Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Jah, klinc smo vse govorile...jst sm ga najbl najebala, k sm med Valkiro in Amis sedela. Valkira je skos gobcala, da sploh nism mogla vmes uskočt, k ženska sploh ne diha med govorjenjem, nbenga premora, da b pošten človk not lahk vskoču. xrolleyesx Amis je mela pa ene napade groženj, da bi koga mučla in si tud pisnt nism upala. :eek:

Ne pridem nikol več! :vragec: :lol: x:Dx x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx .....ene stvari ful temperamentno povem.... x:Dx x;)x

še dobro, da vemo, da ne misliš resno....ma sej se kdaj zgodi, da smo bolj skulirane. hec je v tem, da če se ne vidiš dolgo, pol si maš ful za povedat.... x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Sej razumem Valkira, sam to so nizke manipulacije,.....ee, težko je tko radikalno drugemu to rečt,....sam slej ko prej boš prisiljena sredstvo manipulacije umaknit,.....brez občutka krivde,.......manipulura z dvema otrokoma ne z enim, pa tko poglej.

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

jh...ene poste vidla šele zdaj. se mi dogaja, da mi jih prikaže s kar precejšnjim zamikom....

valkira, drži se.... :palec:

pa ne se sekirat, k nima vica.....

... ja občutek krivde... to je tisto česar se moram znebit...

Sej boš, slej ko prej,...jest sem rabla morje časa, da sem se znebila tega občutka do starcev.

Oziroma raje ti bom tko rekla, ne znebila tega občutka, ampak postala odgovorna do sebe.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Pika Pikica...thx za darilce ( mimogrede...full mi je bilo nerodno zarad tega) x:Ix x:Xx

Silki ...od unga olčka sem že cela zategnena... x:Dx x;)x Thx x:Xx

Amis, Valkira, Misoni, Mačona, Aiwa, Onix..vsi ste mi bli coolski... :palec:

Dum spiro, spero.

Silki ...od unga olčka sem že cela zategnena... x:Dx x;)x Thx x:Xx

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

p.s.

hojla bejba, nč ne škodje,....pa menda na dolgi rok deluje xDDx

joj, Pikica, ja thanks za lučko, jo ma kr v službi na mizi x:)x

Valkira! :eek: To ti pa še jest zamerm....pa tok bi mi zdele prov pršlo tole....grrrr...jezna. :vragec:

Upam, da s kej bolš, k včeri. Sej, če čš, me lohk najameš, da ti matko nabutam. :inocent: xnckrivx Sam vprašam, no. :lol: x:Dx

Aja, pa dej ne komplicirejte tok s temi lučkami. Vidla sm jih, pomisnla na vas in da bi vam lahko mal veselja nardila za nov let in sm jih pač kupla. Ne zato, da bi zdej mele slabo vest, ampak, da bi vam lučko pržgale v srčku, ko bi jo same prižgale. Zdej pa konc debate o tem, jasno! :vragec: Če ne, nikol več nom nč prnesla. :vragec: x:Dx x;)x

xsrcx

Ahoj, moram se javno pritožit (ponedeljkovo srečanje),

ker sem imela zapečene CDje (Valkira's hits) in sem jih pozabla raztalat (preveč gobcanja xrolleyesx )...

xrolleyesx xrolleyesx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Zdej pa konc debate o tem, jasno! :vragec: Če ne, nikol več nom nč prnesla. :vragec: x:Dx x;)x

xDDx xDDx

...jest tud ne, sam po Valkirine CD-je bom pršla, če mi jo boš pomagala utišat,...za en tok, da ne bo spet pozabla xDDx

pa dobro jutro vsem skup!

BTW, na naslednjem srečanju sploh ne boste vedel, da sem tam k bom tih k miška... Res!!! Sam Cdje bom ponižno raztalala in obmolknila ter poslušala tegobe drugih :inocent:

:xx!:

...misl si!.....jao tud kofeta naumo mogle spit,.....bomo sam gledale pa preverjale kje je Valkira, če je vse ok......

neeee, ti raj kr po ta starem xDDx

Ja ok, ni blema,.....sam ne pozab, da je prišla ona na OBISK,.....in temu primerno nej se obnaša,.... :xx!:

sicer pa :detelca:

p.s.

jeb....a lohka še jest pridem na kofe,...me zanima kdo bi komu mozek opral!...pa vzorce spremonjal :sniky:

Ojla punce, pol ste se mele fajn. xDDx x8Dx :palec: (in fant x;)x)

Valkira, hvala za pogresanje in hvala, ker si mi opravicla. xDDx x;)x :palec:

mi je mal zal, da nisem prisla, bi Macono spoznala, je se nisem, pa tud oono bi hotla spet videt - in jasno vse vas, super, ker si amis spet prisla, ceprav ti ni blizu - upam, da bos se kdaj. xDDx

saj se boste se kdaj zmenil. xyesx x^x

Macona, Valkira men ne zgleda Dvojcek.. pac pa kardinalc, Kozorog, vendar sam po videzu - ima pa intenzivnost skorpije, pac, cveka... tko kot jaz, recimo (pa tud nisem dvojcek x;)x)....

Je pa res hec, da tud pri sco ful dela asc (tud zato, ker je ipak mocnejsi znak, pa bi si lohk mislil, da asc tehtnica al pa asc dvojcek ne bo prevladal, pa se v velikih primerih zgodi prav to) in v bistvu je Silki edina, ki res tud zgleda sco (med onimi, ki ste bli zadnjic).

ker je tud asc sco, drugac ste pa dost zracne tud...

Pa pozornost, darilca... to je tud sco... da prinese kaj, nerad prazen pride, Valkira je ze zadnjic prinesla cd-je. x8Dx

:palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No jst se opravičujem, ker nisem pršla. mela sem reiki od 6ih do 8ih (vsaj nej bi mela), pol sem mislna pa pridt. No u glavnem se je pol vse to zavlekl do 8:45 (ker se moje blokade ne vdajo tako hitro), s tem da sem bla pol tok slabe volje, da je blo brezzveze, da bi pršla tja sam zamorit.

Lepo slišat da ste sem mele fajn, sej se pa drugič vidmo! x:Xx vsem skupaj

It's a dog eat dog world

Ja lahko prideš, sam bi kamelon spremenu barvo...

Nič hudga,....rdeče pa zelene, itak po difoltu ne maram! :vragec:

Drž se :palec:

silki, kako valkirino mat u kot spraviš....ej...dobra predstava bi bla to.... x:px

marsa...škoda res, da nisi prišla. se pa ziher še vidimo. men tko ni problem v lj prit če le utegnem.

joj....valkira, upam, da si bolje....in da bo današnji obisk zate uspešen... xsrcx

Ahoj, moram se javno pritožit (ponedeljkovo srečanje),

prvič, ker ni bilo Tine ......

Excusez-moi, je suis trés desolée... :sori: mela bad day.... naslednjič bom definitivno pršla... nisem hotela vseh zamorit, res ne...

Scio mi nihil scire

x:Dx ...tinal....več kot ne imamo vse zadnje čase nekakšne bed day-e....zgleda, da je to čist normalno.... x;)x ....ne sekiraj se drugič zarad slabga razpoloženja.... x;)x

x:Dx ...tinal....več kot ne imamo vse zadnje čase nekakšne bed day-e....zgleda, da je to čist normalno.... x;)x ....ne sekiraj se drugič zarad slabga razpoloženja.... x;)x

Ja sej vem, hvala Amis. xsrcx Sam že sama misel na to, da bi me kera vprašala, če je kej narobe, bi me vrglo iz tira... :C: See ya next time! x;)x

Scio mi nihil scire

treba je globoko dihat...

V teh 15 minutah, odkar je kle, sem že najmanj 50x slišala "srček babičin", "kok si zlat" in podobne... itak, da pride kao samo zarad njega sem k ga ljubi, jst sm pa :vragec: ... sam zakva pol že 5 minut poslušam, k se ga hoče na vsak način znebit... "pejt pogledat kaj mami dela", "a je že kava", "no zdej grem pa jst eno cigareto pokadit ti pejt pa k mamici".... xrolleyesx ...

x;)x

Pih,.....kavo postav v otroško sobo, .....sej ja nima cajta posebi spit,....pa ja ne bo za svojo navzočnost vnuka prikrajšala zarad kofeta,...kaka babi! :xx!:

Ti pa nehi godrnjat, pa ploščo obrni,....pa njen žargon uporabi,....jooooj mami a veš....ti vse veš,...no kako je s tem pa tem......pa neumorno drrrr drrrr o zdravi prehrani pa stročnicah ki se jih ne sme preveč prekuhavat......pa gluha za VSE drugo x^x

Ni blema... sej mi je vseskup že kar mal smešen... zdaj celo pije kavo z njem v naročju... sam ugotavlja, da bi mogu mal spat ker je tkooo zaspan... x:Dx xcivx

Ja ploščo sm pa obrnila... nič več ne godrnjam... in takrat ko ona ne zmore 2 stvari na enkrat (kava + vnuk), to jst izvedem z nasmeškom, pol pa kar nalepem to zmore... in seveda si to želi...

Fajn, da ti je smešen,...še premal... xDDx

Heh, nema spavanja.....ni na urniku......dokler se teb ne zdi x:px

Ni blema... sej mi je vseskup že kar mal smešen... zdaj celo pije kavo z njem v naročju... sam ugotavlja, da bi mogu mal spat ker je tkooo zaspan... x:Dx xcivx

Ja ploščo sm pa obrnila... nič več ne godrnjam... in takrat ko ona ne zmore 2 stvari na enkrat (kava + vnuk), to jst izvedem z nasmeškom, pol pa kar nalepem to zmore... in seveda si to želi...

evo bejba...tako se dela :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...