klarus 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 če druga ne, te ta prva objava pogreje..od jeze Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 .....a zato me ne zebe več.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 iiiiiiiiiii........tale smeško je glih tak kot js.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 jest bi tud eno odejo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 jutro YEA, naredila IZPITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT xrosex JA, ŽIVJO BEJBE. sem vas tolk pogrešala. ampak izpit je pa narejen! kako ste babnice? danes je br brrrrrrrrrr. sem danes v 4 plasteh zgoraj, in v dveh spodaj..... Valkira ČESTITAM! GO GIRL IN ZA JOB IN ZA FLAT! yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Silki, Amiska TinaL, vsem en lep dobr dan. jaz sem tolk veselaaaaaaaaaaaaaaaaaa no, saj najbrž je očitno, ane?????? jutro YEA, naredila IZPITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT xrosex JA, ŽIVJO BEJBE. sem vas tolk pogrešala. ampak izpit je pa narejen! kako ste babnice? danes je br brrrrrrrrrr. sem danes v 4 plasteh zgoraj, in v dveh spodaj..... Valkira ČESTITAM! GO GIRL IN ZA JOB IN ZA FLAT! yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Silki, Amiska TinaL, vsem en lep dobr dan. jaz sem tolk veselaaaaaaaaaaaaaaaaaa no, saj najbrž je očitno, ane?????? če sem katero nehote pozabila, se opravičujem....pozdravljam tudi vse ostaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 neee, misoni...kje pa....sploh ni očitno.... ČESTITAM!!!! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Misoni ČESTITKE Valkira,.....brez dvomov PROSIM!!!,......je in BO!,...pa pika ...juuj,.....dons mi neki kožo "zateguje"..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 hvala, hvala no, prow, pol pa teb Valikra Ne čestittam...a pesti lohka držim????? Amis, ni očitno, anede, da ni???? sej se mi zdi...sem bial tolk vesela, da bi akr na rtv pa na poptv pa na vse časnike dala oglas, da sem naredilaaaaa Misoni ČESTITKE Valkira,.....brez dvomov PROSIM!!!,......je in BO!,...pa pika ...juuj,.....dons mi neki kožo "zateguje"..... hvala, hvalaJa, Valki, je že tukaj! držimo pesti in mislimo nate in tko kt ti v footnotku piše....... kolk me mal pogreje, ko te "forum" opozori, da mora biti med tvojimi objavami 30 s premora....jaz sem pa tolk vesela, da moram skoz neki belbetat...... aja, Silki, zakaj ti pa kožo zateguje? Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 valkira, sej veš, da držimo zate Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 aja, Silki, zakaj ti pa kožo zateguje? ....zaradi "notranje" ledenice... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ....zaradi "notranje" ledenice... ah...poznano....tle ti pošiljam en "zunanji" efekt..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 jaz se pa že počasi tajam....pa skoz mislim na Rio de Janeiro. tja bom šla žvet, k bom mal večja....da se mal ogrejem....pa kostke prepražim.... sam še Portugalsko se moram prej naučit govort.... Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Thanks Amiska! ....dons mam očitno knajpanje na sporedu,.......totalna ledenica na en stran,...na drugi pa čez vrelišče,......heh, ven pade pa jeklo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ...uf...me je spomnilo na damaščanke.....(sablje)..... ...že bežim..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ...uf...me je spomnilo na damaščanke.....(sablje)..... ...že bežim..... ...a dej no,....jest pa klih šalčko s kofetkom objemam tlele... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 veš kolk se mi to fajn zdi..... jutro repki! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 juzto ti je laj vroče Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 abi rada, da dobim pavlov reflex nate..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Juutrček!...si morte mislit, -16,.....brrrr. :xx!: ...in kak smo danes? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ne mi niti omenjat takih temperatur...ker to je za pop*.......od tega mraza me že peče koža po celem telesu. sploh ne vem več, s čim se namazat, da bo bolš. čist tumač! začela pit čaj iz krvomočnice....končno prispel na provinco ....ko sem vidla napis (smrdljička) me je mal zvilo....sam u bistvu sploh ne smrdi in ima celo čisto nevtralen okus....prav neverjetno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Pridna bejba!...hm ne vem kje si se že prtožla nad provinco,....no pa ti tle še enkrat napišem, da iz prestolnice hodmo mesečno parkrat dol,...mirno lohk nehaš spisek skrivat.... Ne daj se Valkiriču!!! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Pridna bejba!...hm ne vem kje si se že prtožla nad provinco,....no pa ti tle še enkrat napišem, da iz prestolnice hodmo mesečno parkrat dol,...mirno lohk nehaš spisek skrivat.... saj sem prebrala včeraj silki. sam sem si danes skopirala recept za ledvični čaj....in grem po službi pogledat, če imajo vse potrebne sestavine....pa če mi to lahko zvagajo na prave grame. če pa ne bo šlo, bi te pa res prosila za mešanico. sej bo tud te zime konc in se mi zdi, da bo glih tapravo obdobje za eno tako čistilno kuro..... madonca, kaj bi šla v savno...... valkira...ne skrbi...so pač nardili prerazporeditev...sej ti nimaš nč pr tem....bejba bo pa prežvela....bravo zate! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 No lepo, se že lepš sliši Jp, Valkira, ma Amiska prov,.....čist nič nimaš pri njihovi razporeditvi......in bravo! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 TO, bejba v pogon!! ...če pa rabiš usnjeno pilotsko jakno pa kr povej,...posodim.......ni sicer "naša",....je izraelska....ma vseen....sam da je bla v "luftu" Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Kva, a jo je kakšen Izraelc pr teb pozabu Firbec babji!!! ...rekla, sem da jo dam na reverz,....ne pa da bom njeno zgodovino pisala..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.