Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 to je pa res, ti Tihareka bregove še ni zalezla Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Zna čarat, začarat in očarat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ne...pa mi jih res ni ...pa naj bi bil moj idealni partner škorpjon...jz pa pojma nimam kakšni so... :o|o: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 hja, reku bi tko, PRIDEŠ NA VRSTO ŠE Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 O hvala Contesa...pomagalo,pomagalo Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Ne...pa mi jih res ni ...pa naj bi bil moj idealni partner sˇkorpjon...jz pa pojma nimam kaksˇni so... :o|o: tisti, ki najbolj krotki zgledajo, dokler jih v oci ne pogledas ali pa tisti tihi tipi... dokler se ne sprostijo, in RES povejo, kaj misliijo ceprav tole zadnje zna trajat oz. biti bolj komplicirano... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Poznam nekaj škorpijonk in zanje lahko rečem le to, da so zelo lepe Mislim, da se bo El Nino takoj strinjal z mano, a ne? Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Tinka :palec: Sem se kar narežala, ko sem tole brala Zanimivo je škorpijone poznat, ja, hehehe, so taka ekstra bitja, v vseh pogledih Chandra... moja najboljša prijateljica je škorpijonka... in kjub temu, da je malce bolj obilna, je to ženska, na kateri se ustavljajo oči... sam si pa noben zravn ne upa prit, ker je to preprosto prevelik energy-load zanje! Sicer njej to čisto ustreza in ja, Contess, škorpijoni... imajo iskrico, pravim temu jaz Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ja vsak škorpjonček ma svojo iskrico, ki se ji n oben ne more upret .... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Hm, tapravega Škorpijona nikoli ne spoznaš - dovolj dobro. Še vedno je tam zadaj nekaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 čista resnica. vedno presenčajo. in vedno imajo nekaj samo zase... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Hm, tapravega Škorpijona nikoli ne spoznaš - dovolj dobro. Še vedno je tam zadaj nekaj...A ni to podobno definiciji shizofrenika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Hm, tapravega Škorpijona nikoli ne spoznaš - dovolj dobro. Še vedno je tam zadaj nekaj...A ni to podobno definiciji shizofrenika Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Nastujte, nastujte najedat škorpijone, glih tak so živa bitja k vsa ostala srenja zodiakalnega kroga Itak je bez pomena, gura škorpijonček, al pa bikec! Na dolgi rok pa itak gremo vsi skozi vse! Med shizofreniki pa najdemo itak vse! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 lia a si ti tudi ena?ma saj ne najedamo, hvalimo, v bistvu.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 devicka morebiti Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ..,ampak škorpijon se ne sekira, tudi če mu kdo reče kako in kaj!Ko bi to zmogel, potem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 So potrdili stručkoti astrologi, škorpija! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 a taka nezna Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 en mičken se pa kdaj tud posekiramo... sam nečmo pokazat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 O Tinka, bilo pa prošlo.... nežnost mislim... kakor te življenje obrusi.....če ne ojekleniš...te pa pokopljejo.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 O Tinka, bilo pa prosˇlo.... nezˇnost mislim... kakor te zˇivljenje obrusi.....cˇe ne ojeklenisˇ...te pa pokopljejo.... ja vidim, da si kar obrusena dobro...te berem vcasih tamle v kamnih...hm...se malo zloscimo, pa bos pravi diamant! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Hm, tapravega Škorpijona nikoli ne spoznaš - dovolj dobro. Še vedno je tam zadaj nekaj...A ni to podobno definiciji shizofrenika Verjetno kar. (O tem tudi razmišlja tisti, ki živi s pravim Škorpijonom. Samo osebni zaimki se mu sčasoma malo sfuzlajo - "shizofrenik on, shizofrenik jaz, shizofrenik on, shizo..." vijuuu vijuuu pa tazeleni pridejo...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 same hude škorpjone poznate... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.