Amis 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 ziher se bo kdo javil, da nardi namest tebe.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Juutro zaspanci Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Jaaa! Pa kaj dogaja!! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Kako stran ni bla dosegljiva?!Nimam pojma, da ni bla, .... ...a s kej bolj zdej?....sam ikonco maš pa res .... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 UF,....bravo vsem sodelujočim Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Long time no see!!! Valkira je sicer mislila, da celih 12 ur al kolk ni delal LN. ampak jaz pa tud recem long time no see, ker me ze neky cajta ni blo tle, pa se dons nekam sco pocutim, pa sem se prsla mal pofockat. mi ga kar vztrajno pripisujejo, pa tko.... kar sem, no, ipak, nimam kaj (that's my nature ). sem 'vmes' ze mal ribja bila bolj, nekak bolj v lebdece plavajocih stosih, no zdaj sem pa spet 'nasa'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 OOOO,..Marsa welcome back! .....bla pogrešana,....že cajt,...spet mal tega sco feelinga a ne? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 oj sem pozabila, da sem zdaj 'spet aktivna' v sco. jp, ne saj je skoz ta sco v igri, sam... saj ves.... mam tko; joj se dobr da mam kaj sco, drugace bi cist sam plavala in tko s temi ribami, sam po drugi strani pa se dobr da mam vse te ribe, ker sicer bi bil pa res schtraufenpacht. tko da, itak, saj sem ze 100x rekla, to je men pac najblizja energija, NIKJER se tolk ne najdem, od majhnega v bistvu. zadnjic je bil frend po dolgem cajtu pr nas, sco, pa vedno znova vidim, pa kolk se mamo to za zment vedno! kot da ne bi nic vmes minil oz. kot da bi bli vmes skoz na zvezi. pa jaz ne vzdrzujem blazno stikov, grem dalje pa tko, no zanimivo je to, da vsi, ki jih poznam ze dolg in mam se vedno stik, so al sco al pa asc vsaj al pa luno, pravzaprav kar brez izjeme. vcas sem se tud v dvojckih kaj nasla, zdaj pa od zracnih nekak bolj vodnarjevske energije zaznavam, no saj to sem jih itak, ker je pluton na vrh skupaj z uranom, pa je tako ta uranovski moment vedno prisoten.. neptunovski pa se tud prepleta, kajti je pa na asc, tako da je vse povezano pr men. blagor teb ko mas luno v ovnu, men vseen fali morda mal ognja.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Ja te čist štekam tole......zna bit res schraufen.....ojej kako že,....ah sej veš! Čeprav veš znam bit včas do sebe tko hm,...mazohistično ,...ma ne....."globinsko ubijalska",.......mrbit me res tale lunca v ovnu rešuje, al kot si enkrat rekla strelček (mars),......k "padem not" mal poždim,....pol se pa tok nateram (šport) na mejo....pa sem spet "in".... Valkira če te tok zebe, pejt se raj namakat v vročo kopel, se boš bolj pregrela. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 aja saj res, mas se mars v strelcu! pih, jaz mam pa se tega v ribah. ampak saj mars mi kar pase v ribah, pa luna, pa ajde tud merkur, saj bluzim tud, pa ceprav sem prodorna pa znam bit ostra, vse vse... sam sonce, osebnosti... te pa pac nimam ribje, nekak, no... nikol nisem bla v tem smislu ribja.. ze od majhnega sem bla tak punckast fantek. skratka, kot da sem doma, ko sem s kakim sco, kot da mam spegu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 ne niti ne, to mas od kozoroga, strelc ni maratonc, kozorog pa.tko v splosnem, strelc ma tud bolj eksplozivne energije, pa mal razprsene, no ce je tolk mocen kozu pa sco, potem ni tolk izrazito to.ampak za sport je vsekakor gud, clo RABIS ga. zanimiv, ker sem ti hotla glih predlagat da ce te zebe, pejt 10 pocepov nardit. je pa minus 12, kako te ne bo zeblo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 dankaj pa pomeni, če ga imamo v levu? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Ja sej,....jest mam tak špegu kr doma pr malih,.....no če uranovca spustim Mah sem najprej mislila geni, vzgoja pa to,.....sam ni to vedno to,......vsaj način ko "not" padeta,.....način "čustvenga pucanja" v seb.......jeb čudno isto.....pa tist feeling razumevanja brez besed.....na daljavo... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 a mars Misoni?odvisno kdo ga ma, zate je dbest, ko si zlo zracna skorpija, ti da vec energije, zagona, pa odlocenost tudi, da kaj nardis, sicer zna tvoj asc (pa tud luna) zlo prevladat, najverjetneje cincas in vse, no zarad tega marsa pa se lazje spravis v eksn.tud dejansko fizicno energijo ti daje.vendar zna pa bit tud len tak mars.... vendar ko se zazhene, pa je velik sposoben, tud hudih naporov, ki pa jih sicer ne mara prevec.ker recimo mars v kozlu pa prav mara napore. Ja saj to Silki...Mislim z L., dbest frendico (13.11. ), pa kot da bi ne vem no, totalna povezava, kot pravis, pa kar z vecino no.... en frend mi je hodil risat programe ob polnoci iz stirke , sem mu natocila en pircek, pa mi je narisal, mami sem rekla ja nc, to je pac treba.In sem mela program, vedno super frenda, bila nic kolkrat pr njem, blazno nad prijateljstvo hecno posebno...pa nisem vedla, kaj je po horoskopu, pa ga ze zdaj 1x nekje srecam, pa za stos vprasam, me je prav zanimal, pravi skorpijon. pol sem se z nekom v MAXIJU (x!x ) spoznala cakajoc v vrsti, sva se prec zapricala in nekaj cajta skup okol bluzila..ga srecam pred parimi leti, pa pravim saj res, kaj si pa ti?pravi sco. enkrat sem nekoga spoznala na enih uradih () in smo vec ur cakal, nakar sva z modelom se total rolala okol in se clo k svoji babici me je peljal predstavit. kasnej zvedla, da sco.. mislim ful je teh zgodb odbitih s sco. al se rolamo po hvaru, naletimo na uvalo, ki je kakih 12 km s ceste, cestica pa ni cesta, pac pa nek skalnat makadam, grozno, divjina takorekoc.in res, 'dol' ni zive duse, sami smo bli ves dan...se narola en model, prisede, se prec zapricamo, prec ko da se poznamo 100 let - tip riba, luna v sco (sem kasnej doma preverila), drugac pa dalmatinc, ki dela v nemciji.pa sam on je bil tam. nadalje - pridemo na scedro, otok nasprot hvara, ki so gor 3 bivalni sklopi, oz. clo sam take gostilnice, nas je peljal tedanji gazda, ker so njegovi sorodniki.no na konc se je izkazal, da ima nas gostitelj na scedru r.d. 30.10., kot mitja. letos pridemo na peljesac, vprasamo za plejs, prva oseba s katero govorimo, ima tetoviranega svco in ga vprasam a ste sco, pravi ja, druga oseba, s katero se zapricamo in smo pol clo veckrat se druzili , pa je bila tud sco. tko da, mi ne ginejo v lajfu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 a mars?odvisno kdo ga ma, zate je dbest, ko si zlo zracna skorpija, ti da vec energije, zagona, pa odlocenost tudi, da kaj nardis, sicer zna tvoj asc (pa tud luna) zlo prevladat, najverjetneje cincas in vse, no zarad tega marsa pa se lazje spravis v eksn.tud dejansko fizicno energijo ti daje.vendar zna pa bit tud len tak mars.... vendar ko se zazhene, pa je velik sposoben, tud hudih naporov, ki pa jih sicer ne mara prevec.ker recimo mars v kozlu pa prav mara napore. je tako nekako ja....cincanje cincanje... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Marsa, huh hudo tole,.....pa čist "razumljiv" a ne? pih, da ti ne ginejo v lifu?,......še dobr,.....si skoz med "svojimi" v dobri družbi! Hm bi se kr strinjala ja, mars v strelcu začetna eksplozivnost........sam tist da psiha natera telo čez meje in vzdrži, brezpogojno in na optimumu,.pa pr tem celo uživaško zadoščenje,...kjub bolečemu odporu telesa,.....pa verjetn le ne bo strelc, vsaj zdi se mi tko. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 hvala ... sam v bistvu nevem če sem glih vztrajna... mogoče tko v ozadju, ker na koncu vse speljem do konca... sam tist začetni zagon me pa kmal mine... pa vmes mal zavegetiram... pa se spet napsihiram za akcijo... nevem, če je kera stvar k bi me skos držala... me prime pa me mine... Valkira, skoda ker ne. sem vidla tvoj chart, 'bi morala' (saj vem da se zoprn slis) vec iz sebe potegnit, mas vecji potencial, zdaj tvoja ustvarjalnost morda malo... hm... 'spi'.ne vem kaj te omejuje, mas morda kak tak aspekt, morda pa si sam v nekaksni osebnostni vatki zdaj v temle obdobju.torej, SKODA bi blo, ce ne bi vztrajnosti bolj furala, mas dobre moznosti drugac... jaz tebe tko vidim, da nisi se cist ti. mas se kaj za nardit jaz mislim, upam da bos sledila sebi. je tako nekako ja....cincanje cincanje...ti si zlo zracna, pa se nekega raka mas tud nekje al kaj ze, sicer mas tehtnico in dvojcka.... teb tud ne bi falil mal vec skorpijonske odlocnosti, teb se mi zdi drugo prevladuje... si mors rect, konc, dost, gremo! Marsa, huh hudo tole,.....pa čist "razumljiv" a ne? pih, da ti ne ginejo v lifu?,......še dobr,.....si skoz med "svojimi" v dobri družbi! Hm bi se kr strinjala ja, mars v strelcu začetna eksplozivnost........sam tist da psiha natera telo čez meje in vzdrži, brezpogojno in na optimumu,.pa pr tem celo uživaško zadoščenje,...kjub bolečemu odporu telesa,.....pa verjetn le ne bo strelc, vsaj zdi se mi tko. res je, ja, v dobri druzbi sem pa zmer, mam mal frendov, sam tiste D. ja seveda, sam to je pa sco, saj mas se asc!!saj ti si od videnih skorpij tule najbolj sco, ravno zato, pa se micken dodatek tale zarad lune marsovske. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 ti si zlo zracna, pa se nekega raka mas tud nekje al kaj ze, sicer mas tehtnico in dvojcka.... teb tud ne bi falil mal vec skorpijonske odlocnosti, teb se mi zdi drugo prevladuje... si mors rect, konc, dost, gremo! ja luno v raku mam. ne moreš verjet.... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 saj res ja, sam ti tehtnica dost tolce ven pa dvojcek, sam pol si pa najbrz asc dvojcek, v tehtnici pa mas recimo venero, ker sem ziher da jo mas (pa tud ker se ti zlo vid, najbolj, poleg dvojckov, na prvi pogled vsaj), ker ce bi bla asc, pol pa onega dvojcka nimam kam vtaknit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 če smo gli pri astro debatah...zakaj je dvojčevska luna za sco problematična? ....mars pa tud js u strelcu... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 zato ker gre za inkonjunkcijo, kar pa pomeni da nimata cisto nic skupnega, ti dve energiji in ju je zato tud pr seb tolk tezje hendlat, sploh ker gre za ego in custva (sonce, luna), je to vcas problem usklajevat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 saj res ja, sam ti tehtnica dost tolce ven pa dvojcek, sam pol si pa najbrz asc dvojcek, v tehtnici pa mas recimo venero, ker sem ziher da jo mas (pa tud ker se ti zlo vid, najbolj, poleg dvojckov, na prvi pogled vsaj), ker ce bi bla asc, pol pa onega dvojcka nimam kam vtaknit. ja, asc dvojček, venera tehtnica, pluton tehtnicca, merkur scorpia, mars lev, jupiter Rak, saturn Lev, Uran SCO, neptun strelec. Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 zato ker gre za inkonjunkcijo, kar pa pomeni da nimata cisto nic skupnega, ti dve energiji in ju je zato tud pr seb tolk tezje hendlat, sploh ker gre za ego in custva (sonce, luna), je to vcas problem usklajevat. ah, ja.....hm...in kaj se lohk s tem nardi?..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Ah veš kaj Misoni, te vsaj ne "obtožjo" da si neusmiljeno perfect,....... :xx!: Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 no, da ne bom že petič al kolkič po vrsti pozabla.....jetrnica helou!.....ikonca je pa res mega! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.