaaajt!!! Kje si ti men? Pogrešam te, k pr norcih. Jebemo, nben me ne žal zadne čase, k tebe ni. Mi bo še ego zrasu. Enga , da se pozdravš in hitro vrneš med nas. Aja, tripl kao pride? Morm dat ta hitre hlačke gor. Se vidjamo, bejbe, ne? Ja, jst bom una ta tiha, k bo v kotu ždela. Res, no. Kr Valkiro vprašte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 hej, naj mi kdo pove, v kerem baru je to, ameriškem, bowling ali biljardnem? da ne bom zalutala, ker vas bom že itak morala iskat, saj ne poznam skoraj nikogar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 hej, naj mi kdo pove, v kerem baru je to, ameriškem, bowling ali biljardnem? da ne bom zalutala, ker vas bom že itak morala iskat, saj ne poznam skoraj nikogar.Bowlin club 300 v dravljah, v prvem štuku...sej ne boš mogla falit, k bojo same bejbe za ta dolgo mizo. Me te bomo pa tud itak opazle, k boš zihr bukov gledala okol, kje smo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ouki douki, zdaj sam še pogledam, s kero trolo se peljem, mislim da z enko. se vidjamo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ouki douki, zdaj sam še pogledam, s kero trolo se peljem, mislim da z enko. se vidjamo! Jst te lohk kje poberem. Vsaj v šiški, če češ. Valkira, v 1. smo ble. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Samsoooooooooooooooooooooonaaaaaaaaaaaajt!!! Kje si ti men? Pogrešam te, k pr norcih. Jebemo, nben me ne žal zadne čase, k tebe ni. Mi bo še ego zrasu. ...zbolu sm... ljubezen do tebe je dosegla kriticno maso in zdej trpim psihosomatske posledice... mi je na prebavila usekal... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Kva!!! V drugem smo ble... A se greš tepst? Prnesla bom 100 belih listov s sabo, za kazen, da bojo vse pisale, pa boš mogla grafološko ocenjevat! ...zbolu sm... ljubezen do tebe je dosegla kriticno maso in zdej trpim psihosomatske posledice... mi je na prebavila usekal... Ja, sej veš, kako pravjo...ljubezen gre skozi želodec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ouki douki, zdaj sam še pogledam, s kero trolo se peljem, mislim da z enko. se vidjamo! Men se zdi, da s sedmico... Ok , pridem tud jaz..če pridem popikana nazaj..pol sm' bla s škorpicami... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Jst te lohk kje poberem. Vsaj v šiški, če češ. bom že prišla, vseeno hvala. hitro se zrihtam in že šibam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DARK ANGEL OF... 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 heheh, Škorpije, danes pa tudi jaz pridem, tokrat zares, ker sem danes ful razpoložena in to levje razpoložena. se vidimo! aja, ponoči sem sanjala svojo prvo ljubezen, ki je bil Škorpijon, tako da še en razlog več. :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Slab ste to zrihtale velik vas je blo sam taprava je pa mankala! Jao beybe! Dans se človk lohk sam še nase zanese! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 a sm slucajn Tripla zamudila? Plis, plis, ne mi rečt, da sm Tripla zamudila Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ne se ne sekiraj...škodje lepoti...sej bo še prilika evo jst sem ga tud Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Hehehe beybike sej se lohk extra zmenmo, sam mi trije! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ni ga nbena zamudila, k je navadn nakladač. Pa Conti je sam teb na čast pršla, ti si pa zajebu. Aja, pa javno se opravičujem Valkiri: RES SMO BLE V 2. ŠTUKU!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ktera to Vlakira ? .....dela kot vlakovodja? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Kva bluziš? Kje pa to piše? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ta nova očala špara Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 :OO!: ...da nis ti Luciferka? On tud stalno popravlal poste..... Pa sm že mislu, da si fajn.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.