silki 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Thanks! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Eh, čemu popravljat,.....napiši kot ti "sede" in pusti!....al pa sam smajlije popi,....bomo že vedl! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 no sej gre viš Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ne kremži se...še zmer bolš to, kot nič.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ...na realizacijo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ......eee, Valkira, kaj pa telovadiš, da porabiš sam 8 minut,.....jeb....jest dnevno (skor no dnevno) rabim celo uro!? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 quikije? kwa pa je to? ..pa sam 8minut? hm,....a deluje?...no sej jest tud jogiram(skor vsak dan) pa ponucam celo uro, ampak priznam, da mi paše. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Tudi jaz se moram izboljšat in začet spet bolj redno jogo vadit. Ups, vidim, da sem v škorpijah. Moram bežat. eee, ne ga no lomt! tle si še tanajbl "varna",....sploh če je o jogi govora... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 haha, zakaj? a zakaj?....aaa ni to očitno? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ... tuki je yoga zone... ooommm.... ...................................................brez meja Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 OMM ja . Se bom morala poboljšat, ker drugače bom pozabila, kako to sploh gre. Tedni so že mimo odkar sem nazadnje naredila kakšne vaje, ne samo dnevi. Fuj. Jao Mystica, sej ni mišljeno samo kite raztezat,........tud psiho...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Lubčki škorpiči .... pa lubice škorpjonske... enga mastnga za bolj gladko leto 2006 ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ojla, oona...sem se glih včeraj nate spomnila....tud tebi vse lepo v 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ojla, bejbi....jutroooo.... (mi ne odpre linka....zdej sem pa še naprej radovedna ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 link mi odpre, vendar mi ne naloži strani....ja, no....ni kaj..... uf, js bom v lj 14ega.....dvakrat zaporedoma bo pa mal prehuda...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 jutro, dan, vsem vse naj naj v 2006 16. meni ne sfolga. povezavo sem lahko odprla... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Jutroooo! Valkira,...thanks za "osvežitev" spomina kdaj pa naslednja lekcija? Uh....kofeeee! da se k seb spravim,......tud "lekcije" ne pomagajo! :xx!: Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 No, a pol si ti lahko vidla video ... zgleda, da je to sam za tiste k "hočjo" vidit Vidla?.....seveda sem navkljub zapanosti vidla! Heh, al pa mogoče "prepoznala" kwa sem vidla! Hočjo al pa nočjo,......pozabljajo, da nikoli ne veš, kdaj ti kej prov pride,.....next lekcija??? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...škoda, da tok mal moških jogira,....lohk bi se mal zamislil nad omejenostjo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Madona si jim dala dela Valkira,......sem mislila, da si bodo sam osvežile........hm pa mrk v detajle...........a sej sco perfekcionizem...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 No, a pol si ti lahko vidla video ... zgleda, da je to sam za tiste k "hočjo" vidit ooooo...višek nesramnosti ...že itak mi net dela počasi ko polž...že ene dva dni....pol pa sploh ne more naložit..... valkira, nič skrivnostnega....14ega grem gledat ženske.com.....in pridem prej v lj....kar pomeni, da mam nekaj časa za druženje..... silki....eno virtualno: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ... kaj misliš, da so se čist poglobile, a... študirajo do onemoglosti... .....obnemogle??....ah kje pa.......bodo prej "vzorci" obnemogl... .....hja Amiska,.....no sej ma tud počasnost neta svojo prednst,...... saj veš kje si.... ....in thanks za kofeee! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ne sam res...500 let mi odpira stran al pa pošilja post...ma za pop*.... aha....vudla unit2...pa to je po mejlih krožilo že novembra enkrat.... definitivno vzorci prej obnemorejo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 definitivno vzorci prej obnemorejo.... itak ..... ....po ta novem,.....hm,....sam mal premišljujem........ah nič Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.