Amis 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 no, lepo.....ker je blo u tej temi že čist vse zaprašeno.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 oooo madonca..... ....liuška, ne se čist pretegnit točno to....kot da nisn nič delala...razsuli peso po hladilniku....iz bunkerja prnesli sneg beri belo nesnago direkt u vežo.....čokoljad razmazali po sedežni....in razsuli piškotne drobtine po stopnicah..... grem na aromaterapijo, sivka pomirja , upam kopalnico imaaaaaaaaa Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 oooooo...to je blo pa čist tumač!......sej sem vedla, da preveč čisščenja škodi....ker se pol ziher kej zgodi.....vse, ki vas ima, da bi se ubadali s čiščenjem: naj vas čim prej mine....k pol je še hujš.... je sivka prijela? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Joj, mene more primt pucanje. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 vidiš kakšno srečo maš..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 sem raj en štamperle...sivka ni hotla zagrabit če se ne bo svetilo, smo pa vsaj kaj najdli, kar smo že dolgo pogrešali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 sem raj en štamperle...sivka ni hotla zagrabit če se ne bo svetilo, smo pa vsaj kaj najdli, kar smo že dolgo pogrešali no...vsaj nekaj...da ni blo čist zaman....men se sicer nč tacga ni zgodilo....sam glih razmišljam, če bi en ccr si napravla.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ja ti si to lahko privoščiš...k si cel let glancala za batmenom.... jst jih pa prvajam na ordnung in discipline pa se jih nič ne prime.....pol pa morm enkrat na let krtačo v roke vzet da odluščim kar so opleskali *sicer bom pa zdaj še en štamperle pol mi bo pa itak vseeno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 vsem repkom v ilegali in tud tistim, ki niso.....mejte se skrajno fajn....in naj vam pluton stoji ob strani..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ....sam kje jih najdeš.... ...tale smeško je fenomenalen lupčke vsem.... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Sam res hej Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 valkira je res carica s temi smeški.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 Valkira pa ti si kraljica ove noči...... bemu, jst bi položila na srce vsem scorpiam, naj vsaka sebe rihta, druge pa per mir psti.....pa de mela celo leto kej delat na lička.... kaj mi dela borovnička Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 valkira je res carica s temi smeški.... Punca me tolk nasmeje z njenimi posti, da oh in sploh ! na lička.... kaj mi dela borovnička Kaj mi dela ta vinček ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ha ha ha...kaj ste dobri.... prejle igrala biljard....lepo imam namen začeti leto.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 hik....še prej morm tigra UDOMAČIT :xx!: bulšit :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 zapakiraj ga, pa ga pošlji k meni...sem gih na volji za dresuro..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ---------- Valkira pa ti si kraljica ove noči......bemu, jst bi položila na srce vsem scorpiam, naj vsaka sebe rihta, druge pa per mir psti.....pa de mela celo leto kej delat na lička.... kaj mi dela borovnička Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 šit...a da še tle ne bi smela nč komentirat....liaaaaaaa....kaj mi delaššššššš..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 no sej...itak ne vem, če bi pr meni kakšna prepoved kej dost zalegla.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Moje dame, moji gospodje (tko prav en slinast skravžljan spiker na enem radiu)... mal bo trebe spet zalaufat svoje gobčke, ker dvojči so se že kar dobr ogrel... čeprav, če dobro pomisli: "Kva me briga"... no ampak vseen... ...heh, dvojcki smo od bozicka dobil nove skornje in... these boots are made for walking and that's just what they'll do, one of these days these boots are gonna walk all over you! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 uuuu madonca.....kakšne obljube...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Škorpijke dobeeeer daaan!...in vse kar čte v 06,....kar nočete je itak ostal v 05 (vsaj v glavi ziher, če dejansko še ne) .....pa upam, da ste ok Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ooo...glej jo,bejbo.....tud tebi vse lepo v 2006! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.