silki 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Pa kwa zdej Valkira,.....a mat še ni uspela kafeta spit,....madona a nimaš manjše šalce,...pa dej pust revico, da se mal sama vnuku posvet! (p.s. joke) Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Macona, Valkira men ne zgleda Dvojcek.. pac pa kardinalc, Kozorog, vendar sam po videzu - ima pa intenzivnost skorpije, pac, cveka... tko kot jaz, recimo (pa tud nisem dvojcek )....Saj je Škorpija, ker mi je zamerila, da je nikakor nisem mogla dati med Škorpije. Res, usedla sem se za mizo, takoj mi je padla v oči in sem si pač rekla dvojcy. Po obnašanju mi je res bila dvojcy, in tudi če sem jo natančneje pogledala in se mi je zdela po videzu Kozorog, sem si vtepla v glavo, da je dvojcy. Pa ni, kaj pol, zame je to pozabljeno, če mi je zamerila, pač ne morem pomagati, taka je. Vprašala sem , če ma mogoče Točko Duha v Dvojčku, pa je rekla, da ne, da jo ma v Škorpijonu. oona je pa rekla, da sem čisto Strelec in prav nič Lev. pa za mojega fanta je po sliki ugotovila, da je Bik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Ma Mačona,....Valkira se kr dobr drži,...... .....dobr da men nis rekla da sem dvojni "luftar"......tak sem sam tri kafete spila,.....ne vem kok bi jih sicer pojedla! Ma joke, bejba ne sekiri zarad tega no!!!Sicer pa mimogrede, men ti tud nis delvala nč deviško,....prej bi ti kake klešče zraven prisodla ma važen mi je blo to, da en prijeten simpaticus zraven sedi! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Tenkju! Klešče?! No way! Pa vsa tihcena sem bla tam zraven tebe. Heheh, tebi bi prisodila Škorpijona tako ali tako in nič drugega. Sam res, kaj si delaš z lasmi, da maš tako svilnate? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Saj je Škorpija, ker mi je zamerila, vem, sam to ti ni zarad skorpije. men je tud 1x neky. (no morda pa ne sam 1x ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ..... kaj si delaš z lasmi, da maš tako svilnate? eh, kaki naj bodo, ....če s take "podlage" ven lezejo! joke!Nič kej dosti ne počnem,..vsakodnevno izdatno krtačim pa enkrat na mesec lasno oblogo za par urcto je vse. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 par urc? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Spet sam nakladate. Valkira vidm uspešno prestala obisk. Ne dej se hudiču babjemu. Milo za sapun, pravm jest. Eh, men je pa vseen klinc, kako zgledam...al škorpijonsko, deviško al pa bosansko. Sam, da zgledam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 za pop.....kok se ti včas narežim Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 za pop.....kok se ti včas narežim Sam, počas nov tole več zastonj. Bom kr položnce začela po osih talat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Sam, počas nov tole več zastonj. Bom kr položnce začela po osih talat. eee,.....verjetn nis mislila skupnega računa odpret kaj pa obroki......al pa kr v naturalijah Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 eee,.....verjetn nis mislila skupnega računa odpret kaj pa obroki......al pa kr v naturalijah A ti bi men kr v naturalijah, a? Hm...nekam se mi mudi....dijo....zvizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 A ti bi men kr v naturalijah, a? Hm...nekam se mi mudi....dijo....zvizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz AAA,...od kdaj pa ne ješ več čokolade??? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 AAA,...od kdaj pa ne ješ več čokolade??? A si iz čokolade? Pol pa žiher. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ...bejbe...kje je danes luna..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 V strelcu...zato pa take kozle strelamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ah....aha...to je to...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 .......še par dni ja, ja,........pa dan samostojnosti in lunca v škorpiji,.....kako prikladno Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 sem prav šla pogledat na koledar (še zdej ne poznam teh praznikov "tanovih")...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 jutroooo bjebike! Silki, sem šla, nabavla, ene sestavine za tonik ni blo. tako, da grem danes še na Trubarjevo, pa bom tam nabavila. kar nepocen ta špas. ampak!!!!!!!! treba vse sprobat. lpm Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 kwa pa strelate kozle, škorpije... luna je v devici (glej prva stran LN) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Ja in če je?....a pol mormo abstinirat al kaj! :xx!: Dobro jutro vsem!!!! ......mmmmm sem spala ko polhek.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 jutroooo bjebike! Silki, sem šla, nabavla, ene sestavine za tonik ni blo. tako, da grem danes še na Trubarjevo, pa bom tam nabavila. kar nepocen ta špas. ampak!!!!!!!! treba vse sprobat. lpm Ja no, poceni res ni, vendar če upoštevaš za koliko časa "traja" je tudi cenovno zlo znosno.Javi, če boš dobila, oz.katerega nisi uspela dobit, da se najde ustrezni nadomestek.lp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Ja no, poceni res ni, vendar če upoštevaš za koliko časa "traja" je tudi cenovno zlo znosno.Javi, če boš dobila, oz.katerega nisi uspela dobit, da se najde ustrezni nadomestek.lpSaj se nč ne pritožujem. sem itak bla prpravljena dat tolarčke. ker me to tolk mori.ja, dodatno sestavino grem danes iskat....MIra Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Ja in če je?....a pol mormo abstinirat al kaj! :xx!: zakaj napad... saj sem samo podala informacijo, ker je bilo zgoraj kar nekaj navdušenih postov, kako je fajn, da je luna v strelcu eh, žlahta Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.