silki 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Dan! Srečkoti, vsi na dopustu zgleda,....jest pa pod nujno za pisalno,.....zakwa že?!...brrr raj bi bla doma! no mejčkite se.....čimlepš jasno. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Valkira! Ti kar pusti tisti moj text, ne ubadaj se z njim, ker sem pripravila eno boljšo stvar, vse moje variante pisave, hitro, počasno, vsega vraga, pisala brez pritiska, se en 10 krat podpisla. to ti prinesem naslednjič, ko se vidimo. zmenjeno? ker tista pisava res ni relevantna za analizo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Jz delam, pridna.... nism na dopustu! Valkira... I know how U feel.... mene tud psihično zdelajo teli prazniki.... še posebi family prazniki... Sej bo kmal mim... lahk se pa zmenimo za eno izredno SCO srečanje... sam da se zamotimo sej maš cifro! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Hehe škorpice, evo mene pika pik! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 haj...vidim, da ste žive zdrave...še ena članica je zraven...živjo japonka zasnežilo za pop*.....skrajno nenavadno za naše konce. me prav zanima, kako bo zgledalo zjutraj k mam za letat po trgovinah.....heh...to bo še pestro..... presenetljiv dan danes.....še kar naprej velja, da je brez smisla razlagat kakšnemu folku, ker očitno niso nagnjeni k razumevanju....imam pa eno ful pametno AB (armiranobetonsko) steno, ki bistveno hitrej skapira.....život ide dalje....in tako naprej.... (haj santos ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Hm...lahko bi rekla JEBEMTI LUNO V ŠKORPIJONU! Pa ne bom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 a danes je v sco?....hm....nisem še nič gledala tega....bila ves dan zasedena.....meni to večinoma paše in me ni nič zezalo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Škorpički moji.... kje mate želca? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Škorpički moji.... kje mate želca? med nogami Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 med nogami deeej nehi... a si ti tud škorpič ? al maš samo želo? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 jutroooooo še mal, še mal, pa bomo čez....... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Hojla pozdravljeni repki!...in tudi nerepki!Oona lepo da si se oglasila, .....že cajt a ne??? Hja, Santos navaja sam rezerven repek,.....mal je zmešu.... Amis,...a so vse AB pametne? to so tiste nosilne a ne?...k se jih ne sme podret?....men bi tud prov pršla.....menda je kaka pr naš bajt tud nosilna....bom mal potolkla kira ne zveni votlo...... Pikica, naj te luna v scorpiji ne zapelje preveč,.....pust mal čokolade še za drug let Valkira,....zdej maš zgotovljeno že celo strategijo mislim de! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Pikica bo naslednjič od mene dobila neky prav posebno lepega iz čokolade, ostali/e pa sam neky navadnega. Luna je že v Strelcu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Pikica bo naslednjič od mene dobila neky prav posebno lepega iz čokolade, ostali/e pa sam neky navadnega. Luna je že v Strelcu. A res? že?...madona se ji je mudil!! Pozdravljena "levinja" ,....a ti tud kuhaš čokolado?....k nisem Pikica s posebnim ne bo nič...ampak v tist "navaden" pa vseen lohka mal kofeta vsuješ! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 A res? že?...madona se ji je mudil!! Pozdravljena "levinja" ,....a ti tud kuhaš čokolado?....k nisem Pikica s posebnim ne bo nič...ampak v tist "navaden" pa vseen lohka mal kofeta vsuješ! hm, levinja v narekovajih? nekam sumljivo je to. zanč si pa rekla, da si misila da sem celo "neky s kleščami" lohk je tu kofi! čokolade ne kuham, meni jo oboževalci nosijo, je mma cele tone doma. je ne jem 1% tega, kar skonzumira Pikica. in vse tiste prijetne neškorpijce upam, dasem med njimi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 menda že sem (ne/prijetna) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Ups Valkira,.....dobro zelo dobro tole!! Mačona,....en tist mal grive pa res ni ovira! Hm....Amiska se pa z darilnimi vrečkami drsa! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 griva, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 Jp, strategija je popolna... upam, da bom lahko že čez kakšna 2 tedna poročala o prvem koraku (job)... ... neki dobre volje sem danes... taka fajterka ... mam filing, da vse zmorem, da lahko obvladam vsako situacijo in da lahko vse tiste, ki mi ne pašejo, pohodim... ... lupčka za moje škorpice in vse tiste prijetne neškorpijce to mi deli lepotica.... transformiraj.....ne sesuvaj v prah.....ne zapiraj vrat na tesno za seboj....ne ubijaj...tu si zato , da siješ kot sonce, da iz blata delaš zlato .... morana že itak dela svoje na vsakem koraku Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 sej sem vedla...sej sem vedla...ni blo zdravo v tole temo pokukat....en stavek napišete, noter pa morje vseh mogočih neverbalnih informacij....ma sej pravim, to sam sco lohk nardijo.... pr nas je sneg!...le kakšnega smajlija nej prpopam tle? ima to pluse in minuse.... valkira celo strategijo.... ....fouš....sicer pa: bravo, mala! jutri sem hotla v lj...zdej pa ta sneg....tu mač! pol planov za darilca bo treba spremenit....štala. ne sesuvam v prah in ne ubijam, sam se nič bolš ne počutim od tega šajnanja.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 deeej nehi... a si ti tud škorpič ? al maš samo želo? V Ascendentu, jap ! Silki,nič zamešal...že vem kaj govorim !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 sej sem vedla...sej sem vedla...ni blo zdravo v tole temo pokukat....en stavek napišete, noter pa morje vseh mogočih neverbalnih informacij....ma sej pravim, to sam sco lohk nardijo.... pr nas je sneg!...le kakšnega smajlija nej prpopam tle? ima to pluse in minuse.... valkira celo strategijo.... ....fouš....sicer pa: bravo, mala! jutri sem hotla v lj...zdej pa ta sneg....tu mač! pol planov za darilca bo treba spremenit....štala. ne sesuvam v prah in ne ubijam, sam se nič bolš ne počutim od tega šajnanja.... seveda si vedla! škoda da lj odpade,....bi te s kafetom omavžala! ...glede šajnanja.....čas še temeljito sesuje in.....sam pusti mu da oddela svoje.....dovolj da mu samo smernice delovanja postaviš! V Ascendentu, jap ! Silki,nič zamešal...že vem kaj govorim !! jap z ascedentom si lepo pojasnil! (z ozirom, da je torej en "prikrit", torej razumljivo da težko zamenjaš!) Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 U, kaj slišim? Da bom čokoljat dobila? Kdaj se dobimo? Jutro vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 če boš pridna, boš dobila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 če boš pridna, boš dobila. Eh, pol pa nč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.