Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Dan!

Srečkoti, vsi na dopustu zgleda,....jest pa pod nujno za pisalno,.....zakwa že?!...brrr raj bi bla doma! :sori:

no mejčkite se.....čimlepš jasno.

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona

Valkira!

Ti kar pusti tisti moj text, ne ubadaj se z njim, ker sem pripravila eno boljšo stvar, vse moje variante pisave, hitro, počasno, vsega vraga, pisala brez pritiska, se en 10 krat podpisla. to ti prinesem naslednjič, ko se vidimo. x:)x x;)x zmenjeno? x:)x ker tista pisava res ni relevantna za analizo. xrolleyesx

Jz delam, pridna.... x:Dx nism na dopustu! x^x

Valkira... I know how U feel.... :sori: mene tud psihično zdelajo teli prazniki.... še posebi family prazniki... :C:

Sej bo kmal mim... lahk se pa zmenimo za eno izredno SCO srečanje... sam da se zamotimo x;)x sej maš cifro!

Scio mi nihil scire

haj...vidim, da ste žive zdrave...še ena članica je zraven...živjo japonka

zasnežilo za pop*.....skrajno nenavadno za naše konce. me prav zanima, kako bo zgledalo zjutraj k mam za letat po trgovinah.....heh...to bo še pestro.....

presenetljiv dan danes.....še kar naprej velja, da je brez smisla razlagat kakšnemu folku, ker očitno niso nagnjeni k razumevanju....imam pa eno ful pametno AB (armiranobetonsko) steno, ki bistveno hitrej skapira.....život ide dalje....in tako naprej....

xsrcx

(haj santos :palec: )

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

a danes je v sco?....hm....nisem še nič gledala tega....bila ves dan zasedena.....meni to večinoma paše in me ni nič zezalo....

Hojla pozdravljeni repki!

...in tudi nerepki!

Oona lepo da si se oglasila, .....že cajt a ne??? xDDx

Hja, Santos navaja sam rezerven repek,.....mal je zmešu.... x^x

Amis,...a so vse AB pametne? to so tiste nosilne a ne?...k se jih ne sme podret?....men bi tud prov pršla.....menda je kaka pr naš bajt tud nosilna....bom mal potolkla kira ne zveni votlo...... :sick:

Pikica, naj te luna v scorpiji ne zapelje preveč,.....pust mal čokolade še za drug let x:Dx

Valkira,....zdej maš zgotovljeno že celo strategijo mislim de! :palec:

xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Guest mačona

Pikica bo naslednjič od mene dobila neky prav posebno lepega iz čokolade, ostali/e pa sam neky navadnega. x:Dx

Luna je že v Strelcu. xDDx x;)x

Pikica bo naslednjič od mene dobila neky prav posebno lepega iz čokolade, ostali/e pa sam neky navadnega. x:Dx

Luna je že v Strelcu. xDDx x;)x

A res? že?...madona se ji je mudil!! x:Dx

Pozdravljena "levinja" xDDx ,....a ti tud kuhaš čokolado?....k nisem Pikica s posebnim ne bo nič...ampak v tist "navaden" pa vseen lohka mal kofeta vsuješ! x:px

Guest mačona
A res? že?...madona se ji je mudil!! x:Dx

Pozdravljena "levinja" xDDx ,....a ti tud kuhaš čokolado?....k nisem Pikica s posebnim ne bo nič...ampak v tist "navaden" pa vseen lohka mal kofeta vsuješ! x:px

hm, levinja v narekovajih? xrolleyesx nekam sumljivo je to. x:Dx zanč si pa rekla, da si misila da sem celo "neky s kleščami" x:Dx

lohk je tu kofi! x:)x :palec:

čokolade ne kuham, meni jo oboževalci nosijo, je mma cele tone doma. je ne jem 1% tega, kar skonzumira Pikica. x:Dx :inocent:

in vse tiste prijetne neškorpijce x:Xx

upam, dasem med njimi. :inocent: x;)x

Ups Valkira,.....dobro zelo dobro tole!! :palec:

Mačona,....en tist mal grive pa res ni ovira! xDDx

Hm....Amiska se pa z darilnimi vrečkami drsa! xDDx

Jp, strategija je popolna... upam, da bom lahko že čez kakšna 2 tedna poročala o prvem koraku (job)... xcrossfingx

... neki dobre volje sem danes... taka fajterka :inocent: ... mam filing, da vse zmorem, da lahko obvladam vsako situacijo in da lahko vse tiste, ki mi ne pašejo, pohodim... x^x x8Dx

... lupčka za moje škorpice x:Xx in vse tiste prijetne neškorpijce x:Xx

x:Dx :palec: to mi deli lepotica....

transformiraj.....ne sesuvaj v prah.....ne zapiraj vrat na tesno za seboj....ne ubijaj...tu si zato , da siješ kot sonce, da iz blata delaš zlato xsrcx ....

morana že itak dela svoje na vsakem koraku xrolleyesx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

sej sem vedla...sej sem vedla...ni blo zdravo v tole temo pokukat....en stavek napišete, noter pa morje vseh mogočih neverbalnih informacij....ma sej pravim, to sam sco lohk nardijo.... :vragec:

pr nas je sneg!...le kakšnega smajlija nej prpopam tle? ima to pluse in minuse....

valkira celo strategijo.... :eek: :inocent: ....fouš....sicer pa: bravo, mala!

jutri sem hotla v lj...zdej pa ta sneg....tu mač! pol planov za darilca bo treba spremenit....štala.

ne sesuvam v prah in ne ubijam, sam se nič bolš ne počutim od tega šajnanja....

deeej nehi... x:px x:Dx a si ti tud škorpič ? al maš samo želo? x8Dx

V Ascendentu, jap ! :vragec: x:Dx

Silki,

nič zamešal...že vem kaj govorim !! x:Dx x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

sej sem vedla...sej sem vedla...ni blo zdravo v tole temo pokukat....en stavek napišete, noter pa morje vseh mogočih neverbalnih informacij....ma sej pravim, to sam sco lohk nardijo.... :vragec:

pr nas je sneg!...le kakšnega smajlija nej prpopam tle? ima to pluse in minuse....

valkira celo strategijo.... :eek: :inocent: ....fouš....sicer pa: bravo, mala!

jutri sem hotla v lj...zdej pa ta sneg....tu mač! pol planov za darilca bo treba spremenit....štala.

ne sesuvam v prah in ne ubijam, sam se nič bolš ne počutim od tega šajnanja....

seveda si vedla! :palec:

škoda da lj odpade,....bi te s kafetom omavžala! xDDx

...glede šajnanja.....čas še temeljito sesuje in.....sam pusti mu da oddela svoje.....dovolj da mu samo smernice delovanja postaviš! x:px

V Ascendentu, jap ! :vragec: x:Dx

Silki,

nič zamešal...že vem kaj govorim !! x:Dx x;)x

x:Dx

jap z ascedentom si lepo pojasnil! xDDx

(z ozirom, da je torej en "prikrit", torej razumljivo da težko zamenjaš!) x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...