El Nino 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Hotu ti je povedat, da si najboljša za njega....... Kužiš x!x Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 amis... si morš mislt... madonca... tkole se lastna familija nate sprav... in to na dan k je nagnjen k depresiji... grem jz ... depresijo zganjat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Tlele vidm ene tri goreče oboževalce Aiwa škorpjonke . Si čist simpatična, taka kt si Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 aiwa, sicer nisem na volji za depro danes...lahko ti pa sproti podajam paloma robčke ...familja, ja...saj veš, včasih se še na najbližje ne morš zanest... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 zelo pogosta kombinacija tole, sco pa asc devica.sploh poznam kar dosti sco, ki so devicam podobni ( ampak tistim v redu, ne tistim v skatlah )na tiste sem jaz tudi zelooo alergicna, me je ena taka vzgajala.... jaz pa strelec...halo?! lia, nismo vsi strelci taki, kot vidis, ti kaksen tudi sede psnino, kako imas pa ti z lio lahko tako podoben chart, ce si ti oven....?! a nimas ti malo fiksno idejo glede skorpijonov, mogoce...? mislim, o kaksni nepristranskosti tezko govorimo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 zelo pogosta kombinacija tole, sco pa asc devica.sploh poznam kar dosti sco, ki so devicam podobni ( ampak tistim v redu, ne tistim v skatlah )na tiste sem jaz tudi zelooo alergicna, me je ena taka vzgajala.... jaz pa strelec...halo?! lia, nismo vsi strelci taki, kot vidis, ti kaksen tudi sede psnino, kako imas pa ti z lio lahko tako podoben chart, ce si ti oven....?! a nimas ti malo fiksno idejo glede skorpijonov, mogoce...? mislim, o kaksni nepristranskosti tezko govorimo res, je večinoma so mi všeč.....sam tisti, ki ma pa tle bliz streljajo so pa mal moteči... ja mam, to smolo, da se mi pol strelci za vrat vsedejo za strelke pa no comment....nimam blemov z njimi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 psnino, kako imas pa ti z lio lahko tako podoben chart, ce si ti oven....?! Hja js sem Oven asc Škorpijon, ona je Škorpijon asc Oven sicer obratno ampak izrazito podobno to pa še neke hude podobnosti so ble sam nimam več njenih podatkov mrbit ma celo lunco še v ovnu al pa v tehtnici... hm hm hm no anyway... takevrste škorpijonka pri kateri mi gredo na živce lastnosti ki jih posedujem tud sam.... a jih sebi odpustim ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 :xx!: :xx!: :xx!: KAK MELJETE BREZ VEZE V TRI DNI..., IDITE SPAT RAJE Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 ja, ja... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 mhm... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Jaz sem tud škorpijo, asc. Lev, luna kozorog Super kombinacija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Nas je pa kar nekaj škorpijonk,......., super i love this Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Jst bi pa zdej eno prav nič škorpijonsko piču....... ....no, preživela bi tud bl težk. Ha ha ha......ti pa si optimist Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 hm...kera pa je neškorpjonska...če smemo zvedt? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 praviš,da bi eno piču,ki ni nič škorpjonska... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 ...ne riba ...hehe Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 nič po škorpijonsko Bi jo po domače? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Mick, Mick....... no no malo se brzdaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Hmmmm, Amazonka......bojevnica..... Si zamisliš, kaj naredi bojevnica enemu..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 micki lubček vidim da si se že pozdravu... spet ta prav okol skačeš... love it...sam eno pa pogrešam... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Amazonka.........si ti zamišljaš kaj Mick naredi bojevnici A lohk pol to akcijo posnameta, da bomo mel eno "severinino akcijo" tut na LNF, hahahahha.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 seveda, da bi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.