Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

A vesta kaj!...tovrstno "padanje" v dotično že nekoč zapuščeno naročje se imenuje pa "uničenje nasprotnika na obroke" ......sicer pa dobra taktika ni kej :palec: x^x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

Hojla bejbe, kaj mislite pa za ta konec tedna?,.....a bo "pester"......hm, luna še v čustveno jamrajočem rakcu pa petek 13. tik pred polno luno,.... xideax

x8Dx ni problema...pr nas je petek 13 tega tik pred polno luno vsak dan x^x

:vragec: itak...najjači ostaju x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Doooobro jutro!! :U:

Jest tud zgodna danes,...uh kok bi še dremala :U:

Ježeš Amiska, kaj je pa s tvojo frizurco??? :sori: a je spet burja?

Doooobro jutro!! :U:

Jest tud zgodna danes,...uh kok bi še dremala :U:

Ježeš Amiska, kaj je pa s tvojo frizurco??? :sori: a je spet burja?

OOO Marsa je napoved spisala,....grem pošpegat xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx ...jp....burja....sem se režala naglas....namreč tud u 3d zgleda čist tako.....

verjetno je to tista varianta, ko punce pravijo, da je za obvezen dopust.... x:Dx x:Dx x:Dx

napoved?....grem gledat.....zvizzzzzzz....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx ...jp....burja....sem se režala naglas....namreč tud u 3d zgleda čist tako..... x:Dx x:Dx x:Dx

....u madonca......mraz pa namest želeja kajne? xDDx

Hojla Lui!

...upam, da si vsaj ti dons mal mn skuštrana xDDx

Hehe silki razmrsana sem cist x:Dx samo to zarad postle, k sem kako uro nazaj ustala in se mi se ni dal frizure popeglat x:Dx ...... pocutje je pa :palec: , tako da ni panike za kak preplah x;)x

a ma kdo kej pojma o paintshopu?!

Uspeh je drznim zagotovljen!

Ježeš, a komi iz postle si zlezla,.....prow maš,.....sam mal sem ti pa fovš :palec:

Eh, če si sam od postle razmršena ni panike,.......Amiska jih nekam brezuspešno tlač,.......men pa tud figa razpada na vseh koncih,....mam občutek da mi je lobanja "premejhna", pa se lasje reveži prilagajajo kokr se pač znajo x^x

jah pa ves kako zgodej sem sla vcerej spat :eek: abnormalno zame (19:30), pa spala do 10:15 x:Dx Dobr dobr....

ampak tale izjava, da je lobanja premajhna je pa carska x:Dx , si morm zapomnt, da bom lahk naprej prodajala x:o)x Aja in zakaj mas tak obcutek - prevec informacij in vsega v glavi al kaj?!

amiska se sploh ne ubada prav preveč s frizuro....štrli v vse smeri in je po naravi supersonična.... :frog:

ko se pa ne morem več u špegu pogledat....grem pa k frizerju.....pa sem spet na cca 3 cm.... xsurprisex

sam si pa prou predstavljam silki s skuštrano figo.....a sodelavci so še živi al napol v nezavesti.?....jim je treba lončke podstavit pod brade.... x:Dx

jah pa ves kako zgodej sem sla vcerej spat :eek: abnormalno zame (19:30), pa spala do 10:15 x:Dx Dobr dobr....

ampak tale izjava, da je lobanja premajhna je pa carska x:Dx , si morm zapomnt, da bom lahk naprej prodajala x:o)x Aja in zakaj mas tak obcutek - prevec informacij in vsega v glavi al kaj?!

Uh, torej si si napolnila baterije,...super! :palec:

Glede občutka,.....ma lufta oz praznega hoda v glav mam še dost,....sam je par atmosfer viška x^x

Uh, torej si si napolnila baterije,...super! :palec:

Glede občutka,.....ma lufta oz praznega hoda v glav mam še dost,....sam je par atmosfer viška x^x

ajoj dober da sem na varnostni razdalji x:o)x ......

huh ceprow ma moja mamica (skorpijoncica) dans tud pomojem okrog 20 atmosfer prevec prtiska v glav x:Dx :vragec: xrolleyesx Kar pa definitivno NI dobr :wOOt:

xDDx xDDx

..frizer pa na 3 cm,...hm kaka bi bla jest takimi s špičkami ??:shsh:

okolica....heh bom kr lončnice podstavla....če bo treba xDDx

xDDx xDDx

..frizer pa na 3 cm,...hm kaka bi bla jest takimi s špičkami ??:shsh:

okolica....heh bom kr lončnice podstavla....če bo treba xDDx

hm....bognedaj...sej mogoče bi bla čist ok...sam maš tako fenomenalno čupo, da bi blo več kot škoda.... :palec:

Hm, pol pa nič s tistimi 3 cm x:Dx

....ampak sem pa ta štos enkrat nardila.....mislim da hm l93 al pa kak let kasnej,......sem šla frendi za poročno pričo,....pa seveda zjutri si k frizerju lase "spet",.....pa sedim pred polno škatlo sponkic pa gledam v kotu frizeraja plakat, gor pa bejba z luštno ne vem če ne 2 cm frizuro......pa jest že ene 50 sponk v grivi pa še kr gledam tist na 2cm......pa v hipu.....sponke ven pa zahtevam da me postriže točn tko,...ježeš panika......sploh si ni upala,......ma ziher me je ene 2 uri strigla.....najprej do ramen....pa vprašanje če sem ziher......pa dalje nekje do konc čeljusti.....pol pa šele zares.........no in prropotam dam namest s speto košaro z 2cm špičkami,......tamau je na vratih obstal, me skor za legitimacijo vprašu.......partnerska polovica je pa izgubu dar govora totalno (mislim da ne prej ne pol ne tok)......no ja, spet so zrastl,....na laske mislim..... x^x

silki, ta je bla pa huda!...js sicer čist verjamem, da si bla ok tud tako.....sam si pa mislim, da je folk ostal brez teksta.....in kolk časa potem ni govoril?

silki, ta je bla pa huda!....... kolk časa potem ni govoril?

ja,....sem pozabla oment malenkost,.....namreč da sem bla istočasno rdečalaska.... :sori:

mam pa slikce!! x:Dx

(mi jih ni uspel skurt)

..hja kok cajta je bil pa komunikacijski mrk se pa ne spomnem,....... x:Dx

Hojla bambine, kako?:o|o:

Hojla bejba!

...sej viš, kak že?...razčupano menda xDDx

ja,....sem pozabla oment malenkost,.....namreč da sem bla istočasno rdečalaska.... :sori:

mam pa slikce!! x:Dx

(mi jih ni uspel skurt)

..hja kok cajta je bil pa komunikacijski mrk se pa ne spomnem,....... x:Dx

:eek: ...te fotke bi pa rada vidla!!!

dan za razčupanost..... x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...