Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

:wOOt: :sniky:

Madona bejbe,....pa sej ste ratale huj k,...k...k...jeb...k "luftarji",.....pa kak jamr,......aloooo,.....migat.....al pa razp....vseen,.... .....:U:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

:eek: co ti je Silkička, ti je muca črke popapala....

al se sam mal greješ....pa pripravljaš za popoldanske pridige x:Dx x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Kje pa nej jamram kokr doma, v svojem gnezdecu :cry: ... zdej pa še tuki ne smem... mi je matica zatežila :C:

x;)x x:Dx x:Dx

:palec: samo bacaj van...ko se spljuvaš...lakše se diše...

danes sn ko nova...sn včeraj vsem povedala kar jim gre :vio: nč šparala besed....predejo ko muce danes....pa to ne morš verjet....so prosli naj jih še mal

nazjam xrolleyesx bemu...treba včasih mejo prestavit, drgač jih vse dobiš za vrat :vragec: :o|o: in kar se sprot ne popuca, pod pritiskom nekega naključnega dne eksplodira :vio:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx x:Dx

...no fajn, "zmrznle" še niste.......po brzi reakciji sodeč.... x^x

Valkira,.....ne, ne ti k pojamri no,......sam "odtajat" sem te hotla.....

Amiska,...če grem v savno, ven ne pridem.....

Lia, ....ma nč se ne grejem......sem že pregreta.........am,...pridige?....ježeš :switz:

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

hi hi hi...ke simpatico komentarji x:px .....

...infrardeča je fajn za se pogret...priznam pa, da mi je klasična ljubša....še bolš so mi pa tiste solne variante...to mi je pa za popenit dobro.... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

hi hi hi...ke simpatico komentarji x:px .....

...infrardeča je fajn za se pogret...priznam pa, da mi je klasična ljubša....še bolš so mi pa tiste solne variante...to mi je pa za popenit dobro.... x:px

x?x ..kake solne variante?.....a rimske misliš? :sori:

....skor pozablaaa,....jest mam pa maserja dons......jp x:)x

:wOOt: sem vedela da imaš nekaj v rokavu skrito....a maser x;)x x:px pajade pole ti pa res ni mraz....

x:Ix sem ti kr mal fauš....men je moj voščilnico za nov let poslal...ni da bi se hvalila s tem....da se že tak dolgo nisva vidla x:o)x

:o|o: maserke mi pa nekam ne potegnejo x8Dx nimajo ta pravega abčutka v rokah x:Dx

Jutro oona, Amiska...

..pa čist vsi ostali tud dobro jutro!

Dan bejbe!! x;)x x:Dx kako kaj? ne, Amis, ni me zamedlo, še sm kle... x:Dx

O Oona.... lepo te je spet brat! x:)x

Silki... kako je blo na masaži? x:Dx

Jeternica, helow.... a pri vas je bilo pa kar dost snega? :inocent:

Jaz sem se že ustrašila, da bo treba danes zjutraj kidat! :eek: x:Dx

Scio mi nihil scire

ooo jeternica...sem ti skor mal fouš...slikanje.... x:px

tinal....sam da ni blo treba kidat

silki...kako kaj navdih...sej res, pa masaža?....js sem včeraj skor ostala v savni.... x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hojla tinal,....masaža superca, thanks x:)x

....sem pa "dobila" porcijo druge masaže.....ne razumem, pa verjetno nikoli ne bom,....kako lahko folk nekoga gleda v oči in laže....me je razočaral zlo....pa prizadel tud se mi zdi :sori: :vragec:

....sem pa "dobila" porcijo druge masaže.....ne razumem, pa verjetno nikoli ne bom,....kako lahko folk nekoga gleda v oči in laže....me je razočaral zlo....pa prizadel tud se mi zdi :sori: :vragec:

:sori: ojoj.... sam ti lahko povem, iz izkušenj na žalost, da je takih veliko, veliko in čedalje več.... In tudi meni ni jasno, kje imajo taki ljudje vest!??

Scio mi nihil scire

Jutrček škorpije :U: :U:

Vau, Valkira TO,....same dobre novice.....bo, bo,...boš vidla,...vse se bo lepo sestavil.. :palec:

...držim xcrossfingx

:detelca:

Dobro jutro!! :palec: x:Dx

Valkira, čestitam!! Končno!! x:px :palec: :palec: x:)x (sam dej mi mal bolje razloži kaj je to z dioptrijo?? Kolk pa maš? Da ne delam jz faks brezveze, pol me bodo pa zajebal zarad dioptrije?!)

Lep dan vsem! xsrcx

Scio mi nihil scire

Tinal - dioptrijo mam pa abnormales (-6,5 in -7,5)... do -7 mislim, da je lahko za v vojsko... ob prvi priliki grem na operacijo, ker enostavno ne morem met očal (jih mam spet zlomljena), zato nosim leče cel dan xrolleyesx ...

aha... ja to je pa kar veliko, jaz mam -2.5 in -3.5 ... tudi to ni malo... :sori: na OP pa še ne morem, ker se mi dioptrija spreminja, shit! :vragec:

Scio mi nihil scire

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...