Skoči na vsebino

Škorpijoni.......

GOMETULJCICA

Recommended Posts

O dečve, kok ste ve fajn... hvala vam... x:Xx x:Xx x:Xx ... prov rada vas mam - mal čustvenih izlivov si pa lahko privoščim, ane x;)x ....

Tinal - dioptrijo mam pa abnormales (-6,5 in -7,5)... do -7 mislim, da je lahko za v vojsko... ob prvi priliki grem na operacijo, ker enostavno ne morem met očal (jih mam spet zlomljena), zato nosim leče cel dan xrolleyesx ...

Še enkrat hvala xsrcx ... najboljše ste xsrcx

očala gor al dol...važno, da so te vzeli...sej mal variacij na temo pa tud mora bit. a ne?.....ej , tle čposkakujem po stolu, kot da gre zame....hi hi hi...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

ja tut jst še ne morem, ker mi je dioptrija do sedaj kar rastla... verjamem, da moram neki druzga razčistit, ker to ni logično da mam tako dioptrijo...

Sej veš kaj pravijo za kratkovidnost....

:sori: bojiš se prihodnosti, nočeš je videti... To definitivno drži, ker sem mela jz tudi z nogami problem zaradi te iste zadeve (nisem hotela naprej z življenjem).... :inocent: :o|o:

200 mamo, 200 mamo x:Dx :onfire: (strani mislm)

Scio mi nihil scire

Uj, ....jest pa čist trda na stolu sedim.....ne morem pesti stiskat v podporo.....pa zato vse ostalo.....no še čeljust ne xDDx

Amiska, tko je nanesla zgodnja ura.....posledica včerajšnjega dogajanja..... :xx!:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Bejbe, thanx x:Xx :kiss: xsrcx :P

ja no, ....kwa spa mislila,.....da bomo mižale??? xDDx japajade :palec:

Oj, šibam na kofee!! x^x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Dooobro jutro repki! x:)x

Santos....počutje torej "tisto pravo" xDDx

Jutro Tinal,.....mislim da bl "ždijo" k spijo xDDx

Ježeš, a že spet.....pa petek.......to bo ziher zarad xegox ...v ........, eh bomo ta mesec kr bl xbookx

:sori: xDDx

kok ste naštepale repkarke :eek: vam pa ne zmanjka špage.... jest mam samo duha v sco, pa spljoh ne vem, če lahko pišem semlele... se vam vsaj dogaja x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

OOOO :8): ..lej jo bejbo!...pozdravljena :palec: .....ti kr duhu "sledi" xDDx

Dooobro jutro repki! x:)x

Santos....počutje torej "tisto pravo" xDDx

xcivx xcivx Jutro repki ! x:Dx :palec:

Silki,

počutje tisto tapravo...sam še taprava manjka :eek: :vragec: x:Dx x:px

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

xcivx xcivx Jutro repki ! x:Dx :palec:

Silki,

počutje tisto tapravo...sam še taprava manjka :eek: :vragec: x:Dx x:px

uh,...izbirčnost škorpijonska... xDDx

....sej bo,...ti sam počutje ohran :palec:

santos....kar še ni...pa še bo..... x;)x :palec:

xyesx x;)x :palec:

uh,...izbirčnost škorpijonska... xDDx

....sej bo,...ti sam počutje ohran :palec:

:inocent: Saj nisem izbirčen...ja no...bolj skromen, kot izbirčen ! xDDx x:o)x x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

xyesx x;)x :palec:

:inocent: Saj nisem izbirčen...ja no...bolj skromen, kot izbirčen ! xDDx x:o)x x;)x

....japajade....tole lohka pa devičkam naložiš.....skorpijevska "skromnost" pri izbiri .......heh, ma dej no......prej ornk

xbookx ......po pa ugotoviš kako ne ustreza k tvoji "skromnosti"....... xDDx x:Dx

p.s.

....ma drek,....lohka bi se v jezik ugriznila,......sej če prov pomislim....jest tud čez čas ugotovim, da ne ustrezajo k moji "skromnosti" x^x .....še dober da rada xbookx

xDDx

:inocent: :vragec: x:Dx Je pa res, da ko pogledam bejbo...jo čekiram od glave do pete...pol pa se poglabljam v notranjost... :8):

Sem tak mal izbirčen ja...drži :palec: Zakaj, pa ne vem xnckrivx So ženske, ko mi na prvi videz :2src: pol pa kaj ti hitro me mine ! :o|o:

Mah, sej bo...poletje se bliža :vragec: x:Dx x:px

:inocent: :vragec: x:Dx Je pa res, da ko pogledam bejbo...jo čekiram od glave do pete...pol pa se poglabljam v notranjost... :8):

Sem tak mal izbirčen ja...drži :palec: Zakaj, pa ne vem xnckrivx So ženske, ko mi na prvi videz :2src: pol pa kaj ti hitro me mine ! :o|o:

Mah, sej bo...poletje se bliža :vragec: x:Dx x:px

aha...po moje je o tem govorila silki.... x:Dx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...