Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

Hm, tapravega Škorpijona nikoli ne spoznaš - dovolj dobro. Še vedno je tam zadaj nekaj...

A ni to podobno definiciji shizofrenika x?x :eek: x:Dx

Verjetno kar.

x:)x

(O tem tudi razmišlja tisti, ki živi s pravim Škorpijonom. Samo osebni zaimki se mu sčasoma malo sfuzlajo - "shizofrenik on, shizofrenik jaz, shizofrenik on, shizo..." vijuuu vijuuu pa tazeleni pridejo...)

:vragec:

Kakemu škorpijonu se pa ob devici al kakem strelcu, ta zeleni prkažejo :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

Tinka sem se tudi vprašala,ampak škorpijon se ne sekira, tudi če mu kdo reče kako in kaj! x;)x  Tako, da mora biti Lia nekaj nežnejšega! x:Xx  x:Dx

Hja Oven v asc ;) :D hehe

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

življenje s škorpijonom shizofrenično :eek: :eek: :eek: x:o)x :vragec: x:px ...ta je pa dobra...počasi se mi dozdeva, da imaš kje v bližini eno škorpijonko x:Dx x:o)x x;)x

...sem pa razmišljala o nečem drugem...po vseh pravilih , teorijah ali kar že, je vedno in povsod vse v nas...vsi + in vsi - kar si jih sploh moremo zamisliti...torej, iz tega zornega kota ni noben škorpijon nič drugačen od neke tehtnice npr. ...mogoče gre samo za različen pristop do nekaterih stvari...mogoče se lažje spuščamo v svoje globine in tudi v temo, mogoče nas je manj strah videti tudi tisti strašni in grozlivi del, ki nas sestavlja kot človeška bitja, vsakega od nas...in tako najbrž nehote v podoben proces potisnemo tudi druge, že samo s tem, da smo taki kakršni pač smo...in enako vplivajo drugi na nas s tem kar so...

...in tako gre ta svet dalje...tudi s tem, da se slej ko prej soočimo z lastno norostjo x:Dx x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

O Tinka, bilo pa prosˇlo.... nezˇnost mislim... kakor te zˇivljenje obrusi.....cˇe ne ojeklenisˇ...te pa pokopljejo....

x:Dx  :vragec:  :O:

ja vidim, da si kar obrusena dobro...te berem vcasih tamle v kamnih...

hm...se malo zloscimo, pa bos pravi diamant! x;)x

Tinka..ti si pa tak naravni biser.... x:)x

Taka kakršna si , lepo siješ!

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

xg:Dx  xg:Dx  xg:Dx  xg:Dx  xg:Dx  xg:Dx

same hude škorpjone poznate...

dobr da js poznam same pridkane....

pomoje sam ne zna folk ravnat s temi zvercami....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Čakte, če zdaj prav zastopim, ste se kar nad Škorpijončke spravli, nad te mile živalce x:Ix

Včasih jim kar zavidam tisto vso intenzivnost, strastnost, ki trmasto doseže vse do konca po njihovo, izjemna moč.

En ščepec bi ga potrebovala danes, da bi do konca preštudirala to goro pred sabo, potem pa se moja Devica zatakne ob vsak detalj...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

...sem pa razmišljala o nečem drugem...po vseh pravilih , teorijah ali kar že, je vedno in povsod vse v nas...vsi + in vsi - kar si jih sploh moremo zamisliti...torej, iz tega zornega kota ni noben škorpijon nič drugačen od neke tehtnice npr.   ...mogoče gre samo za različen pristop do nekaterih stvari...mogoče se lažje spuščamo v svoje globine in tudi v temo, mogoče nas je manj strah videti tudi tisti strašni in grozlivi del, ki nas sestavlja kot človeška bitja, vsakega od nas...in tako najbrž nehote v podoben proces potisnemo tudi druge, že samo s tem, da smo taki kakršni pač smo...in enako vplivajo drugi na nas s tem kar so...

Koncno en pameten post v tej temi (ma, mi je bilo tezko to napisati, glede na to, da sem tuji jaz dosti napisal v tej temi :eek: x:Dx )

Nic ni crno belo, nic ni dokoncno determinirano.

Okolje v katerem posameznik zivi , najbolj vpliva nanj (v pozitivnem in negativnem smislu.

Skorpijoni...sami junaki...neusmiljeni..trdi...neizprosni...doma pa potem sami gledajo Lesie se vraca pa jocejo zraven kot otroci :eek: x:Dx

Hotel sem povedati...no, kar pac sem.

Pa malo samokritike nikoli ne skodi..kako ze gre tista pesem od Psihomotopop...Osecam se haj, mozak baj baj :vio:

P.S. Tisto z Lesie se vraca je bila sala, da si ne bo kdo prevec k srcu jemal (pa skorpijoni imajo tako kamen na tistem mestu...vsaj po vasih besedah :eek: x:o)x )

xg:Dx  xg:Dx  xg:Dx  xg:Dx  xg:Dx  xg:Dx

nino, u bistvu je tole še najbolj točno x:Dx ...ne znajo x;)x

Jao Contesa, men se kr megli k device okol mene skačejo, tok so popredalčkane, da se iz svojih predalčkov vun ne vidijo.Izza svojih skladišč, sploh ne vidijo ne dreves in ne sonca....

Jao Contesa , strelci so šele hudi, sekajo in letajo amo tamo, ki pade, pade ...enkrat tu, jutr tam, najraj vsepovsod, pa nikjer ornk.

Znanka je devica in ma sina škorpijona.....Reva kr, lase pul zraven njega...men je pa ta mal ful cool, bister in vidi v daljavo...una ga pa skoz v glavo.

P.s. Pa ja, da mam izkušnje, sej sm že dolg na svet. Od vsega kar ste napisali o škorpijonih globoko čutim na svoji koži sam to...al ljudem full sedem, al pa majo alergijo name (like El Nino-skoz nekaj vame skače pa prha, da se kar iskri,je reku zadnjič, da je kr depro padu, pa sva sam par stavkov zamenala, eko eni drugi pa v ekstazo...)

xg:Dx  xg:Dx  xg:Dx  xg:Dx  xg:Dx  xg:Dx

nino, u bistvu je tole še najbolj točno x:Dx ...ne znajo x;)x

hehe se popravljam same lumpkane ;)

no ampak z eno (Lia) pa res ne znam... čist me nekam vrže... heh, preveč ma podoben horoskop meni pol se pa ne zastopiva...

Ah dajte no... sem bila tud razočarana, ko sem videla, da imam Devico v asc, a ne mi rečt Lia in El Nino nimata nič v Devici? Ne verjamem...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Ah dajte no... sem bila tud razočarana, ko sem videla, da imam Devico v asc, a ne mi rečt Lia in El Nino nimata nič v Devici? Ne verjamem...

Jaz nič x:Dx razen arabske točke fortune! x8Dx

hm ka mam js v devici? :D no pa dajmo pogledat ah ne ne bom v tole temo grem tja pod devico.....

ojla kroko, sem šele zdaj vidla tvoj post...ja...hm...mogoče se kdaj delamo taf ne glede na to ali smo v tistem trenutku res ali ne...in mogoče se delamo, da imamo kamen namesto srca...vendar je tako, toliko kot je močno izražena neka naša lastnost, tako močno je tudi njeno nasprotje... x;)x ...vprašanje je le, koliko se hočemo pokazati...

...saj veš, trši kot je oklep, mehkejša je sredina...

x:)x x;)x x:)x

Upam da s ta glavno znaš  x:Dx  x;)x

nvem to pa kr njo vprašaj.... :inocent: vsaj pridkana je in teži mi ne... v tem pogledu obvaladam je najboljša.... ;)

še enkrat reč da me obladaš pa boš vidu hudiča... :vragec: x:Dx

madonca... sej mam luno v ribah.... sam še zmer je neki škorpje v men, tko da si me nehte tle podajat... in me obladovat... vas bom vse.... po riti!!! x;)x x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...