Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...ne preveč premišljevat....js tko nisem v delovanju.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Evolucija ......kako resnično ...a premišljevanje? ah nič, no......sam dodala sem neko "zahtevo"......in future Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 3x hura za evolucijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 horoskop ... verjetno že videno, ampak vseeno... ....še ne videno Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Dober dan! Vidim, da ste že v čvekalnem elementu! Meni 16. ustreza, tudi 14. po moje... tko da se kar odločite.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Dons bo pa zgleda dž! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Dons bo pa zgleda dž! Baje da bo sneg :OO!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ke to? A u Lublan? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Baje da bo sneg :OO!: A res??? fino! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ne...samo pr tebi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 http://www.arso.gov.si/podro~cja/vreme_in_...ki/napoved.html Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Da vs nou zamedl! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Da vs nou zamedl! Too late! mene že mede Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Men bi pa pasal mal snežnega naletavanja.....zvečer mam jogo.....bi kr šlo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 uf...men bi pa zelo odgovarjalo, če bi zimo ukinili...popolnoma in dokončno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Zima je kr fina sploh na smučišču u dobri družbi! Pa mal saune in jakuzija after Nije da se bunim! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...pih...sauna je edina lepa reč kar se zime tiče..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 uf...men bi pa zelo odgovarjalo, če bi zimo ukinili...popolnoma in dokončno.....Se strinjam delno... lahk 2x na zimo zapade mal snega, pol pa mir... brez kaosa na cest, pa pretiranega mraza- se pravi ne pod 0°C! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...pih...sauna je edina lepa reč kar se zime tiče..... Anje a jakuzi pa nej? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Od kdaj sta pa sauna, predvsem pa jakuzi vezana sam na zimski čas? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Sej nista, če maš doma, maš skoz porihtan! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Anje a jakuzi pa nej? ma ja...saj je ok...sam ni glih, da bi me impresioniral.... silki, sej ni...sam je pa res, da je bistveno bolje pozimi, ko je mraz, se spokat v savno....poleti ni tolk fajn....sem sprobala....sam je čist tu mač....vsaj meni.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 :xx!: ...včasih tudi narava vabi..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 aja...sori...sam to je druge vrste savna pol....oz. vsaj efekti so cca taki.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Narauna sauna! Kaj je dobro nej slabo! Narauno z naravo z roko u rok! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.