Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Guest mačona

sej dobiš, ker si glih Pikica. x;)x x:Dx

Kva se kle ena korupcija dogaja... Dej Piki pa ja ne boš bla za eno čokolado pridna... jst še za 3 ne bi bla... x;)x Mačona, boš mogla pa kej boljšga ponudit x:Dx

skromost je lepa čednost. x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Valkira,.....kwa nej pa komentiram???........čokolado??? :sick:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Guest mačona
govorila sem o korupciji (za pridnost)... ne o skromnosti... xrolleyesx x;)x x:Dx

moj namen ni korupcija. če mi je kdo extra simpatičen, pač ... x:Dx x;)x

Sej veš, da ne znam bit pridna. :inocent:

:onfire: Kok si ti kul, mačona! :palec: x:Dx

xyesx x;)x

Ne voliš, ti čokoljad? x;)x

ne baš,.... x^x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Amis se je pa kar v kučno domačico prelevila... nima cajta za nas k tko zagrizeno pomiva, pere, sesa, kuha in peče... x;)x x:Dx

x:Dx aha,......sam mam feeling, da na mizo ne bodo postreženi kaki piškotki s čokolado obliti,.....prej tole xsurprisex ....not pa TOLE :bomb: :bomb: :bomb:

Noge sm si že zdepilirala, zdej pa pod pajzko ps še khm, khm. :inocent:

Sam mal plešm zdele še, k mam tok fajno musko! Sekaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! x:px x:o)x x^x

x:Dx

no sej zdej si pa že fertik,.....z obraznim puhkom vred, a ne? xDDx

x:Dx

no sej zdej si pa že fertik,.....z obraznim puhkom vred, a ne? xDDx

Ne, ne. še hrbet pa ritka sta ostala, pa ne vidm dobr... :inocent: x:Dx

Drgač pa še kr densam....počas se umirjam, pa bom šla pod tuš in še ostalo spedenat, pol grem pa kr enga na ulci pobrat in ga dol počt. x:px Da nov šla spedenanost v nič. :lol: :inocent: xnckrivx

Ne, ne. še hrbet pa ritka sta ostala, pa ne vidm dobr... :inocent: x:Dx

Drgač pa še kr densam....počas se umirjam, pa bom šla pod tuš in še ostalo spedenat, pol grem pa kr enga na ulci pobrat in ga dol počt. x:px Da nov šla spedenanost v nič. :lol: :inocent: xnckrivx

x:Dx x:Dx x:Dx

....no sej zdej si pa tud s tem fertik.....zdepilirana, hormoni porihtan,.......zdej greš lohka pa........hm,....brat?.....a ne prej morš še čokolado dokrajčit! xDDx

Pogrešam še ostale "škorpijonke"... Kje ste... Aiwa, Misioni, Tinal, Lia, Marsa, Oona, Lejka, Liu in vse ostale "škorpijonke", katere nisem napisala... pa ful enih škorpijonk je na forumu, v svojo temo nič ne javljajo...

Ooooooooooo tukej sm, draga moja! x:Dx x:Xx Sam zdej pa grem! x:Dx konc šihta za letos!

P.S. Kdaj po novem letu lahko kej pričakujemo srečanje škorpij? x:)x

Scio mi nihil scire

x:Dx x:Dx x:Dx

....no sej zdej si pa tud s tem fertik.....zdepilirana, hormoni porihtan,.......zdej greš lohka pa........hm,....brat?.....a ne prej morš še čokolado dokrajčit! xDDx

A nisi prej dobr prebrala, kaj sm napisala...ma, kakšna čokolada al pa knjiga...na ulco, po kašnga voljnega desca...mislm, da tole zdele neb smew bit problem, k je itak veseli december in so vsi že cel mesc pod dozo... x:o)x

haj banada škorpjonska.... x:Dx

sej doma je še hujš k u službi...res mi ne znese do računalnika....nobenga mira....zdej moram darilca pošlihtat

sam sem res pekla piškote....frendica pomagala, ker drgač se ne bi k temu spravla....ma nimam potrpljenja za to....mi je čist tumač :vragec:

sam da ste ok bejbe.... xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:Dx :palec: pajade....da nau ...veš de bo....

xcivx še zmeraj je nucal...masažica, oblogica na fejs.....krepčilne kardiovaskularne vaje inu nasmeh na usta :palec:

vsaki nuca...tud če ni sco x;)x

*

x^x da mi naute fauš...peglam pa perem ,,,pa pucam u nulo...da bo vsaj za novega leta dan kolikor toliko popucan pa svetleč in sijoč in dišeče xrolleyesx mrbit se pa kaj obdrži čez cel let.....

sanja svinja kukuruz x:o)x včasih si zaželim sobico v domu upokojencev.....z all inclusiv čiščenje, postrežba in pedikura v postelji x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

oooo madonca..... :wOOt: ....liuška, ne se čist pretegnit :O:

preveč dela škodi!

o ostalih stvareh bom pa čist tiho, ker......ahm...eh...jh....brezveze..... x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...