Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 recimo, ja..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 .....bolš k turška Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 hm......sej ne morš verjet..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 hm......sej ne morš verjet..... ...a da ne?....jeb.....če bo Valkira še naprej UNIT-ke gor v študijo metala,...hm bo prvo pitanjce naslednjemu ljubavniku s kiro fizkulturo se ukvarja.....če ni joge.....eeeee briši! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ker ni joge tud kamasutra šepa! pr men je oboje pa nč ne šepa¨! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 kako je že blo tisto s šepanjem..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Matr, sn pozabu Me boš spomnla? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ma ne...pustila te bom v nevednosti..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...škoda,.....sem firbčna,....ne glede sama šepanja,...bl vzroka Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Kaka si zdej bom pa joku Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...škoda,.....sem firbčna,....ne glede sama šepanja,...bl vzroka ha ha ha ha ha...kaj sem se narežala...sem vedla, da boš skužila..... tripl....solze so menda dobre za oči....pa ne boš rabu očal nosit.... čeprou ne vem, zakaj js pol tolk dobro vidim..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ha ha ha ha ha...kaj sem se narežala...sem vedla, da boš skužila..... tripl....solze so menda dobre za oči....pa ne boš rabu očal nosit.... čeprou ne vem, zakaj js pol tolk dobro vidim..... Kok si kruta,ha? Ja, ja sumliv tole, d tok dobr vidš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Kok si kruta,ha? Ja, ja sumliv tole, d tok dobr vidš! sej ne vidi tok dober ji ni treba.....pr vseh ostalih intuitivnih čutilih ...sco pač,....pih Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 aha...a to me rešuje.....k od solz to zihr ni..... silki Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 aha...a to me rešuje.....k od solz to zihr ni..... silki ...ne ni, je premejhna površina pucanja,.... so verjetn bl druge "pore" na udaru... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...res bo treba u savno....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ti v savno,....jest pa noge za vrat metat (jogo mislim, da nau pomote) Valkira?.....pa sej nas ne bo konc,...kje so unit 3,4,5,6,7,...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Jst sn pa u kumisiji! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 To pa nou šlo skoz! Lohk sn glavn igrauc, pa brez skrbi boš ti poskrbela da nou šlo u nč, bo na ta prav mest špricnl! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...dej, poskrbi za osiromašene... tiste s pomanjkanjem B vitamina... jst vsako jutro jem kvas... Pol ti ga nau treba! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ne raj u Playboyu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 jst sm še zmeri pr Unit 1... je tko dobr... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Mojstr dela vajo Oona! Rabš pomoč? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 jutrooo...če ste vsi tolk telovadli včeraj...pol dans vse še spi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 o, jutro predragi božji sel...... ....tudi danes kakšna oznanila..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.