Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

oooo madonca..... :wOOt: ....liuška, ne se čist pretegnit :O:

:palec: :o|o: točno to....kot da nisn nič delala...razsuli peso po hladilniku....iz bunkerja prnesli sneg beri belo nesnago direkt u vežo.....čokoljad razmazali po sedežni....in razsuli piškotne drobtine po stopnicah.....

xrolleyesx grem na aromaterapijo, sivka pomirja , upam x;)x

kopalnico imaaaaaaaaa :fool: xzobkox xsingx xsingx xsingx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

oooooo...to je blo pa čist tumač!......sej sem vedla, da preveč čisščenja škodi....ker se pol ziher kej zgodi.....vse, ki vas ima, da bi se ubadali s čiščenjem: naj vas čim prej mine....k pol je še hujš.... x:Dx x:o)x

je sivka prijela?

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:px sem raj en štamperle...sivka ni hotla zagrabit x;)x

x^x če se ne bo svetilo, smo pa vsaj kaj najdli, kar smo že dolgo pogrešali x;)x x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:px sem raj en štamperle...sivka ni hotla zagrabit x;)x

x^x če se ne bo svetilo, smo pa vsaj kaj najdli, kar smo že dolgo pogrešali x;)x x:o)x

no...vsaj nekaj...da ni blo čist zaman....men se sicer nč tacga ni zgodilo....sam glih razmišljam, če bi en ccr si napravla.... x:px

:vragec: ja ti si to lahko privoščiš...k si cel let glancala za batmenom....

x^x xcivx xrolleyesx jst jih pa prvajam na ordnung in discipline pa se jih nič ne prime.....pol pa morm enkrat na let krtačo v roke vzet x:o)x da odluščim kar so opleskali :madpro:

*

sicer bom pa zdaj še en štamperle pol mi bo pa itak vseeno x;)x

vsem repkom v ilegali in tud tistim, ki niso.....mejte se skrajno fajn....in naj vam pluton stoji ob strani..... x:Xx

xsrcx :vtz: xsrcx

x;)x

:eek: x:Dx :palec: Valkira pa ti si kraljica ove noči......

bemu, jst bi položila na srce vsem scorpiam, naj vsaka sebe rihta, druge pa per mir psti.....pa de mela celo leto kej delat x:Dx x;)x

x:Xx na lička....

kaj mi dela borovnička x:o)x

valkira je res carica s temi smeški.... x:Dx :palec:

Punca me tolk nasmeje z njenimi posti, da oh in sploh ! x:Dx

Kaj mi dela ta vinček ! x:Ix x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

xcivx

----------

:eek: x:Dx :palec: Valkira pa ti si kraljica ove noči......

bemu, jst bi položila na srce vsem scorpiam, naj vsaka sebe rihta, druge pa per mir psti.....pa de mela celo leto kej delat x:Dx x;)x

šit...a da še tle ne bi smela nč komentirat....liaaaaaaa....kaj mi delaššššššš..... :O:

Moje dame, moji gospodje (tko prav en slinast skravžljan spiker na enem radiu)... mal bo trebe spet zalaufat svoje gobčke, ker dvojči so se že kar dobr ogrel... čeprav, če dobro pomisli: "Kva me briga"... no ampak vseen... xcivx xcivx xcivx

...heh, dvojcki smo od bozicka dobil nove skornje in... xsingx these boots are made for walking and that's just what they'll do, one of these days these boots are gonna walk all over you! :vragec: x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Škorpijke dobeeeer daaan!

...in vse kar čte v 06,....kar nočete je itak ostal v 05 (vsaj v glavi ziher, če dejansko še ne) :palec:

.....pa upam, da ste ok

xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...