Ksantipa007 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Ker ni joge tud kamasutra šepa! pr men je oboje pa nč ne šepa¨! Uhuhuuhu , bratec in joga.....zanimiva kombinacija! Cel žur. Ja šepaš samo ti, ko si kaj nategneš. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Jutrček!!! .....iščem kaka oznanila.....hm, a dons jih ni.....no ja škoda,....smo sami seb prepuščen.... Ste se natelovadile bejbe??....jest tud še od včer čist "pretegnjena" A izpit pr 1 in 2???,.....madona Valkira,....a se ti ne zdi, da mava z Amisko pa tooook dolgoleten staž prakticiranja, da nedvomno lahko samo zaključni izpit delava.......a magisterij ni predviden??? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 mogoče maš pa prav... sam znanje je treba osvežit, ga uporabljat... jst sm tut včasih nemščino obladala, zdej se pa po nemško komaj da predstavim... Sej si vidla, da se je triple neki štulu... pol sm mu pa mogla dat eno funkcijo (kamerman) Dej raj povej, če si vidla ta video vidla video!.....me ne čudi, da je prešaltu na igro..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Morm bit u centru dogajanja, stranske vloge me ne intereserajo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Neee?......men je zgledala prlično "aktivna"...no ja Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ne morem komentirat, k mi ne odpre filmčka......sam kej hudga že ne zamujam.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ne morem komentirat, k mi ne odpre filmčka......sam kej hudga že ne zamujam.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 nč sekirat.....ne se bat, da ti bo "lekcija ušla" Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 itak zmer veljajo sam tiste lekcije v 3d...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Definitivno je pa kamerman tamle bolj luštkan kot igralc (mal Cruisu podoben, na hitr ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 pa še res je Amis.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 škoda da ni Brosnanu....se bl očesu prileže Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ja ja... dej se tolažt... ziher si kar lase puliš od firbca... ??...je kr tih......Valkira a ji opišemo no,.....k ji tok računalnik nagaja p.s.a bi ti??? please k maš bolš položenga merkurja? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 pupe...nč ne bo...moj računalnik ima svoje fore in nobene softverske podpore za takele filme zgleda.....zihr pa nč tazga, kar na svetu še ne bi blo videno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ...ma dej no Amiska.....glih Valkiro fehtam, da ti verbalno pošlje,....za ziher......pa to tud tvoj računalnik podpira......al se bojiš, da bo pr opisu tud to "dol" padl Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ...ma dej no Amiska.....glih Valkiro fehtam, da ti verbalno pošlje,....za ziher......pa to tud tvoj računalnik podpira......al se bojiš, da bo pr opisu tud to "dol" padl ....mogoče pa res.....se cel računalniški sistem sesuje....sej to ne bi blo tolk slabo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ....mogoče pa res.....se cel računalniški sistem sesuje....sej to ne bi blo tolk slabo.... ....bi ostal brez delovnega orodja.....nice.......eh kaj nardijo.....eh... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 dan bejbe.sam o lekcijah debatirate, kaj pa srečanje? al sem kaj falila? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Za ostale ne vem, men ne znese ta termin,.....mam žurko...sinovo polnoletnost Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Oila skorpije Z mickno zamudo no SRECNO 2006 Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 tud tebi, bejba!!!!! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 No skorpije zdej pa še vam en koš lupčkov Aja pa srečnga pa zdravga, pa sploh vse naj naj Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ja a si ti doma?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ja a si ti doma?! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.