Amis 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 sej pravim...če druzga ne, bo treba vsaj eno sauno ubost in pogret kostni mozeg.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Madona bejbe,....pa sej ste ratale huj k,...k...k...jeb...k "luftarji",.....pa kak jamr,......aloooo,.....migat.....al pa razp....vseen,.... ..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 co ti je Silkička, ti je muca črke popapala.... al se sam mal greješ....pa pripravljaš za popoldanske pridige Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 zraven tega sauna ni jamranje ampak uživancija.... odpor do mraza je pa gotovo dejstvo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Kje pa nej jamram kokr doma, v svojem gnezdecu ... zdej pa še tuki ne smem... mi je matica zatežila samo bacaj van...ko se spljuvaš...lakše se diše... danes sn ko nova...sn včeraj vsem povedala kar jim gre nč šparala besed....predejo ko muce danes....pa to ne morš verjet....so prosli naj jih še malnazjam bemu...treba včasih mejo prestavit, drgač jih vse dobiš za vrat in kar se sprot ne popuca, pod pritiskom nekega naključnega dne eksplodira Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 ...no fajn, "zmrznle" še niste.......po brzi reakciji sodeč.... Valkira,.....ne, ne ti k pojamri no,......sam "odtajat" sem te hotla.....Amiska,...če grem v savno, ven ne pridem.....Lia, ....ma nč se ne grejem......sem že pregreta.........am,...pridige?....ježeš Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 No bejbe, zdej mam pa že 21.8° v pisarni .Amm... k smo ravno pri savni.. kaj pa pravite na infrardečo? je katera že bla? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 hi hi hi...ke simpatico komentarji ..... ...infrardeča je fajn za se pogret...priznam pa, da mi je klasična ljubša....še bolš so mi pa tiste solne variante...to mi je pa za popenit dobro.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 hi hi hi...ke simpatico komentarji ..... ...infrardeča je fajn za se pogret...priznam pa, da mi je klasična ljubša....še bolš so mi pa tiste solne variante...to mi je pa za popenit dobro.... ..kake solne variante?.....a rimske misliš? ....skor pozablaaa,....jest mam pa maserja dons......jp Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 sem vedela da imaš nekaj v rokavu skrito....a maser pajade pole ti pa res ni mraz.... sem ti kr mal fauš....men je moj voščilnico za nov let poslal...ni da bi se hvalila s tem....da se že tak dolgo nisva vidla maserke mi pa nekam ne potegnejo nimajo ta pravega abčutka v rokah Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 Živjo mucice... ..pa mucki škorpjonski! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ojla, oona.... jutro vsem Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Jutro oona, Amiska.....pa čist vsi ostali tud dobro jutro! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 silki, zgleda da vsi še spijo...al pa jih je zametlo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Dan bejbe!! kako kaj? ne, Amis, ni me zamedlo, še sm kle... O Oona.... lepo te je spet brat! Silki... kako je blo na masaži? Jeternica, helow.... a pri vas je bilo pa kar dost snega? Jaz sem se že ustrašila, da bo treba danes zjutraj kidat! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ooo jeternica...sem ti skor mal fouš...slikanje.... tinal....sam da ni blo treba kidatsilki...kako kaj navdih...sej res, pa masaža?....js sem včeraj skor ostala v savni.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Hojla tinal,....masaža superca, thanks ....sem pa "dobila" porcijo druge masaže.....ne razumem, pa verjetno nikoli ne bom,....kako lahko folk nekoga gleda v oči in laže....me je razočaral zlo....pa prizadel tud se mi zdi Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ....sem pa "dobila" porcijo druge masaže.....ne razumem, pa verjetno nikoli ne bom,....kako lahko folk nekoga gleda v oči in laže....me je razočaral zlo....pa prizadel tud se mi zdi ojoj.... sam ti lahko povem, iz izkušenj na žalost, da je takih veliko, veliko in čedalje več.... In tudi meni ni jasno, kje imajo taki ljudje vest!?? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 uf...tole je pa šit, silki...smotane in zoprne izkušnje.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 valkira caricaaaaaa.....!!!!! yessssssss bravo za tole kolk se mi zdi fajn..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 kok ti prvoščim Valkira zdaj pa sam direktno naravnost v lepši lajf Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Jutrček škorpije Vau, Valkira TO,....same dobre novice.....bo, bo,...boš vidla,...vse se bo lepo sestavil.. ...držim Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Dobro jutro!! Valkira, čestitam!! Končno!! (sam dej mi mal bolje razloži kaj je to z dioptrijo?? Kolk pa maš? Da ne delam jz faks brezveze, pol me bodo pa zajebal zarad dioptrije?!) Lep dan vsem! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 silki.... ...kaj pa ti tako zgodaj? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Tinal - dioptrijo mam pa abnormales (-6,5 in -7,5)... do -7 mislim, da je lahko za v vojsko... ob prvi priliki grem na operacijo, ker enostavno ne morem met očal (jih mam spet zlomljena), zato nosim leče cel dan ...aha... ja to je pa kar veliko, jaz mam -2.5 in -3.5 ... tudi to ni malo... na OP pa še ne morem, ker se mi dioptrija spreminja, shit! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.