Amis 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 O dečve, kok ste ve fajn... hvala vam... ... prov rada vas mam - mal čustvenih izlivov si pa lahko privoščim, ane .... Tinal - dioptrijo mam pa abnormales (-6,5 in -7,5)... do -7 mislim, da je lahko za v vojsko... ob prvi priliki grem na operacijo, ker enostavno ne morem met očal (jih mam spet zlomljena), zato nosim leče cel dan ... Še enkrat hvala ... najboljše ste očala gor al dol...važno, da so te vzeli...sej mal variacij na temo pa tud mora bit. a ne?.....ej , tle čposkakujem po stolu, kot da gre zame....hi hi hi... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ej , tle čposkakujem po stolu, kot da gre zame....hi hi hi...js tud, js tud Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ja tut jst še ne morem, ker mi je dioptrija do sedaj kar rastla... verjamem, da moram neki druzga razčistit, ker to ni logično da mam tako dioptrijo...Sej veš kaj pravijo za kratkovidnost.... bojiš se prihodnosti, nočeš je videti... To definitivno drži, ker sem mela jz tudi z nogami problem zaradi te iste zadeve (nisem hotela naprej z življenjem).... 200 mamo, 200 mamo (strani mislm) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Uj, ....jest pa čist trda na stolu sedim.....ne morem pesti stiskat v podporo.....pa zato vse ostalo.....no še čeljust ne Amiska, tko je nanesla zgodnja ura.....posledica včerajšnjega dogajanja..... :xx!: Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Bejbe, thanx Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Bejbe, thanx ja no, ....kwa spa mislila,.....da bomo mižale??? japajade Oj, šibam na kofee!! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Zadnje čase mi ta Sco. prebija skozi vene...počutje je prav Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Dooobro jutro repki! Santos....počutje torej "tisto pravo" Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Jutro Silki!! a drugi repki pa še spijo? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Jutro Tinal,.....mislim da bl "ždijo" k spijo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Jutro Tinal,.....mislim da bl "ždijo" k spijo hehe, no pol si pa kar naj malo privoščijo... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 eni ne spimo...smo pa zato zagužvani....pa še comp mi dela slabš kot polž.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Ježeš, a že spet.....pa petek.......to bo ziher zarad ...v ........, eh bomo ta mesec kr bl Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 kok ste naštepale repkarke vam pa ne zmanjka špage.... jest mam samo duha v sco, pa spljoh ne vem, če lahko pišem semlele... se vam vsaj dogaja Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 OOOO ..lej jo bejbo!...pozdravljena .....ti kr duhu "sledi" Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 OOOO ..lej jo bejbo!...pozdravljena .....ti kr duhu "sledi" jp.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Dooobro jutro repki! Santos....počutje torej "tisto pravo" Jutro repki ! Silki,počutje tisto tapravo...sam še taprava manjka Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 santos....kar še ni...pa še bo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Jutro repki ! Silki,počutje tisto tapravo...sam še taprava manjka uh,...izbirčnost škorpijonska... ....sej bo,...ti sam počutje ohran Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 santos....kar še ni...pa še bo..... uh,...izbirčnost škorpijonska... ....sej bo,...ti sam počutje ohran Saj nisem izbirčen...ja no...bolj skromen, kot izbirčen ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Saj nisem izbirčen...ja no...bolj skromen, kot izbirčen ! ....japajade....tole lohka pa devičkam naložiš.....skorpijevska "skromnost" pri izbiri .......heh, ma dej no......prej ornk ......po pa ugotoviš kako ne ustreza k tvoji "skromnosti"....... p.s.....ma drek,....lohka bi se v jezik ugriznila,......sej če prov pomislim....jest tud čez čas ugotovim, da ne ustrezajo k moji "skromnosti" .....še dober da rada Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 jh...skromnost in sco...tole res ni glih kompatibilno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Je pa res, da ko pogledam bejbo...jo čekiram od glave do pete...pol pa se poglabljam v notranjost... Sem tak mal izbirčen ja...drži Zakaj, pa ne vem So ženske, ko mi na prvi videz pol pa kaj ti hitro me mine ! Mah, sej bo...poletje se bliža Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Je pa res, da ko pogledam bejbo...jo čekiram od glave do pete...pol pa se poglabljam v notranjost... Sem tak mal izbirčen ja...drži Zakaj, pa ne vem So ženske, ko mi na prvi videz pol pa kaj ti hitro me mine ! Mah, sej bo...poletje se bliža aha...po moje je o tem govorila silki.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 aha...po moje je o tem govorila silki.... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.