Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Jutro škorpice lep dan vsem! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Jutro Tinč... kok si kej? Zdele sem po dolgem času spet jogirala... res se ne razumem, zakaj to redno ne počnem k mi tko korist in paše... hehe, recimo da je za prežvet hvala. pa ti? Sem prebrala joggirala, namest jogirala... me je kr zmrazil, k sm mislila da si kje zuni laufala... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Jutrček bejbe, kak ste dons? Lia, ....kej bl umirjeno dons,..al boš kr isti tempo "užgala"?Valkira,...jp vztrajej,....sej pol ti preide v navado,....pridna!Tinal pozdravljena!Amiska ti tud,...."zadevica" sprobana in dobro "sede",....thanks! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Jutro Silki! kar ok, thanks... mal zmrznjena sm še... v pisarni samo 19°C! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Ježež Tinal, men možgani zmrznejo,.....v mrazu v pisarni pa težko delam,......boga Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Ježež Tinal, men možgani zmrznejo,.....v mrazu v pisarni pa težko delam,......boga Ok, zdej kaže že 19.3°C... pa nauš verjela, radiator je na ful... Raje ne povem, kaj mi leži v naročju! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Ok, zdej kaže že 19.3°C... pa nauš verjela, radiator je na ful... Raje ne povem, kaj mi leži v naročju! ......mucek.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ......mucek.... hehe ne, ni mucek, je pa toplo, sam da ne prede! termofor! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ....aa termofor,.....v naročju.... nkol uganla,....jest če že,si ga dam pod noge,...al se pa nanjga vsedem,....tak da pestvala ga še nisem.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ....aa termofor,.....v naročju.... nkol uganla,....jest če že,si ga dam pod noge,...al se pa nanjga vsedem,....tak da pestvala ga še nisem.... mene v glavnem v noge zebe.... no pa sej ga prestavljam... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ...termofor u službi?????....uf...tega pa še ne....temperatura bila sicer prenizka za delat......sam ta je vseeno huda..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ...termofor u službi?????....uf...tega pa še ne....temperatura bila sicer prenizka za delat......sam ta je vseeno huda..... Hehe treba se znajdt, nimaš kej Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Hehe treba se znajdt, nimaš kej ....sej se,.....jest mam vedno rezervni radiator,...čeprav ga redko uporabim Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 rezrvni radiator.... .... ....uf...kaj vse bom še zvedla danes.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ....sej se,.....jest mam vedno rezervni radiator,...čeprav ga redko uporabim ja, men tale moj nč ne pomaga, pa je na full pržgan in le pol metra stran... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Eh,....dons najbl ziher varijanta, da vaju en "razp....", da vaju neha zebst,....pa začneta druge ogrevat Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Eh,....dons najbl ziher varijanta, da vaju en "razp....", da vaju neha zebst,....pa začneta druge ogrevat ne klič hudiča Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ne klič hudiča ...kwa zdej,....maš zdej tistih normalnih 28 stopinj,....al še ne ćist Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ...termofor u službi?????....uf...tega pa še ne....temperatura bila sicer prenizka za delat......sam ta je vseeno huda..... ljuta je ta...žestoka....zgleda da je šefovska ordnunga bolj softi variante.... * sam to pestvanje mi pa res ne gre v lajšte probajte enkrat z vročo mivko memories....vroča mivka med prsti, al pa še boljš bos na vozu zrele vroče pšenice usred julija to je najboljša refleksnoconska masaža Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ljuta je ta...žestoka....zgleda da je šefovska ordnunga bolj softi variante.... * sam to pestvanje mi pa res ne gre v lajšte probajte enkrat z vročo mivko memories....vroča mivka med prsti, al pa še boljš bos na vozu zrele vroče pšenice usred julija to je najboljša refleksnoconska masaža lia...pa mi se o službi pogovarjamo....ne o užitkarstvu...... ...pa še zima je bajduej.... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 moč vizualizacije malo me je odneslo pičim zaj..... sam poletje.... da mi je dočakat ga *** nehajte o delu....jutri je sreda grem plesat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 sej te štekam...js tud že od novembra sanjam o tistih 25ih stopinjah.....pa o mivki....pa morje šumi.....ahhhhh..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 oooo jeternica .....pa kaj mate vse s temi termoforji ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 zimaaaa....zebeeee....sem narjena za 28 stopinj najmanj hvalabogu...še ena normalna.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 hvalabogu...še ena normalna.... ..... :xx!: Matkurja, Jetrnica,.....sam tok prideš pokukat, da nas s tole ikonco hm.....iritiraš ....ja no,...lepo da se vsaj pofočkaš Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.