Amis 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 jutroooooooo....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ooo, valkira.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Juuuuutrček!! Zment kaj?!,...ne morem še razmišljat,...je še prezgodi,......kofiiii! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Uh Amiska,...nate se pa da vedno zanest,.....thanks že deluje.....thanks za šalčko.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 vidim, da ste preživele polno luno...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 vidim, da ste preživele polno luno...... eh,....mala šala,....sej za nas sprašuješ a ne? ...drugi pa,....pa,......eh, malo težje Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 jp...za vas sprašujem....brezveze se ubadat z drugimi.... nekam škrte besede danes na lnf....sem šla gledat....luna v levu....kar ne bi smel bit razlog....merkur v kozorogu, bi pa lahko bil faktor....sam k ne vem, kolk časa se merkur zadržuje v posameznem znamenju... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Hm, Valkira,...kaj naj rečem,.....še ena......mene tud "neki" prjemlje,....pa ne glih depra,.....ampak tko me ima, da bi se mal "na not spustila" pa mal tm ždela,.....ma ziher mam kej za premlet........pa nč kej bliz si ne pustim......bomo vidl Amis, a misliš, da je merkur v kozlu kriv za redkobesednost?,...no sej je tud Venera v kozlu!Jest pa mislim, da je bl kriv za to ljubki Neptun v vodnarju,......totalno ne ve kaj bi,..........pa ga tud jupiter v scorpiji ne more prpravt da bi se kam zmigu Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 vidim, da ste preživele polno luno...... Jz sm jo lih komi... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ah....a še venera...ja pol pa nč čudnega...pa še zima je zapovrh...itak vse mrzlo, ledeno, zamrznjeno....brrrrr....sva se prej s frendico režali....sem rekla, da me zebe...pa pravi: ti maš mraz v duši....pa jo pogledam, pa pravi da ne mrzle duše in da čist loči razliko.... ...evo, kaj nardi zima....še duša zamrzne. valkira in tinal....pobož Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Amiska, da te zebe bo že držalo, da je kriv zato mraz v duši,.....ampak za slednje pa nikakor ne zima,...v takem stanju "dušo" tud polet "zebe",.......en tok, da veš,..sčasoma jo je treba malo pogret Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Bejbe, a veste da bomo mele stotko? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ... a misliš 200tko ... bogi dvojčki, pa tko se mučjo, da bi nas ujel ...pa sem res na njih pomislila...... ....smiljo se mi pa glih ne ...ne vem sicer kdaj merkur prleze v dvojčke,...ampak mislim, da jim ne bo kej dost nucal :xx!: Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ...pa sem res na njih pomislila...... ....smiljo se mi pa glih ne ...ne vem sicer kdaj merkur prleze v dvojčke,...ampak mislim, da jim ne bo kej dost nucal :xx!: ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Sem si prebrala modro misel,......me asocira glih na tole zgoraj opisano stanje pr sco.... Citiram:Razvajamo tiste, za katere nimamo časa (habe) ......pih,....jest torej že neki časa izdatno razvajam Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Amiska, da te zebe bo že držalo, da je kriv zato mraz v duši,.....ampak za slednje pa nikakor ne zima,...v takem stanju "dušo" tud polet "zebe",.......en tok, da veš,..sčasoma jo je treba malo pogret ako ne grija ljubav, može te grijat ono što mrziš danes sm razpaljena k ekonom pisker..... ne zebe me spljoh duša mi pobjegla ma kok je fino če te en fajn razkuri, pol vsaj veš da si živ samo da mi pride keri blizi sa brezpogojnim sprejemanjem...mrš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ako ne grija ljubav, može te grijat ono što mrziš danes sm razpaljena k ekonom pisker..... ne zebe me spljoh duša mi pobjegla ma kok je fino če te en fajn razkuri, pol vsaj veš da si živ samo da mi pride keri blizi sa brezpogojnim sprejemanjem...mrš ...ej tole sem se ti pa narežala,.....upam da bo Amiska prebrala!.....he, he ,.....sploh ta prvi pa zadnji stavk Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 pajade.....ura pravljic je mimo....zdaj sam še glave sekam....mafija nema više bježi, napad je najboljša abramba misliš da zastonj fucbalske tekme gledam nekaj se pa morm naučit iz življenja, ne sam iz knjig Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ... pa še tovrstna masaža je brezplačna Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ako ne grija ljubav, može te grijat ono što mrziš danes sm razpaljena k ekonom pisker..... ne zebe me spljoh duša mi pobjegla ma kok je fino če te en fajn razkuri, pol vsaj veš da si živ samo da mi pride keri blizi sa brezpogojnim sprejemanjem...mrš to je men pr tebi lia najbolj všeč....ne zgubiš nikol smisla za človeške kvalitete in ostale lastnosti....zmer pop*im kadar se kak "duhovnež" neki z brezpogojnostjo ubada....in še to sam u teoriji...u praksi so pa vsi krvavi pod kožo.....mi vsaj direkt pokažemo kdo in kaj smo....v vsakem trenutku...... živela resničnost..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ich...duhovnež.... njet...jst sem iz mesa in krvi in iz najbolj nizkotnih strasti..... če mi kdaj kaj duhovnjaškega uide izpod prstov je to zgolj puki slučaj volk dlako menja, narave nikdar *** mal bolj umirjena sam zarad tega ker sem podrla osebni rekord, v klanec gor in dol v 25 minutah za kar ponavad porabim uro pa četrt....danes tok polna besa in jeze...da je bila mala malca ne vpraš, deca jako hvaležni....sej veš, razkurijo te na šiht, pol se pa greš na najšibkejših kostolomca Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 nisem mislila duhovnež al pa "duhovnež" zate osebno...pač kdaj napišeš kaj takega, kar načeloma sodi v take teme....sam tistim manjka glih meso in kri...tebi pa ne...in take zadeve so meni itak bistveno bolj duhovne....ker mi je pristno...tiste brezpogojnosti mi pa niso...večina je pol total zabluzenih , odpeglanih, neprizemljenih....itd..... kar se pa klancev tiče pa itak nimaš nobene mere...že ugotovljeno ...pa objekti kostolomljenja so bli po vsej verjetnosti fraj in zadovoljni nad odsotnostjo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 jako...zadovoljni inu nasmejani...jst pa tok zmahana , da si v naletu abfockanja premislim, ker zahteva preveč napora.... Bolje močno lepa, kot lepo močna *** Bolje v troje v postelji, kot sam v krsti *** Bolje zdrava pokvarjenost, kot pokvarjeno zdravje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ...tole bilo odlično branje za začetek dneva..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.