Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

:eek: :OO!: ...da nis ti Luciferka? :o|o: On tud stalno popravlal poste..... x:px Pa sm že mislu, da si fajn.... x:o)x

hihi. Pa si me dobu. x:px Sm mogu spol zamenjat, da me neb pogruntal. Lucifer is back! :vragec:

Ne nakladi, ni je blo, sm biu tm! :vragec:

Dej, dej, dej...no, kaj sm mela oblečen? :o|o:

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona

saj res, da komentiram:

Oona - tenkju za ves trud; dobr zgleaš, ful ti paše modra barva! x;)x

Amis - simpatična ful, fajn te je poslušati! x;)x

Valkira - še zdaj ne morem verjeti, da si Škorpija! :inocent:

Silki - femme fatale; 100% Škorpija; čudovite lase imaš. x:Xx

Misoni - nisem te uspela spoznati, si prehitro šla. x:)x

Onix - tebe še bolj nisem utegnila spoznati. x:)x

Aiwa - še lepša si kot na fotkah in lepo si bla namazana. x:Xx x;)x

Pikica - še enkrat tenkju za darilo. x;)x :palec:

kar malo neugodno mi je bilo, ker sem pol ostala najmlajša in sem lahk sam poslušala, kakšne izkušnje majo starejše, ki upam, da mene ne bodo zadele. x:Dx kaj čmo, premal nas je Levov in Strelcev, da bi se dobili. Devic je dovolj, sam ne vem, kako bi to zgledalo, če bi imeli devičja srečanja. x:Dx :vragec:

x:Dx x:Dx x:Dx ...pa smo ble res zagrete, ja...se nas sploh ni dalo ustavit...sej ...za kazen pol nisem mogla zaspat doma....tako, da mam še mal večji primankljaj....eh, bo treba stvari v red spravit.

mačona, lepo, da si prišla. te je blo prav fajn videt. onix se itak ne sekira, če je grešta babnic na kupu. je blo pa zelo fajn, da je prišla oona....pa hvala ti ! smo te zasule čist brez mere. jh...še ena sco lastnost..... upam, da nismo ble prehude x;)x

vožnja domov bp...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Aja pa še to... zjutraj se zbudim in je bil prižgan LNF, tema škorpijoni... zgleda, da bom mogla geslo menjat in ne več avtomatsko prijavljanje... doma imamo nadzornika!!! :xx!:

mal OOnine metode posnemaj..... x:Dx

na dan mrtvih vedno oživim

misoni, lepo, da si si vzela mal časa :palec:

punce...super ste!

valkira, včeraj smo tako vse ful govorile. ne sekiraj se.

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jah, klinc smo vse govorile...jst sm ga najbl najebala, k sm med Valkiro in Amis sedela. Valkira je skos gobcala, da sploh nism mogla vmes uskočt, k ženska sploh ne diha med govorjenjem, nbenga premora, da b pošten človk not lahk vskoču. xrolleyesx Amis je mela pa ene napade groženj, da bi koga mučla in si tud pisnt nism upala. :eek:

Ne pridem nikol več! :vragec: :lol: x:Dx x;)x

Jah, klinc smo vse govorile...jst sm ga najbl najebala, k sm med Valkiro in Amis sedela. Valkira je skos gobcala, da sploh nism mogla vmes uskočt, k ženska sploh ne diha med govorjenjem, nbenga premora, da b pošten človk not lahk vskoču. xrolleyesx Amis je mela pa ene napade groženj, da bi koga mučla in si tud pisnt nism upala. :eek:

Ne pridem nikol več! :vragec: :lol: x:Dx x;)x

NE DRAMATIZIRAJ! še jaz sem uspela vskakljat vmes, pa še Silki me je poslušala. pa kdaj mal tut nap....., ampak saj si zaslužim....

Amis pa nč nima nobenih napadov, sam realna SCO je!!!!!!!! :palec:

na dan mrtvih vedno oživim

NE DRAMATIZIRAJ! še jaz sem uspela vskakljat vmes, pa še Silki me je poslušala. pa kdaj mal tut nap....., ampak saj si zaslužim....

Amis pa nč nima nobenih napadov, sam realna SCO je!!!!!!!! :palec:

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Joj, misoni, kok znaš bit ti zategnena včas. A ne poznaš in razumeš nbenga heca? :o|o:

Guest mačona
Zakaj? Ne štekam kaj misliš?... :o|o:

Poglej spodaj, kaj piše o tebi Pikica, pa ti bo takoj jasno, zakaj sem te vtaknila med Dvojčke. Ne zameri mi, ampak v večini primerov kar zadanem znamenja po videzu. In Škorpijon je med zadnjimi znamenji, ki bi ti jih prisodila.

Hojla bejbike, lep dan vsem skupi!

In prav VSEM thanks za prijetno klepetanje, tistim z več govornega dara, in tistim z malo več poslušalskega navdiha xDDx

vsako posebej ne bom omenjala, ste pa vse po vrst carice in fejst babe, vse po vrst. Tudi onix prijeten dečko!

..p.s.

oona thanks in upam, da te nismo preveč izčrpale, drugič bomo upam bolj zmerne! :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Ohhhh, moje bejbe... prav srečna sem, da vas mam... spet sem se po telefonu spičla z matko in poslušala kva vse sem (sam človek ne)... :sori:

Madona, a ti na ušesih sediš! .....zakwa sem pa včer glasilke nucala! :xx!:

Drž se! :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Guest mačona
xrolleyesx , ja ful si genij :xx!:

Sploh me nisi štekala. Oprosti, če si name s svojim vedenjem delovala kot Dvojček (da se razumeva, to je bilo prvih 5 minut). Drugič bom raje čisto tiho in bom prej vprašala, kje ma kdo Lune in Saturne in Neptune, in ne bom naprej nič več premišljevala in se poskušala poglabljati v pomen. Adijo intuicija.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...