klarus 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 abi rada, da dobim pavlov reflex nate..... a da ti bo vroče, ko mene vidiš js pač delujem v skladu z mojim podpisom Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Valkira p.s.pa 1. "komanda",...ta nemudoma javiš oz obeležiš podpis,....tle jasno! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ... jst sm pa že upala, da bom kakšno sočno zgodbico slišala... Zdele so me klical iz oddelka za pridobivanje kadrov SV, ob 1h grem podpisat jutro babnice.br br....oblečena spet v 4 sloje, ampak me še kar zeeebbbbbbbeeeeee. Valkirič, NE DAJ SE. PAČ SI BOLJŠA, IN KAJ POL? EJ, NIMAŠ KAJ! MISLI NASE! najprej služba, pol pa usmiljenje do drugih! in pa, bravo!!!!!!!!! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Firbec babji!!! ...rekla, sem da jo dam na reverz,....ne pa da bom njeno zgodovino pisala..... hm...prav škoda...za zgodovino namreč.... .... Zdele so me klical iz oddelka za pridobivanje kadrov SV, ob 1h grem podpisat yesssssssssssssss...... a da ti bo vroče, ko mene vidiš aha...tako nekako..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Amiska, ...zgodovina nej bi blo več al manj suhoparno navajanje dejstev.......eee, menda mam sočne opise,....pa se bojim, da ne bi zgledal glih suporano,.....tak da,....ma eee,....sej mate asociacije Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Amiska, ...zgodovina nej bi blo več al manj suhoparno navajanje dejstev.......eee, menda mam sočne opise,....pa se bojim, da ne bi zgledal glih suporano,.....tak da,....ma eee,....sej mate asociacije sej se mi je zdelo, da nas misliš prikrajšat za sočen opis....viš, če bi bli vsi taki, bi mi bila celo zgodovina zanimiva.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ...ja, ja tovrstna prijatelstva je že zgodovina poznala,.....no, moja bakica mi je kr kmalu razložila, zakaj je poleg nageljna rožmarin tako opevan cvet,......pa da bi tudi njena vnukinja lahko mirno prijateljevala,...tud razložila kako ga uporabljat v tovrstne namene......(ne sam proti moljem) Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Valkira šiba na podpis pogodbe......vse naj Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Valkira šiba na podpis pogodbe......vse naj se pridružujem Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Jp, važno da začneš, da nardiš pripravništvo...predvsem pa da krene...pol boš pa že vidla Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 aha...tako nekako.....ti je potrebno danes tud pritisk dvignat, da se malo odtališ Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 danes ni tako mraz, klarus ....sicer pa dobro jutro vsem! valkira, čestitke za vse formularje. skratka, tvoji novi delodajalci so poskrbeli za pestrost že v štartu....don't worry....bo že ok... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 jutro vsem.Valkira, važno je, da si padla v mlin in da se melje, da nisi zunaj ostala. al začneš s 1. al s 6., ne igra nobene vloge. še malo, pa boš fejst svoj gospodar!!! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 No pa spet dooobro jutro ...vsem repkom ...danes, ne ni mrzlo,.... ....samo -13,... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 -13....sitnica.... jutro, silki.......ti pa nekam zgodnja zadnje dni..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Jutro Amiska ..zjutraj zgodnja,....in zvečer pozna,....kaj češ,...obdobje totalnega dela in študija....se ne pritožujem,.....je kar prav tako Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 sem te že hotla vprašat, kako je zdaj s študijem? redno, izredno...? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Aja, tist,....ne še ni na vrsti,.....pred jesenjo ni možno,......"tole" zdej pade kar pod službeno vsebino Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 danes ni tako mraz, klarus ....sicer pa dobro jutro vsem! valkira, čestitke za vse formularje. skratka, tvoji novi delodajalci so poskrbeli za pestrost že v štartu....don't worry....bo že ok... -13 ni mrzlo Ja pajade... Valkira je podpisovala miljone obrazcev, sam pogodbe ne... je še niso sestavli... rabjo pa clo en teden za sestavt, zato so me prosili, če bi mi blo zlo problem šele 6.2. začet delat... itak da ne... pogodbo zdej podpisujem 3.2 ob 9h... 6.2. pa začnem... ....bol boš uživala kot si misliš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Aja, tist,....ne še ni na vrsti,.....pred jesenjo ni možno,......"tole" zdej pade kar pod službeno vsebino uf...dost službovskega študiranja torej....no ja....jeseni bo bolj fajn.... klarus...pr nas je rahlo bolje....se je pooblačilo, pa je za kakšno stopinjo topleje......drgač pa vremena itak ni za komentirat..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misoni 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Aja, tist,....ne še ni na vrsti,.....pred jesenjo ni možno,......"tole" zdej pade kar pod službeno vsebino ufff, kolk nas je in kolk nas šele bo, ko bomo pridno študirale.... pridne smo!!!! Citiraj na dan mrtvih vedno oživim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 dobro jutro skorpiji, kako smo kaj? Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 (popravljeno) na pol zmrzjeni je ker tu da me pogreje Popravljeno 26. januar 2006 -> klarus Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.