Amis 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 ugotavljam, da smo v tej temi nekam nevarno dobre volje in u formi, glede na predviden nebesni bal....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 se mi zdi, da v tej temi ni atoma (ce je kaj manjsega naj mi ostali ,ki to vejo, ne zamerijo) prostora za slabo voljo. tukaj grejo v promet samo kobasice in zenf....nc žolčnih zadev.....to me veseli. lahko bi stran prekrstili v "vesela stran" LN... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 pucak pucak amis! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 joj kok je dobr stemplje pritiskat a ne!bomf! pak! ck! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 heh Amiska zakaj pa tist "nevarno" dobre volje....... itak se mi zdi da kr skor vedno sovpada "štala gor" "coolsko dol" ....a misliš, da mal previdnosti ne škodje? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 pucak pucak amis! veš kaj...tolk bi bla vesela, da bi tako ostalo.....mogoče me bo misel na razstavo peljala srečno čez predvideni kaos....... Bejbe čaw... grem se še mal učit, pa v "šolo"... pa še enga... uradniškega fajn študiraj!!!!...mam še zmer tisto stran in pol za napisat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 .....mogoče me bo misel na razstavo peljala srečno čez predvideni kaos.......opa!!! to pa itak!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 heh Amiska zakaj pa tist "nevarno" dobre volje....... itak se mi zdi da kr skor vedno sovpada "štala gor" "coolsko dol" ....a misliš, da mal previdnosti ne škodje? jp....iz gole previdnosti....ker bi blo super, da bi ostalo vsaj tako dobro razpoloženje, kot je zdej....al pa bolš... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 jp....iz gole previdnosti....ker bi blo super, da bi ostalo vsaj tako dobro razpoloženje, kot je zdej....al pa bolš... ja drži,...torej vsaj tko...pa mam feeling da bo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Beybike, kak ste? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 super , k tebe vidmo kak pa ti kaj...se dobro držiš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Seve k pridm vs pogledat se mi začnejo kr sline cedit! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 dost čvekavi smo...to drži....nekam nam merkur ven seka, pa kar je še takih reči ...pa tle se počutimo ful dobro in domače ....jeternica, tis pa zgodnja, vidim.... kdo kaj čara...... jutro polne lune vsem..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Amis jutro, raj kr grem sn žalostn dans! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 ja zakaj si pa žalosten3x.... ....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 uf, valkira....en velik pobož na gobček.... glej, da bo nadaljevanje boljše! jeternica, če bi blo čudno sam zadnje dni, bi blo zlo ok..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Juuutrček! ...malo bi še spala,.....no nič novega zadnje čase,.....kofetek bil dober,....zaenkrat nič drastično novega,....pa sej je šele jutro.Juj Valkira,....mal se pomirki no!Amiska v kondiciji vidim Jeternica mal lepo poglej tist svoj pc,....pa mogoče bo bolj dovzeten Triplček, ma ne no depra pa to,.....zunej je life! sej bo! no tko!zaenkrat! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 haj, silki! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Haj bejba,...kaj posebnega dogaja dons? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 sem napisala v dnevniku...kuža umrl....pa plac za razstavo grem pogledat danes....nekaj žalostnih in nekaj veselih danes.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 Ojej žal mi je za kužija Že ko ga za svojega vzameš, veš da ga boš izgubil, preživel,....pa vendar je hudo ko do tega pride,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 hvala punce..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 oj bejbe. amis, dons se lohk spet sem focknem. sva se nekaj 'prerekala' vcer z mitjo, pa sem jaz cist stvarno govorila pa tko, pa je cist popizdil in rekel, da sikam. in pol se res nekak zalotim, da pravzaprav pa res sikam... kar tko vmes mal izleti. pa FUL ne maram ocitanja in ne maram ocitat, pa se zalotim, da nekaj v faco mecem, tko, izpod, ck, ena besedica recimo sam, se vem ne, ton, pravi mitja, men se zdi pa vse normalno in me resnicno preseneti... pol pa secknem, pa vidim, da ma prav.to je tud moja mama govorila, da kaksna sem.....in jaz to cist resno in hladno, kot stroj, besede letijo iz mene sam, ampak ne val besed... cist mal kaj recem in vmes cekete se zraven, sik sik.. ocitno... saj to vidim lohk pol, se prav ok, sam mal je odstekano, da sploh opazim ne, ko to pocnem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Hojla, sam pokukam,......pa mrk Uj, Marsa ja tole "prerekanje".......hm, sej jest tud čist stvarno pa na krat govorim...tko pač direkt,...ne z doooolgimi besedami pa naokol,....tko pač direkt......povem kar mislim.....pih,...tud dobim nazaj, kao provociraš,....obtožuješ sam namiguješ........ma ne vem, da je glih treba polurni monolog da šteknejo brez užaljenosti kar češ povedat,.....heh smo mel mi tud ...... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 kwa je zdej bejbike? a se kej hmal spet kej vidmo? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.