Amis 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Jao!.......a ličim na medvedka ...ne glih....sam mogoče bi te pa rad imel za medvedka... v vsakem primeru te je pa rahlo "posvojil".... ja Amis..........co je... men jo lastna kri dala za rojstni dan...mularija...menda je podobnost očitna med menoj in plišasto opico mulci majo dobre ideje ...očitno se super štekate o podobnosti pa ne morem komentirat....k zadnjič nisi prišla na srečanje..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 ...ne glih....sam mogoče bi te pa rad imel za medvedka... v vsakem primeru te je pa rahlo "posvojil".... mulci majo dobre ideje ...očitno se super štekate o podobnosti pa ne morem komentirat....k zadnjič nisi prišla na srečanje..... ..... al pa da bi te stisnu k seb k medvedka tazga iz otroštva kt smo ga vsi 1x mel..... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 al pa da bi te stisnu k seb k medvedka tazga iz otroštva kt smo ga vsi 1x mel..... Pajade,.....moj je že čist puklast pa prešit (efekt od stiskanja) Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Pajade,.....moj je že čist puklast pa prešit (efekt od stiskanja) no, saj, zato si pa nov'ga dobila..... da ga bos lahk ospet stiskala in puklilaaa Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 no, saj, zato si pa nov'ga dobila..... da ga bos lahk ospet stiskala in puklilaaa Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 ...dan za medvedke in medvedkanje..... .... .... hih....mene pa danes že spet pošiljajo sem in tja....pa še sinuse mam spet čist zabasane....če to ni za popenit.....celo zimo šit s tem.... dobra novica: imam odobren dopust.....višek ur mi je pa skenslu (baraba :xx!: )....no, hvala vsaj za dopust.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 OOO!.....super glede dopusta.....izkorista ga! mene pa ima, da bi en dan zjutrej odprla oči,....pomežikala....in se mirno zavlekla nazaj pod kovter do.....dokler bi mi pasal. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 OOO!.....super glede dopusta.....izkorista ga! mene pa ima, da bi en dan zjutrej odprla oči,....pomežikala....in se mirno zavlekla nazaj pod kovter do.....dokler bi mi pasal. joj, kolk sva na isti valovni...al pa da bi delala 4do največ 6 ur. ...... pa sevedaz najmanj tako plačo kot zdaj ... jaz mam tut danes 1/2 dneva dopusta in ob 12.00 zviznem Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 punce, se čist strinjam! ...itak smo narjeni za delat 4 ure.... ...kolk bi blo fajn. ves preostali čas pa namenit vsemu ostalemu kar nas veseli....silki, ideja super.....pa da je pol, ko oči odprem že vse spremenjeno v ustrezno novo pozicijo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 jaaaa, kolk bi bilo to fajn.4 urce, pa adijo......uffffffffffffffffffpo mojem smo prezgodnje za 200 let... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Amiska,......sčasoma se vse na svoje mesto postavi! Jest grem pa dons po službi mal žensko v men pocrkljat,....grem mal pošnofat za čipke. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 misoni....mi pripravvljamo teren za naslednjič ko pridemo spet sem.... silki.... valkira....na načrte in realizacijo.... by...zdej pa tud js letim....konc za danes..... jupiiiiiiiii.....pol mam pa dopust.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Evo mene,......sem ČEDNA ......skočila k frizerju se sfenat... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Evo mene,......sem ČEDNA ......skočila k frizerju se sfenat... uf...itak maš perfect čupo....kam češ še več.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 ...sej mi je že "dol" padla..... upam, da se imate praznično lepo, pa da počivate en malo,...mejčkite se Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 sicer ne vem, kaj je to praznično lepo....ampak paše ne it v službo pa kej doma nardit brez force in lepo na izi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 sicer ne vem, kaj je to praznično lepo....ampak paše ne it v službo pa kej doma nardit brez force in lepo na izi..... Se strinjam! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
japonka 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 evo, še ena škorpijonka!!!!!!! Citiraj Ne računaj na srečo; ne jemlji jo kot samoumevno. Srečo je treba negovati - kot rožo. Kujemo si jo sami - z lepimi mislimi in dobrim delovanjem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 evo, še ena škorpijonka!!!!!!! Nice tooth! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 evo, še ena škorpijonka!!!!!!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
japonka 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 kako pa bi jaz lahko izvedela kaj sem v podznaku? Citiraj Ne računaj na srečo; ne jemlji jo kot samoumevno. Srečo je treba negovati - kot rožo. Kujemo si jo sami - z lepimi mislimi in dobrim delovanjem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Santosssssss še si kle Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 kako pa bi jaz lahko izvedela kaj sem v podznaku?pojdi na sprednjo stran lunin.net in si izračunaj sama...tam ti vse piše, kako in kaj !!http://www.lunin.net/astrologija/index.php Santosssssss še si kleOčitno mi ne znese it od tod...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Santos Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Santos Helow,ma kaj ste me tolk pogrešal al kako !? Saj se je čutilo...zato sem spet med vami in želim tud ostat večno ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.